Syster

Såklart hade min syster teori idag och inte ridning....Jätteroligt verkligen inte. Men fick träffade på min gamla musiklärare i stallet, idag igen. Vi börjar göra det till en vana :-) Det var roligt i alla fall.

Syster

Torsdag

idag var det en kort dag i skolan. Hade historia, som blir roligare och roligare. Sen åt jag även lunch, eller åt och åt det fanns inget ätvänligt idag...för första gången sen jag började på YBC! :-O
Sen skulle vi spanska elever ha håltimme eftersom vår lärare var borta. Sen efter spanskan brukar vi ha mediekommunkation. Men vi frågade vår mediekommunkation lärare om vi behövde gå på lektionen och då svarade han nej. Så efter lunch gick jag hem, skönt med korta dagar! På tunnelbanan träffade jag även på en gammal klaskamrat. Så fick sällskap näästan ända hem. Trevligt att träffa folk man inte träffat på ett tag. Men har så mycket disskutioner att ta igen ;-)
När jag kom hem skrev jag på Twitter att jag precis kommit hem. Min svenska lärare (som jag har på twitter) snappade upp detta direkt med att skriva till mig "Johanna(vår andra mediekommunkationlärare) har lektion med din klass. Men du är hemma. Hur hänger detta ihop? ;-)" Ens lärare hänger med en överallt....men det är lite kul ibland faktiskt :-)

Nu ska jag ut och se min syster till stallet. Ska bli kul att se hur det går för henne i ridningen. Pappa var så positivt fösta gången han såg henne rida och det var väl drygt en månad sen. Nu är det min tur och se om jag är lika positivt. Men det tror jag nog, för min syster är bäst!!


En smickrande bild på mig när jag satt här hemma och vänta. :-)

Betygsamtal

Kom på att betygsamtalen har börjat ta sin form nu i slutet av terminen. Några har gått mindre bra, vissa lite bättre och vissa verkligen sämst. Fattar inte vad som hänt med mig. Förra terminen såg allt jättebra ut. Den här terminen har jag tom fått bättre betyg på prov ect. trodde det skulle räcka. Men nähä, tydligen inte.
Och hur var det med att nationella inte kunde sänka. Det kunde tydligen inte en av våra lärare förså. Har fått VG, VG+ och MVG på alla proven vi gjort med han. På nationella var jag ett VG poäng ifrån MVG. Vad tror ni han säger att han väl sätta på mig. Jo, VG. VA FAN VG!?!?!? Förlåt, men jag tycker faktiskt jag är lite bättre än det...men nej, det kunde han inte heller förstår. "Det jag har sagt gäller". Han kan vara en gris. Sämsta läraren någonsin. Vad ledsen jag blir....på mig själv.


Känner mig verkligen som en idiot just nu

Boooooooored

Jag har tråkigt! Verkligen super duper jättetråkigt. Jag skulle egentligen iväg och träffa en person men det blev uppskjutet till en annan dag :-( What to do, what to do? Study....? Hm.. I don't think so!

Idag fick jag hem alla visum papper jag behöver fylla i och skicka till amerikanska ambasaden. Shit, det är inte lite papper. Det är inte heller lite krav de har på bilderna man ska skicka med och på det man ska skriva. Om man skrivit fel någonstans eller gjort någonting fel tar de inte emot pappret, palla vara såna?

En till sak, jag har bränt mig ovanför brösten och på höger armen. Det gör ont!

Nu ska jag fortsätta sitta och kolla på gamla ICA-reklamer. Jätteroande verkligen.

Om det är någon som läser detta och har nästan lika tråkigt som jag. RING?!

Hej!

Stannade hemma från skolan idag. Huvudet hänger, kroppen känns tung och näsan rinner. Jättekul verkligen great! Hoppas det bara var en-dags förkylning. För imorgon måste jag nämligen till skolan och då har jag ingen lust att känna mig dålig.
Legat ute i solen och pluggat. Har fått rätt mycket gjort, det känns jättebra. Har även börjat bygga upp min solbränna-09, det går framåt. Här kör man ute i det fina vädret, inget solarium för min del.

