Gott nytt år!

Annizh.blogg.se önskar alla Gott nytt år!
Nu jävlar är det 2009(eller om 5 timmar och 50 minuter ;)), det ska bli ett bra år! :)

Canasta


Tagit med lilla kameran

Det här med rubriker...suger.

Kom hem från resturangen runt 8. Men vi satt oss och spela Canasta direkt, sen gick jag ut och gick med pappa och nu har jag precis lagt in bilder på datorn(varav den sena uppdateringen).  Men lägger upp lite bilder här, finns lite fler på min bilddagbok. Dock bara ett urval där också, har nämligen tagit runt 400 bilder på en vecka och det är ingen som orkar kolla på ;)

Eller det får bli imorgon(senare idag) med bilderna det vill inte funka nu :S
och jag är suuuupertrött. Så vi hörs efter jag sovit istället.
Puss

Offpist

Kom ungefär precis hem från skidbacken med pappa och syster. Var mycket fint idag, nästan klarblå himmel och sol. Dock lite för kallt, runt 9 minus. Brr! Men det finns snö i alla fall att åka på och det gjorde vi. Lite här och var. Kommer bilder senare ikväll då min kamera ligger i jackan därnere och det är såååå långt att gå(eller inte). Men vi ska snart iväg igen, ska äta middag med kusinerna(kusinen) , morster, morbror, mormor och morfar , så jag hinner ändå inte lägga in bilderna nu.

Men vi hörs senare!
Hoppas ni alla har ett bra jullov(de som har i alla fall ;) )
Puss

Mamma Mia

Sitter just nu med familjen, förutom Patrik, och tittar på Mamma Mia. Den filmen blir man så glad av! Vi äter massa gott som choklad, godis, apelsiner, vinddruvor, nötter och chips. MUMS!

Ha en bra dag allihopa!
Puss


Grattis mamma!

Dock är klockan några minuter efter 00.00 men har inte hunnit skriva innan eftersom vi har varit uppe hos kusinerna och firat mamma som fyller år idag :)
Så dagen har gått åt till, äta tårta, fika, äta tårta, boka resa, överaskningar, mat och umgåts. Dvs en mycket mycket trevlig dag! Orkar inte skriva en utförlig text om dagen, ingen skulle ändå orka läsa! Haha.

Tänkte bjuda på lite bilder råkade dock glömma kameran i andra stugan så lägger upp de imorgon!
Nu ska jag sova, tidigt dag imorgon/idag :)
Puss

Ps. Testade min mosters nya objektiv idag najs! .Ds.

Året 2008



Har varit under mina förväntningar. Mitt nyårslöfte var "göra det här året till det asbolut bästa" ni förstår ju hur det har gått med det nyårslöftet.
Allas humör går som en bergodalbana (man kan inte vara glad jämt, det går inte). Så även mitt humör har gått upp och ner. Dock alldeles för mycket ner. Jag har verkligen känt mig jättejobbig, krävnade och velat ha mycket uppmärksamhet det här året. Jag har känt mig egoistisk och dum. Men fast jag verkigen varit ett pain in the as det senaste åren så har jag någr att tacka. Det är min familj och mina underbar vänner. Utan er hade jag aldrig lyckas ta mig uppåt. Ärligt förstår jag inte hur ni stått ut. Ni är duktiga, tålmodiga, kärleksfulla, förstående och bäst. Jag vill bara säga att jag älskar er. 2009 år ett nytt år och det ska bli det absolut bästa. Jag ska ändra min syn på saker jag ska ändra mig. Dock inte till en annan person, förutom gladare, men jag ska bli mer postiv. Jag ska klara det, jag har bestämt mig.

Kärlek till er alla!
Puss


Ps. Bilderna jag lägger upp har jag (oftast) copyright på. Så ni får inte ta det utan min tilllåtelse. Jag har inte kunnat skriva mitt namn på bilderna för det inte funkar på den här datorn. Behöver ett program, jag inte har ... än. Så ni vet. Dock kan det ju hända att jag har mina vänners bilder men då har jag deras tillåtelse att jag lägger upp de. Google bilder tror jag inte jag har några. Men aja, hade tänkt och sammanfatta mig kort egentligen. Men hejdå. Ds.

