PAAAAAALLA

Jävla skit helvete fan uppsats. Jag har såna jävla lust att kräkas på den just nu.

Förlåt för jag svär men jag dampar på den.
Har två alternativ.
1. Sitter uppe hela natten letar reda på så mycket jag kan själv och skriver = sovmorgon till 13.30 imorgon.
2. Sorver nu, får hjälp av läraren imorgon = sovmorgon till 10.00

Nedräkningen har börjat

Om mindre än två minuter så är det dags för Sverige att släcka ner sina lampor. Vi har redan släckt allt här hemma förutom ytterbelysningen som vi tänkte släcka precis 20.30.

Kom igen, mys in er med nära och kära i mörket nu och myyyys.


Ha en bra kväll alihopa! Puss

För mig själv

Hyper Island (1)
Spanska Glosor (2)
Politiska idelogier (4)
Novell (5)
Hälsoprojekt (8)
Kärnkraftverk (3)
Grundämnen (7)
Om min farfar (6)

Diiiisa

Hör av dig sen när du kommer hem. Är lite nyfiken på visa saker, hihiih. Gud vad tråkigt jag har / gud vad tråkig jag är.
Men aja, ring mig, smsa mig or suprise me när du har tid :-)

Min familj är cool

Igår var det våffeldagen. Men eftersom min familj är så cooooool så ska vi äta våfflor idag.

Lite smått irreterande jao!

På min sovmorgon, som jag inte fick för jag skulle till läkaren blev ju lagom kul. När jag är där fyller han mina papper som jag lätt kunnat göra själv, om det inte var så att man behövde intyg över att man varit där. Min blodgrupp hade de inte fått sen vilket betyder att jag måste tillbaka dit (missa ännu mer av skolan) för att hämta det. Nej, det kunde inte ringa och säga min blodgrupp så jag skrev i själv... Men snälla mamma kan åka dit och hämta pappret om jag sitter helt fast i skolan, tack!

Kom till skolan runt 09.15 och börjar inte förens 09.50 idag. Jätteroligt, hm...nej hårt att påstå. Det är ingen annan här heller, jag har jätteroligt verkligen..
Vilket liv...

Plugg

Matteprov imorgon = plugg (!).
Har precis tvättat bort sminket, satt upp håret i en boll och ett diadem. Mjukisbyxor och stor skön tröja. Stängt av tv (snart datorn) och mobilen. Fixat fruksallad och lagt fram ipoden. Ingenting ska få störa mig nu, när jag är som jag är nu pluggar jag som bäst!

Hur gör ni när ni verkligen måste plugg?

Våååååååår......NOT

Ärligt talat, jag går snart och dränker mig. Det är snö ute, massa snö. Det ska ju vara vår nu, våren var ju påväg. Det här är inte kul. Inte ok, absolut inte.

Tjolahopp

Nu är jag hemma från funkträffen! Det var riktigt kul, känns bra att äntligen kunna bestämma och rätta till saker man innan tyckt var fel.
Resan var dit var lite jobbig, haha. Det börjar med att det är stopp i pendeltåget eftersom det hade hänt en olycka på Stockholms Södra. Som tur är stannar pendeltåget vid farsta och det var där vi skulle av. Dock sprang vi till busshållsplatsen för vi visste inte om vi blivit jätteförsenade eller inte. Men det var lugnt och vi fick sitta och vänta på bussen tom. Sen bussen då, vi var ute i ingenstans. Lite småläskigt egentligen för om vi åkte fel hade vi ju ingen aning om hur vi skulle komma hem. Men bussen tog oss dit vi ville så allt var frid och fröjd. På hemvägen fick vi skjuts av Kurta hem så då slapp vi åka massa bussar vilket var sköna :-)

Nu ska jag iväg och handla lite med pappsen, sen ska jag plugga och duscha sen slutligen sova, är jättetrött.

Puss!

Hej!

Jag sitter hemma hos Disa nu. vi har precis bakat rulltårta, blev mums :-)
Nu ska vi kila iväg på funkmöte, får väl hoppas att det blir trevligt.

Vad har ni för planer för idag ? :-)

Tjolahopp Tjolahej!