Hur är allt med er då, efter denna sköna långhelg? :-)


Tagit in året första syrener :-)
(dock känner jag ingen lukt för tillfället pga min näsa)

Hej !

Sen jag skrev sist (hm...i fredags) har jag varit på Urskog hela helgen. Urskog är en hajk som våra ledare planerar. Vi har ingenaning om vad de planerar, det är riktigt skoj faktiskt. Den här helgen hamnde vi på Öland av alla ställen.

I skolan har jag haft redovisning på mitt sista protjekt, skönt att det äntligen är över! Har även haft nationella i Matte och jippi vad det gick bra !!
Tisdag och Onsdag, dvs idag och igår, har jag varit med och representerat YBC på konferensen/mässan "Framtidens lärande". Vår skola handlar ju precis om Framtidens läranade så det kändes som en utmärkt idé att vara där.
Satt och lyssnade på rätt många föredrag och man märker hur många år innan i utvecklingen YBC ligger. Lite pinsamt för de som ligger så långt bakom, men bara roligt för oss :-)
Två elever var även med uppe på stora scen och satt och hade paneldebatt mot politiker. Alla höll med om att elevrna körde stenhårt över politikerna. Och ändå var det bara två elever mot fem politiker, sen var ju inte åldersskillnaden liten heller. Keep up the good work!!


Tillbaka på söndag

Ska iväg med scouterna i tre dagar nu. Vad vi ska göra, det har jag ingen aning om. Men kul kommer vi ha, det vet jag!

Puss på er!
Så hörs vi på söndag :-)

Hej!

Kom precis hem från träningen, tennis. Gick hur bra som helst, i alla fall på slutet. Jag och Konne utklassade Jossan och Malin. Om ni inte tycker 10-0 är utklassning så kan ni draaaaa!
Sista träningen för säsongen. Jättetråkigt. För min del var det inte bara för säsongen utan för minst ett år. Grymt tråkigt. Men fick ett bra avslut i alla fall. Oh, tennisen får mig att må bra.

Nu ska jag lägga mig i badet och äta glass och läsa Luftslottet som sprängdes, har inte långt kvar nu :-D

Hoppas ni alla mår bra :-)
Puss

Hjärta,

Kom precis hem. Har varit iväg till trollbäcken och träffas en del vänner, mycket trevligt :-) Träffade även på en gammal klasskamart på vägen hem, alltid lika trevligt. Det är när man väl träffar människor man förstår hur mycket man saknar de.

Kunskaps 04-08, alltid närmast hjärtat!

Nu är jag jättetrött så nu ska jag stupa i säng. Puss på er gullungar!

Oooorka...

Är jag den enda som hatar när planer ställs inte?
Nej, jag tror inte direkt det.
Idag skulle jag grilla med en massa kompisar. Men tror ni inte det blir inställt? Jo, såklart. Pga att det kommer regna! Förståligt, jag vill inte grilla och sova i tält när det regnar. Men måste det regna just idag ?! Dumma regn!
Uppskjutet till nästa vecka, tror ni jag kan då...? Nej, såklart inte.
Oh...jag som ville grilla... :-(

Torsdag

Engelska NP idag i skolan. Kändes strålande bra. Beröm från mina lärare åter igen, vet inte riktigt vad jag gör, men bara verkar det ju vara i alla fall :-)

Kom precis hem från tennis träning, var 2 timmar iag. Väldigt roligt, väldigt jobbigt och defenetivt väldigt varmt !! Bränt mycket kaolrier, haha!
Nu ska jag ut med pappa och hunden. Känner att jag behöver prata av mig och då är pappa en bra person. Han är bäst, :-) <3

Puss på er och sov gott!