God Jul

Hoppas alla har haft en riktigt bra jul med god stämming och god mat! Det har i alla fall jag haft! Njut nu av de sista minutrarna av Julafton 2008.

Vill bara säga att jag tror att Blondinbella ska vara med i Let's Dance. Så om det skulle visa sig så att jag har rätt vet ni vart ni hört det först ;)

God Jul pussar från lilla mig.
Pussar


GOD JUL

Ha en riktigt God Jul allihopa!

Test

Jag testar, så ni vet. Försöker byta font på texten när man skriver dock så vet jag itne vilken det är man ska ändra på. Men jag löser det :)
Bjuder på en lite bild jag tog idag!

Btw, fortsätter att leta bland kodmallarnas djungel sen. Kusinerna är här borde kanske vara lite mer social .
Puss


Livet har sina goda stunder


Sitter med bror i stugan och bara andas. Jag ligger och nördar vid datorn medan han nördar vid tv:n. Nördsyskonen nummer 1, men vi är bäst ändå :)
Resten av familjen är uppe vid resturangen och lyssnar på när Margareta Winberg läser ur sin nya bok, jätteintressant. Noot, haha.
När man pratar om trollen så kommer de, nu är det mys med familjen :)
Hoppas ni får en god jul!
Puss

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Dan före dopparedan

Vad fel man kan ha

Jag som hade hoppats att jag kunde få bra sista veckor på det här året. Att allting bara flöt på och gick bra!
Men igår kom jag på en sak, som jag inte tänker säga här, som gjorde att jag började tänka om med mig själv och mitt liv. Så tänkte jag att när jag kommer hem (blir 2009) så ska jag börja tänka så för då kommer allt bli super, med garanti. Men imorse märkte jag en sak som gjorde att jag ger upp hoppet om det. Fan säger jag, Fan.

Nog klagat, hatar att vara en klagmänniska. Känner mig misslyckad och det vill jag inte vara!
Nu ska jag ta och klä på mig kläder, sitter fortfarande i pyjamas (a) så ska vi åka och handla sen baka maaaassor :)

Ni får ha det bra,
Puss

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Snart julafton!

BTW!

Designen ser jättekonstig ut. Råkade byta min header till en gammal, och orkar nu inte byta tillbaka. Skulle kunna byta bakgrundsfärg dock vet jag inte vilken det är så den passar in med headern. Sen den får se ut sådär sålänge :)

Minus grader och mys

Är uppe i stugan nu, eller varit det i stort sätt hela dagen. Här är mycket fin snö och det började snöade på eftermiddagen och senast jag kolla snöade det fortfarande :)
Nu ligger jag och kollar på film och tänkte fortsätta göra det dock kommer jag säkert somna snart. Men jag lever i alla fall så ni vet :)
Puss


har märkt att frisören inte klippt min lugg rakt. sen klippte hon även alldeles för kort mot vad jag sa.
Grrrr!
Kunde ha gjort det själv, gratis och mycket bättre!

Någon som är vaaaken?

Hej! Man kan ju undra vad jag gör uppe vid den här tiden. Jag var en nattuggla förra året men det här året, rättare sagt den här terminen har nattugglan i mig flugit iväg. Men just nu är det speciellt för det är så att vi åker upp till stugan om ungefär 2 timmar. Det är så att jag har väldigt svårt för att sova i bilar/bilen därför försöker jag hålla mig vaken sålänge som möjligt så jag kan sova i bilen. För det är ju såååå tråkigt att bara sitta där i 7/8 timmar. Men mobilen är laddad med ny musik, myskläderna är på, jag är pigg men samtidigt trött. Tror allt kommer bli super :)
Ni får ha de så bra här hemma i regniga Stockholm (eller vart ni nu bor ;)) för nästa gång ni hör av mig är jag uppe i Norrland bland massa snööööööö! :D

Ha det bra!
Puss
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

:O

jag som precis kommit igång med pluggandet så ser jag att de visar Titanic om 9 minuter. Det blir lite tv och plugg typ...tur att jag har sovmorgon imorgon :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Finast