Nu ska jag iväg, vi hörs :-)

Puss

Hej på dig

Var hos läkaren vid elva, skulle fixa lite saker som jag måste för att få åka till USA.
Började må jätteilla så istället för att åka till skolan åkte jag hem. Så nu ligger jag här hemma har precis ätit makaronipudding , mums. Ska också sätta igång och plugga marknadsföring för det är den lektionen jag missar.

Ingen träning idag, första fredagen på länge. Någon som vill hitta på något ? :-)

Torsdag

I'm home! Har varit i skolan på historialektion, vi gjorde ingenting. Läraren skulle prata enskilt men han hann aldrig snacka med mig. Sen på spanskan skulle vår lärare lyssna på de sistas redovisningar, vi andra skulle göra en uppgift som tog typ 3 minuter! Sen så passade jag på att dra till läkaren för att kolla om jag fått något utslag av TB-testet. Men nej, det såg jättebra ut! :-)
Åkte hem, gick ut med hunden. Åkte sedan vidare till centrum, skulle fixa kort och låna änun fler böcker (som jag glömde låna igår...). Väl där mötte jag Kristin och Lollo. Lyckades även missa 5 bussar, ja jag är väldigt lat av mig. Sen när jag skulle hem kände jag för att gå en bit för solen lyste så skönt. Smsade Disa och frågade om hon var hemma och det var hon så gick förbi henne och snacka skit och skvaller, som vanligt!
Var tvungen att gå hem och låsa upp åt min pappa som inte hittade sina nyklar ( :( ) . Så nu är jag hemma, bror står och fixar mat åt mig just nu. Köttfärsbiffar med pasta mums :-D
Om ungefär en timme plockar jossan upp mig så ska vi iväg på träning , blir naajs !

Hur har er dag varit ? :-)

Foto: Petra

Onsdag

Började imorse att jag försov mig lite smått men det gick bra! I skolan hände ingenting speciellt, den rullade på som vanligt. Efter skolan åkte jag och Anna "Bullen" in till staden. Vi måste passa på nu när det är fint väder för man vet aldrig när det vänder igen. Vi började med att gå från slussen, förbi slottet där det var någon tävlingen. Vi gick vidare förbi kungsträdgården där det brunnit, dock såg man typ ingenting. Sen fastande jag i det såkallade "shoppningsyndromet". Anna skulle sedan möta en kompis så jag åkte till haninge centrum , eller rättare sagt till biblioteket. Skulle låna lite böcker jag måste ha till mitt idrottsarbete :-)
Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ligger jag här och ska precis börja plugga...

Vad gör ni då? :-)



1. Underbara fina Anna. (dock inte Anna jag var i stan med :-))
2. Tävling runt slottet.
3. Jag lovade mig själv att inte köpa jeansleggings. Det gick ju...bra.
4. Nya leggins med dragkedja, nya tröja, ny ring
5. Nytt halsband!

Coolish!


Tillbaka blick

Kollade tillbaka på gamla inlägg i min blogg. Då hittade jag denna video. Sitter här och gråter för den är så fin men samtidigt så sorglig.

Godnatt på er!



Hold on - Good Charlotte

Home sweet home

Nu kom jag precis hem. Jätte JÄTTETRÖTT! Ska ta en snabbdusch sen ska jag sova! Har förövrigt fått skavsår över hela fötterna så kan knappt gå, icke kul!

Sov gott!

Skolan

Klockan är halv fem och här sitter jag kvar i skolan. Vi skulle ha slutat för en kvart sen men vi fick sluta runt halv fyra istället. Skönt ansåg av många men jag som ska iväg på fotokurs tyckte bara det var tråkigt för då skulle jag bli lämnad ensam. Men nja riktigt så var inte fallet. Det var en del som stt kvar och pluggade (ömmh...). Men nu har de flesta dragit. Nu är det bara en filmgrupp kvar som sitter och redigerar. Jag har precis skrivit på min idrottsredovisning. Har skrivit snart 1 1/2, grymt. I alla fall om man tänker att jag började skriva för ungefär 20 minuter sen.
Det är i såna här stunder jag märker hur mycket mer jag får gjort när jag verkligen tar tag i saker, är själv och inte är hemma. För är jag inte själv sätter jag mig bara och snackar med någon. Är jag hemma är det så mycket andra saker som lockar. Så nu är jag jag stolt över mig själv att jag snart är klart med arbetet och man har egentligen till efter lovet på sig :-)

Bussen får om 8 minuter så borde plocka ihop sakerna nu och bege mig till bussen.