Today

Skoldagen har varit bra. Inget extremt jobbigt, inget extremt kul heller. Eller jo, vi hade besökare (som vanligt) på skolan och jag fick åter igen äran att prata :-) Alltid lika ruuuligt.
Nu är jag jättetrött. Har hållt mig vaken tills dess att Sandra kom hem. Har snackat i telefon med henne (typ) precis så nu kan jag sova med ro och kärlek i hjärtat. Jag älskar dig, <3

High School Year står still just nu. De har blivit något fel med min IEC och familj. De skulle höra av sig idag, har de gjort det...nej?! Får hoppas att de hör av sig och reder ut allt. Jag (och ni hoppas jag!) håller tummarna för att IEC faktiskt stämmer för då kommer jag till värsta fina stället, yäy :-) Men nu ska man inte hoppas för mycket. En sak jag hoppas i alla fall det är att familjen är bra, (Y).


Green Bay


Ps. Petra, min kommentarer kommer inte upp på din blogg :-( 22.57. Ds.

Långhelg

Långhelger är allt skönt ibland. Tacka för det!

Denna helg har jag hunnit övningsköra rätt mycket 3 dagar i rad, det går bra nu kompis det går bra nu.
Har även hunnit träffa min kusin. Jag träffade han 1 Maj och kom på att senaste gången jag träffade honom var 1 Marsl. Så det gick exakt 2 månader innan vi träffades. Lite kul sådär. Men det var trevligt att träffa han. Saknar han mucho. Var lättare när vi bodde nära varandra...nu är det ju...umh..några mil.

Har även hunnit träffa lite kompisar hit och dit vilket alltid är lika trevligt.

Sen har jag hunnit hjälpa till mycket här hemma. Eller idag har varit en riktigt utestädardag. Hela familj var hemma och vi fixade hela dagen i vår trädgård. Vi lyckades med väldigt mycket och allt blev väldigt bra. Kvalitetstid med familjen verkligen ;-) I like it!

Nu märkte jag att klockan börjar rinna iväg. Måste skriva ett manus till imorgon innan jag somnar. Min projektgrupp i skolan och bokat greenscreenen imorgon men förtillfället har vi varken film eller manus, det är mindre bra. Men en kille i gruppen skulle fixa film så får hålla tummarna att han gjort det! Annars är vi liiiiite köra just nu.
Jag har inte tagit på mig att skriva manus men jag vet att ingen annan kommer göra det och eftersom inte jag vill stå där med ett vitt papper i handen är det lika bra att jag skriver ihop något.

Sov gott alla!

Just nu vet jag ingenting

Här ligger jag. Mitt i natten. En lördagkväll. Helt ensam. Funderar, för mycket. Funderingen ger tankar. Tankarna ger mig dåligt samvete. Det dåliga samvetet ger mig ångest.

Mest för USA resan. Jag vill göra den, snacka liverfarenhet. Det kommer bli jättekul. Men, det är dyrt. Jag var för snabb känner jag. Jag tog första organisationen. Det visade sig vara den dyraste. Sen när jag snackat med vänner frågar alla varför jag tog just de, de är ju sämst. Jättebra, verkligen great. Men jag vill åka och jag ska åka. Är peppad till tusen!



Måste säga mega mycket pussar till min underbara fina föräldrar som stöttar mig i vått och torrt. Utan er hade ingenting funkat. Jag älskar er <3


Harriba

Bloggen har varit lite på andra plats ett tag nu. Det blir så ibland. Har haft grymt mycket plugg de senaste veckorna och det håller i sig i några veckor till. Men snart är det sommarlov, så skööööööönt :-)

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag lever. Bakom plugg, kompisar och en väldigt massa problem som mina dagar består av just nu, så lever jag fortfarande. Kanske inte alltid märks i bloggen, men sånt är livet..

Nu är jag virrig och vet inte vad jag ska skriva. Har legat ute i solen hela fm så mitt huvudet är lite snurrigt. Men ack så skönt!

Nu ska jag leta rätt på någon kompis som grävt ner sig någonstans. Men vi hörs!

Sköt om er sålänge.

RSS 2.0