Finns det något bättre än fina vänner och familj? <3

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Jadu

Blub

FAN vilken dålig dag FAN

Började med hm...*anna hinner inte äta frukost fy på henna /söta föräldrar*
Sen blir sur på *pip* för att jag tvingas göra allting medans *pip* inte gör någonting annat än att klaga.
En höjdpunkt, alla rätt på spanska provet.
Sen får jag reda på att jag hade gjort ett slarv fel på mitt matteprov, så jag fick inte MVG på provet. FAN!
Blir sur på *pip* för *pip* är så PMS:ig att jag håller på att dö
Blir sur på *pip* för *pip* är ja, *pip* är *pip*
Blir senare sur på *pip* för *pip* skäller ut mig utan orsak *piiiiiiiiiiiip*
Blir sen sur på *pip* som är så jävla seg att jag dör, stressad jag nej...
Sen märkte jag och Papps att hundmässan var i helgen som vi TOTALTGLÖMT. FAAAN säger jag.
Sämst dag. Nu ska jag gå och dö, bokstavligen.
Godnatt.

Ps.alla rader är olika personer. Ds.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

People around us

Jag blir så jävla förbannad på människor som inte har något jävla vett i huvudet överhuvudtaget. Det är speciella personer jag tänker på vid just detta tillfälle. Dock är inte de, de enda. Ärligt talat bajs på såna människor. Som de här jag tänker på det är så att det är en kille i min klass...som är lite speciell. Absolut inget fel med de, jag diggar honom rejält. Men då finns det dumhuvuden som gör narr av honom både framför ögonen bakom honom men även bakom ryggen på han. Jag tycker det är så JÄVLA respeklöst att det inte är sant. Jag har sagt till personerna att de inte är schysst, men de åker bara in genom ena örat och ut genom det andra på de. JÄVLA IDIOTER. De lever på att göra narr av andra, de tror de är coola då. Kommer med nya skämt om den här killen. Folk garvar, ser upp till de som gör narr av han. Vad FAN är folks problem? Seriöst. En kille som gör det speciellt mycket, han gör det med flera. Asså han kan gå och ta sig. Han tror han är så oroligt jävla cool för folk skrattar åt han när han hittat nya saker att göra narr av personer med. Gå och ta er era jävlar, gå och ta er.

Förlåt men var tvungen att skriva av mig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Vecka 50

Måndag: Spanska, imperfekt/preteritum oregelbundna verb
Tisdag: Vetenskapliga rapporten inlämnad, Matte procent prov, Engelska läxa.
Onsdag: Historia, fördjupning vietnamkriget klart.
Torsdag: Säkert spanska läxa
Fredag: Företagsekonmin måste vara klar

jag kommer säkert sitta uppe hela måndag kväll och plugga. Men snart jullov! 9 dagar kvar :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Mys

Kom precis hem från en Oliver. Spenderat kvällen där med massa goa vänner. Saknar KS, japps!

1 2 3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Fredag

Hade jättesvårt att komma upp imorse, men tänkte att vi hade en intervju att fixa idag sen FE och jag var inte på FE förra veckan så kände att idag behövde jag vara där. FAIL!
Intervjun blev inställd fick vi reda på när vi kommit dit. Och båda mina gruppmedlammar var borta idag så har inte kunnat göra någon på FE. Blääää!
Igår var det The Snow Show, en grymt rolig show vår skola anordnat. Kunde dock inte gå pga av träningen. Men idag när jag ' andra kom in på troget hade de spelat in hela Snow Show och visa på projektorn. Så där satt vi och kolla i någon timme och tryckte i oss bullar & pepparkakor! MUMS!
Min skola är bäst :)
Puss


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Torsdag

2 timmars tennis och jobbig idrott, men grymt kul

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

!


Skolan

Har precis haft matteprov, gick haha. Vem vet..? Känner mig misslyckad även i de ämnena jag är bra i, eller tyckte jag var bra i. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta x)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Till mig själv

  1. Skriva klart den argumenterande texten, lägg ut på siten igen(2/12)
  2. Snacka med Kari(2/12)
  3. Fixa klart tv-programmet(16/12)
  4. Fixa klart företagsekonomin(15/12)
  5. Översätta spanskan, strycka under verb, pret/imp (4/12)
  6. Matteprov (2/12)
  7. Fördjupning vietnamnkriget (16/12?)
  8. Låg inkomst landet, 6 sidor *hjälp* (9/12)

December

Första advent avklarat. Första December idag folk. Endast 23 dagar kvar till julafton najs?!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RSS 2.0