Hörs ikväll!

Home

Så nu är jag hemma. Har varit i skolan och haft redovisning gick jättebra :-) Sen åkte jag till stan och åt lunch med mammsen. Passade även på att gå och ta ett par sprutor jag var tvungen att ta. En av de sprutorna var AJ! Tröstshoppade lite också så nu är jag glad, men fattig :-(

Ska lägga mig och plugga lite nu, nödvändigt men otroligt tråkigt!

Hoppas ni mår bra :-)

Godmorgon

Godmorgon alla :-)

idag har jag bara skola mellan 10-11. Lite onödigt kort, men har redovisning på den enda lektionen jag har idag så måste åka till skolan i alla fal. Passar på att åka in till stan efter, det är lite saker jag vill handla. :-)


Hoppas ni får en bra dag!
Puss

Bilder

Märkte att jag knappt hade några bilder från helgen men lägger upp de jag har :-) Lägger upp sen när Disa skickat!



1. Adam posar
2. CG målar
4. Anton...gör någonting
5. Galenpanna har blivit en favorit :-)

Hemma!

Nu är jag hemma igen, efter en mycket trevligt kväll/natt. Började med att igår så åkte jag till svartbäcken i hopp om att det var folk där. Men så fel jag kan ha. Stugan var tydligen utlånad en del av dagen så vi hade behövt flytta oss till sågen under de timmarna. Så jag åkte dit (fick sällskap av sandra :-D <3 ), spelade lite spel och så. Men sen gick jag hem till  istället pratade lite och fick middag. Vi började även titta på The Unborn, usch säger jag bara x) Sen kom de mer folk till sågen så då gick jag tillbaka dit, fick även sällskap av Sandra denna gång :-D Hann inte vara där sålänge innan vi åkte till svartbäcken. Där började vi med att bära ner massa saker sen sätta igång och måla andra lagret grundfärg. Sen fick vi vänta en timme. Folk åkte och åt, medans jag, Disa, Ådi, Halkan, Adam, Anton och CG vad kvar i stugan :-) När de andra kom tillbaka som målade vi första lagret rosa (!). Sen var vi tvugna att vänta hela tre timmar, mindre roligt. Men tiden går snabbt när man har roligt, som man brukar säga. Runt 03.00 satt vi igång och måla andra och sista lagret rosa. Galet snyggt blev det! Sen var alla jättetrötta så vi gick och la oss. Dock hade de flesta problem att somna, hmm..men kul ska man ha :-)
Fick sova några timmar men sen ringade halkans mobil och då vaknade de flesta. Dock låg vi och drog oss ett jädra tag. Sen började vi packa om allting i rummet så det blir lättare imorgon när vi ska flytta upp allting.

Men jag har haft grymt kul. Färgglad har jag blivit också. Både mitt ansikte, hår , armar och rygg. Även min bh(dock inte så mycket...) tröja och byxor. Fin fint!

Nu ska jag lägga mig i badet, sen laddar jag inte lite bilder jag tog. Ska dock få bilder från Disa sen som tog en del :-)

Puss!

Hejdå!

Nu sticker jag iväg! Som det ser ut nu så sover jag även över därborta, eller sover och sover ;-) Men det betyder att jag inte kommer uppdatera förens imorgon ! Men ni får ha en fortsatt toppen helg!

Puss


Just nu

Nu ligger jag här i sängen och äter äpple. Kom precis hem från världens bästa Sandra, där jag har spenderat natten :-) Hon är så cool min bästa vän!
Nu ska jag duscha, sen ska jag nog sega lite till. Sen ska jag bege mig till scoutstugan och fixa. Men frågan är om det är någon där eftersom vi inte fått något som helst sms om det(och det är konstigt!). Men det skadar väl inte och åka förbi och kolla, är ju inte direkt så långt :-)

Vad ska ni göra idag?

Träning

Kom hem från träningen för en stund sen. Det var kul, förutom att jag skrapa upp ena knät, vred om det andra och vricka till foten. Men hey, jag är vikingen...ibland. Har dock lite problem att gå, men man får ta såna smällar. Nu ska jag hoppa in i duschen sen bädda ner mig i sängen med marknadsföringsboken. Vi ska ha trevligt, boken och jag.

