Diggarlistan

1. Att min bror just nu har filmkväll, men typ hmm..lite folk och det sitter och kollar på hela Mysteriet på Greveholm. HAHAHAHHA, så himla lyckat...

Livet lever vidare

Pappa frågade mig i fredags om jag var lycklig.
Jag var inte riktigt säker på vad jag skulle svara men mitt svar blev "nej, jag är inte lycklig"
Fast jag är nog säker lyckiigare än många andra, men jag är inte lycklig över mig själv. Jag är inte stolt eller någonting. Jag har ingenting jag känner "oh, det här är jag bättre på än andra", som gör att man kan känna sig duktig. Jag känner migg misslyckad, värdelös och dålig. Och jag är inte lycklig när jag känner såhär. Jag vill slippa alla dåliga tankar om mig själv, allting som tunger ner mig. Men det går inte.
Klassen får mig inte heller att må bra just nu, det är så himla mycket negativa vibbar mellan alla möjliga personer. Det är dålig stämmning överallt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, slippa allt negativ runt omkring mig. Jag blir bara mer och mer negativ om mig själv när jag är i en dålig miljö.
Men vet ni vad, jag lever. Jag lever mitt liv i alla fall för fan. Ingen i klassen är som jag. Men jag skiter fan i det. Jag tänker vara mig själv, jag tänker inte ändras för att passa in hos andra. Jag är kompis med de som accepterar mig precis som jag är. De har inga krav på mig, det kräver inte att jag ska bli som alla andra. Jag får vara mig själv, så en sak jag vill säga i detta negativ i blogginlägget det är att jag vill tacka alla tjejer i BC1A. Tack.
Sen ni andra vänner, ni vet att jag alltid älskar er, oftast i alla fall ;) <3

Hoppa inte på mig nu för ni tycker jag bara klagar, men jag var bara tvungen att skriva av mig. Som jag sagt tidigare det här är min blogg!

Skot om er, puss


Puss

Sorry för inte skrivit tidigare idag. Skulle skrivit imorse i skolan, men missade bussen och allt var allmänt försenat så kom precis i tid till skolan!
Skolan var väl...rolig. Vi har massa snö i våra korridorer(går i baracker) så vi har väl ägnat oss åt snöbollskrig hela dagen. Kul när lärarna försökte stoppa oss "ni får inte ha snöbollskrig inomhus ni får ha det utomhus, eller fan det här är ju inte inomhus det här är ju uthomhus. Va fan, ni får i alla fall inte kasta snöbollar här" Sen efter började alla kasta på lärarna, kul :) haha.
Puss!

Var mer snö längre bort i korridorerna. Det här är efter alla snökrig då mycket snö var borta i den här änden. Kan även säga att det var halt!

.Ps. Sandra är bäst! .Ds.

Just nu

Killens kompis på sanningens ögonblick just nu är sjukt jävla snygg! Var bara tvungen att säga det. Skriver mer imorgon, har lite att berätta.
Puss

Ps. Palla att programledaren pecis frågade samma fråga två gånger med typ 3 minuters mellanrum :S . ds.

Aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen den tar slut från kyss till kyss

Jag är sur, sur på en person. Irreterad, arg, sårad.
Jag förstår ärligt inte hur folk tänker ibland, tänk innan du talar.
Jag vill inte berätta i bloggen vad det handlar om, för personen i frågan läser bloggen. Så..vill ni veta, är det bara att fråga. Om ni är sådana där nyfikna jävlar (precis som jag).

Hejdå Ipod Touch

Nu är jag förbannad, riktigt jävla förbannad !!!!

Mums!

Min bror , som förövrigt inte är hemma i helgen, har råktat (hmmm..) lämna B&J i frysen, gaaah! Suktad? JA! Sugen på att sno den från honom? JA!

Vill bara säga

att loreal's mascara "volume collagene" inte är bra. Den är inte att rekomendera överhuvutaget. Det separera dock fransarna bra men någon volym, det får man inte! inte jag i alla fall

puss!

Take me back to you



I miss you

Sjukling

Började må dåligt efter lunch i torsdag och igår så började jag må sämre och idag mår jag sämst. Min hals är så uppsvullen att det ser ut som jag har en tennisboll i halsen. Det gör så jädra ont. Kan inte äta, kan inte göra någonting hatar att vara sjuk! Seriöst jag har ätit jättelite (då menar jag JÄTTELITE) sen i torsdags men jag är ändå inte hungrig.Vad beror det på, ingen matlust?..Typ, skulle inte förvåna mig. Kan inte dricka heller, det här suger.
Nu ska jag fortsätta deppa, smsa om ni vill något.

Presidentvalet i USA

Någon som är lika nördig som jag och sitter uppe och kollar på valvaka? (a)
Btw, Obama går mot seger. NAJS! :)

Jag lever

typ iaf. Matte a tenta idag...det gick väl i alla fall! Drog från skolan kvart över sex (!) i nådigt trött. Men måste man så måste man, konstig nog var ingen tid plågsam! Nu måste jag ta och sova. Ska upp och springa med mamma imorgon bitti. :)

Men jag mår bra, mår ni bra? :)

Rubrik

Tack för en trevlig och mysig kväll allihopa!

I can’t choose, so confused, what’s it all mean? 

I don't where to go

Sitter här och väntar på att Petra ska komma, dock är det lite mer än en timme kvar...gash!
Senare ikväll kommer även massa mysigt folk från ks som ska spendera största delen av kvällen här :)
Jag är så himla glad att jag har de människorna kvar fast vi alla går i olika skolor, de är bland det bästa som hänt mig <3
PUSS

RSS 2.0