Godnatt på er!

Vad tråkigt det kan bli...

Jag vill alltid ha någon vän/vänner(fast det måste ju inte alltid vara vänner, någon man tycker om, bekant, familj m.m) omkring mig. Det är kul, och det ger mig ett lugn. Men just är idag är en sån här tråkig dag. Kommer hem runt halv fyra, går med hunden, pluggar, lagar mat, träning , plugga, sova. När har jag chansen att träffa någon ? Aldrig. Men just idag så hade jag chnasen att få sällskap på min promenad med hunden. Men jag var en minut för snabb vilket gjorde att vi missade varandra. Ahh, det är så surt. Jag kan sitta här och deppa för det i evigheter. Jag är sån, det är jobbigt. Tänk om jag istället bara kunde tänka "Men gud sånt händer aldrig, släpp det nu och tänk på annat" Men jag kan inte, har jag fasnat i en tanke sitter den kvar tills jag blir tvungen att tänka på annat. T.ex. som jag nämnde tidigare när jag är med någon. Då har jag inte tid att tänka på såna (fåniga) saker.
Jag är patetisk ibland, men jag gillar mig själv ändå :-)

Äntligen hemma

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter en menningslös skoldag (som nästan alltid nu förtiden) Imorse hamna jag på samma buss som Hannah, en gammal klasskamrat, mycket trevligt :-) Sen mötte jag upp några i min klass så åkte vi till Zen center (buddism) och var där och lyssna på en buddist. Det var vädligt intressant faktiskt, fick reda på massa saker jag inte visste innan. Sen blev det svull på donken, mums :-D Åter tillbaka till skolan hade vi engelska där vi övade nationella prov, mindre roligt.. Sen skulle vi ha historia, men tydligen skulle vi ha matte och ingenting fatta någonting så alla drog typ, haha ;-) När jag kommer ner till busshållsplatsen så ser jag ett antiskte jag känner igen, vem är inte det om inte Disa. Blev lite förvånad att se henne där om man säger så, ;-) Men hon var lika söt som vanligt och så fick jag se några av hennes klasskamrater. Äntligen har man ett anstikte bakom namnen ;-D
Skulle egentligen följt med en kompis in till stan men gick dock inte då jag kom på att jag skulle gå med hunden... sånt är livet. Så nu sitter jag här och måste plugga, men internet är inte på min sida så får se om jag kommer kunna plugga (datorn var påväg att åka i golvet x antal gånger när jag försökte komma in på bloggen, men kolla nu funkar det ett tag i alla fal...)

Godmorgon!

Sovmorgon idag igen, skönt! :-) Dock snozade jag en timme imorse, men hey jag hinner ändå. Just nu ligger jag här ofixad och bussen går om 20 minuter såg jag. Men oh, jag orkar inte stressa. Kommer hinna med den i alla fall :-) Jag ska ni iväg på studiebesök på Zon center, ett buddist tempel(?). Det blir väl intressant och trevligt , haha !

Vad har ni för planer för dagen`?

Puss

Hej på dig!

Har inte uppdaterat något idag, dåligt jag vet! Men har pluggat hela tiden, effektivt. Tummen upp till mig i skolan just nu (Y). Satt kvar lite idag i skolan och pluggade lite och så. Somnar på bussen, är så himla trött nuförtiden. När jag reser mig upp och ska gå av bussen, vem reser sig inte upp samtidigt som mig då? Jo, Disa fisa. Vi har alltså suttit på samma buss hela tiden men inte sett varandra, typiskt. Men jag gick hem till henne ett tag och så snackar vi skit (som alltid). Kom hem, åt mat och ligger nu här i sängen och ska plugga!

Är väldigt trött, både i huvudet och i kroppen därav mitt lite ostrukturerade inlägg..
Vi hörs.

Efter snö kommer våren?

"Just nu tar det mycket lång tid med bussen. Mycket snö"

Ett utdrag av ett sms jag fick av mamma imorse. Mycket snö tänkte jag, vad snackar hon om? Jag drar mig då upp ur sängen och kollar ut och det första jag utbrister är ; Vad i håvete?
Det är en vårmånad nu, men det tänker tydligen inte vädret acceptera. Det är snö ute , inte lite snö utan mycket snö! Det snöar även fortfarande. Det här är patetiskt...


Nu ska jag ut och begrava mig i snön.
Kommer tillbaka när den smält bort!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma från skola och fotokurser. Allt har gått jättebra både i skolan och med kursen. Fick byta kursdag också vilket gör allt ännu mer toppen :-D För er som inte vet går jag en treveckorskurs på Medborgarskolan. Kursen handlar om digital systemkameror. Hur man blir en bätte fotograf etc. Jättebra och roligt!
Har precis ätit pappas goda mat (mumma) ska nu hoppa in i duschen sen lägga mig och plugga. Har ingen arbete som ska vara klar imorgon. Men det skulle vara skönt om jag blev klart med andra arbeten istället för jag ska göra de i sista sekund, som jag annars alltid gör.

Puss på er sålänge! Sov gott om det är så att jag inte skriver något mer för idag!

Skolan

Sitter kvar i skolan just nu. Hade en skräck att jag skulle behöva sitta här själv i ungefär två timmar. Men nej, jag hade tur ! Evelina, Lovisa, Johanna, Marina och Mikaela sitter också kvar. :-)

Nu ska jag försöka göra klart något arbete jag har kvar, måste finnas något !

Vad gör ni ? :-)

Måndag

Dagen börjar bra. Kunde inte sova inatt, somnade runt tre någon gång, icke kul! Halv sju var jag tvungen att stiga upp, var inte det lättaste. Påvägen till bussen lyckas jag halka i backen och typ bli jätteblöt och smutsig, inte kul det hellere. Sen när jag står vid busshållsplatsen kommer de en bild i full fart som kör rätt i en vattenpöl så allt (mysigt) vatten över mig! Bra start på morgonen verkligen!
Nu har jag varit i skolan i lite mer än 3 timmar. Har gäspat konstant så jag hade börjat gråta lite titt som tätt.
Ikväll ska jag iväg på fotokurs igen. Kommer inte komma hem förens runt 10, jag kommer dö av trötthet!
Men men, nu ska jag ha mentorssamtal sen ha svenska sen slutar skolan. Men eftersom jag ska iväg på fotokurs så måste jag sitta i skolan i två timmar, eftersom jag inte hinner åka hem imellan. Ännu mer kul, INTE!


Hoppas ni får en bra dag :-)

Godnatt inlägg


Vad säger man om denna smickrande bild?
"Hej på dig"

Med detta inlägg säger jag nu godnatt för sista gången den vecka och vaknar upp igen vecka 11. Får se hur den veckan blir, förhoppningsvis om allt går rätt till blir den grym ! (y)

Godnatt på er!



Vem är du?

Jag har en uppgift i svenskan till imorgon. Den går ut på att man ska hitta antingen en dikt eller ett stycke ur en svensk låt. Dikten eller stycke ska ha någon koppling till ens liv , kanske någonting som hänt tidigare i ens liv. Sen ska vi stå inför klassen imorgon och läsa dikten / stycket och berätta varför vi tagit just den. Vet ni hur svårt det var att hitta en låt, har velat fram och tillbaka jättelänge. Men nu har jag äntligen skrivit ihop en text jag ska läsa. Men frågan är om det jag skrivit är alldeles för personligt, för jag ska ju faktiskt stå inför klassen och läsa :S . Men aja, det blir jättebra . Får väl improvisera lite i värsta fall!

Om ni var tvungna att göra det här, vilken stycke / dikt hade ni tagit då? :-)

För mig blev det tillslut Gabriellas sång.

.

Jag vill känna att jag lever 
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till


Cause we are, the light in the tunnel

Söndag morgon, skola imorgon ångest. Varför ska helgerna gå så snabbt för ? Men har ändå lyckas göra allt jag ville göra den här helgen, så jag är glad.

Nu på morgonen har jag legat och pluggat, mindre kul men nödvändigt. Dock ska jag snart ut och övningsköra så blev paus i pluggandet ett tag. Ska dock fortsätta när jag kommer hem. Skulle vara jätteskönt om jag kunde få alt gjort!
Det är min planer för dagen.

Vad ska ni hitta på en söndag som denna? :-)

Fredag den 13

Är nu hemma från bion, var jättetrevligt!
Bion var väl sisådär, man visste hela tiden var som skulle hända och när, men man hoppade till ändå.

Nu ligger jag och mumsar vindruvor och kollar på 2 2/1 men. Men kommer säkert somna snart är jättetrött.

Sov gott alla! :-)

Bio tajm!

Tydligen ville inte videon komma upp (inlägget under). Det går inte heller att lägga in samma med en annan som lagt upp videon för personen har tagit bort så man inte ser den koden, lågt!
Men här kan du i alla fall se den, dock inte bästa bilden men det funkar!

Nu ska jag snart äta med planstek med familj, trevligt och gott! Sen ska jag iväg på bio :-D Fredag den 13, läääääskigt!

Vad har ni för planer för ikväll? :-)

HAHA

Ni måste se den här!



Just nu

Nyduschad och fräsch! Känns härligt med nytvättat hår, jag älskar det! Mitt hår kändes jätteslitet och torrt, men nu fin fint!
Har segat lite för länge så blir lite sent för hunden nu , men jag tror han överlever! Så nu ska jag bege mig ut på skogsäventyr med dogen!

Hörs senare


Nyduschad med brors tröja(sjukt skön!)

Lördag

Jag åkte hem till min bästa kompis Sandra igår, därav att jag inte skriver förens nu! Det var mysigt och trevligt ;-)

Nu står duschen högst upp på att göra listan, sen gå med hunden. Sen blir det väl lite plugg, är illa tvungen .. -.-

Vad ska nig göra idag? :-)

Man kan aldrig ha för många

I brist på annat att göra ( :-( ) så städade jag undan lite i mitt rum. Då hittade jag inte ett par, inte två par, utan hela fyra par pilotglasögon. Vad säger man, det kan alltid vara bra att ha. ;-)


Hemma

Nu är Anna Panna hemma från skolan. Har fått helt ok idag (Y) . Dock så fick hela klassen reda på att vi skulle jort klart ett arbete till idag men ingen hade gjort det. Vår lärare påstod att han hade sagt att vi skulle göra det, men om ingen har gjort det då är det väl svårt att tro att han faktiskt sagt något? :-P
Eller vad tror ni ?



Hej på dig !

Sitter i skolan på naturkunskap. Sitter och jobbar med Gustav, Anndao, Anna, Anna & Liza , vi ska göra en film tillsammans om kväve och mat. Jätteintressant , inte direkt . Snart lunch, blir mumma är jättehungrig. Men en kaffe latte med vanilj stillade hunger för några minuter i alla fall.
Marknadsföring 2 och en halv timme efter lunch, inte OK! Tråkigt, tråkigt. Fast vi ska nog bara redigera filmen och det är lätt och lite så :-)

Sen är det heeeeeelg :-D

:-)

Hemma från träning nu ;-) Gick grymt bra, inte bara för mig utan för alla. Så toppen träning med andra ord! Nu blir det snbbdusch sen plugga no, kommer väl ta ungefär halva natten! Wish me luck!

Just nu

Halvligger jag i min säng. Precis nyvaken från en oplanerad powernap. Åker till träning om en kvart, har varken bytt om, fixat fram saker eller ätit någonting. icke bra, får hoppas att gröten jag åt innan räcker (inte hoppas för mycket nu...) slänger nu i mig någon tallrik fil också, kanske inte hjälper så mycket men bättre än inget. Så tokigt det kan bli ibland, pga att man somnar ett liiitet tag.

Nu måste jag rusa!
Hörs senare!

Äntligen!

Har jag också lyckas skaffa Spotify :-D . Grymt, nu kan det inte bli mycket bättre, ;-D

Godmorgon

Sovmorgon idag som varje torsdag väldigt skönt :-)
Jag har en vana att varje kväll så ligger jag och funderar vad jag glömt göra under dagen, t.ex. träna, skriva klart något skolarbete ect. Då brukar jag alltid lägga upp en plan vilket består av att jag ska göra allting på morgonen dagen efter. Så jag ställer väckarklocken lite tidigare än vanligt för att komma upp tidigare. Men hur ofta tror ni det funkar? Typ aldrig! Som idag skulle jag fixa lite saker på morgonen, istället för att ens komma upp den tiden jag faktiskt måste så har jag lyckas försova mig!
Så egentligen har inte jag tid att sitta och skriva här, men jag tog mig tiden i alla fall.
Citerat från en människa "Tid har man inte det skaffar man" True True!

Vad har ni för planer för dagen ? :-)

What to do..?

Jag diggar att jag kommer missa (ev.) 3 stycken scoutmöten till. Sen kommer jag vara där en gång, sen kommer jag missa en gång. Gaaah, varför måste allting vara på måndagar. Får jättedåligt samvete för jag missar möterna :-( . Men nu ska jag försöka tänka på mig själv för en gångs skull, det här kommer bli bra!
Fast det kan hända att jag kan gå kursen på tisdagar istället, då blir det i alla fall två mindre möten att missa. Så önska mig lycka till att det går! För då får jag allt jag ville ha utan att jag måste välja bort någonting och det är ju super (Y).

Beslut fattas åt höger och vänster varje dag. Jag hatar att behöva fatta beslut om saker och ting. Eller ok, det beror väl helt på vad besluten handlar om.
Men hur är ni när det kommer till beslut? Mycket beslutsångest eller tar ni allt med en klackspark?

Framtiden

Är jag den enda som oroar mig inför framtiden? Hur min framtid ser ut med familj, jobb , hälsa etc. Jag har såna planera för mig framtid. Jag vet att ingenting kommer bli lätt att uppfylla, men jag vill uppfylla de. Men kommer jag verkligen lyckas uppfylla de? Jag kanske kommer ha allting emot mig och så står jag där med ingenting jag hade tänkt från början. Men frågan är, gör det så mycket? Att inte veta vad som kommer hända än i framtiden. Bara du är lycklig i slutändan så är väl (det mesta) bra? Det kanske inte riktigt blev som du hade tänkt dig från början. Det kanske blir något ännu bättre.
För hur kul skulle de egentligen vara att ha hela ens liv planerat (jag har inte planer på allt i mitt liv!)? Jag vill kunna leva livet fullt ut och ta allt som det kommer. Men nu säger jag att jag vill göra det, men kommer jag göra det då? Svårt att säga, eller snarare det är omöjligt att säga.

Jag älskar att diskutera med mig själv för jag säger alltid emot mig själv i slutändan. Mina åsikter velar lite hit och dit, men jag lever och jag ler :-)

Tisdag

Jag har egentligen ingenting att säga. Förutom att skoldagen typ sög (som vanligt) och jag är jättetrött OCH så har jag massa plugg!

För mig själv

Referat: IGÅR
Referat: IGÅR
Dikt: Måndag
Demokrati: Idag
Börja på matten: Imorgon på lektionen
Läsa engelskaboken: Onsdag
Spanska:Torsdag

Jag orkar inte. ingenting. Men jag lever, och jag ler.

Rubrik

Jag kan erkänna, har äntligen lyckas erkänna det för mig själv, att jag är en grymt dåligt förlorare. Jag verkligen hatar att förlora, eller snarare jag hatar att komma tvåa. Det är det värsta jag vet.
Fast det gäller inte bara i tävlingar utan i skolan bland kompisar etc. Som i skolan tex i matte där jag är en av de bästa i klassen, jag mår rent ut sagt dåligt om någon annan får något bättre betyg än mig på ett matteprov.
I början i skolan frågade ofta lärare mig om jag ville hjälpa till med saker, typ prata inför besökare, stå på mässor etc. Nu gör de inte de längre utan nu har de nya "favoriter" . DET får mig att känna mig dålig. De behöver jag inte att jag är dålig på någonting men det får mig att känna mig värdelös, på allt.
Eller som kompisar, jag mår jättedåligt av att komma i andra hand när det gäller något. Även med kompisar hatar jag kompisar som ljuger än rätt i ansiktet (men det gör väl alla iofs). Men som om några i klassen ska hitta på något och de inte frågar mig, då bryter jag ihop.
Jag kan inte göra någonting åt det, det går inte., Jag är sårbar, för sårbar. I don't what to do about it.


YES!

Släppa mig upp till bussen imorse (07.22) det var väldigt jobbigt. Behöve springa till tvärbanan, det var också jobbigt. Kommer till skolan märker att min första lektion är inställd, MEGAJOBBIGT. Andra lektionen på dagen är OCKSÅ inställd. Jag tror jag dööööööööör.
:-(

Anna är

MEGA TRÖTT

RSS 2.0