Trött

Sov mellan 03.00-12.00. Sen sov jag mellan 16:45-18.30. Och nu är jag sjukt trött. Det enda jag gör är typ att sova....vilket jävla liv!!

Har girltalk med BL på msn, underbart. Han är för söt. :-) Men han gör mig lite förvirrad, men det är lite gulligt. Ohhh, får massa tankar nu får jag tänker tillbaka så mycket för jag har det här snacket men aja!

BTW, J har äntligen vaknat till liv och är inne på facebook. Helt otroligt, jag är glad...lite...om han skriver dvs. Men aja..

Idag

har jag varit mega trött. Helt sjukt.
Jag har varit en vanrande zombie sen jag kom hem från lägret....okay, jag förstår inte.
Kan någon typ ge mig jättemycket energi ?! Inte nu dock, för då kommer jag inte kunna sova ikväll.
Men imorgon, ok? Ge mig jättemycket energi imorgon, jag behöver det.


Kneeboard en kväll på lägret. Underbara kväll. Underbara vänner.

Ikea

Var på Ikea idag med pappa. MEN det var gryyyyyyymt mycket folk, så det var typ in och ut. Sen när jag kom hem somnade jag på min säng och vaknad när mamma väckte mig och sa att det var mat. Det var två timmar sen men är fortfarande grymt trött. Vad har jag gjort som är så ansträngande? Hm...inget.

I denna text

är det någonting som inte stämmer. Eller är det bara jag som tänker fel?

" Tio personer – fyra barn och sex vuxna – skadades i branden. De fördes till olika akutmottagningar i länet och enligt driftledaren på SOS Alarm var åtta av dem livlösa. På morgonen kostaterades att sex personer avlidit. Fem av dem var barn."

10 personer, Fyra barn och sex vuxna. Sen senare i texten står det att 6 personer avlidit varav fem av de var barn. Hur kan de ha blivit fem barn när det var fyra barn från början?

Men aja, tragisk artikel som ni hittar här.

nu ska jag sova

Sandra och jag bestämmde oss för att ses runt 22:00. 22:37 kom bussen hit med Sandra på. Fick släpptåg med mig iform av Bror, Åsa, Nate, Erik och Erik. Vi gick sedan ut och gick en runda. Dock låg väl jag och Sandra sisådär 50 meter bakom, men what ever! De drog sedan ner till Naknut medan jag och Sandra gick hem. Vi tände ljus och bara satt och snacka. Men sen kom släpptåget + Naknut upp och störde vår mysstund. Inte ok! Men vad ska man göra liksom.... (:
Efter ett tag drog bunten hemåt i alla fall och jag får nu äntligen lägga mig i sängen och sova (utan att bli störd). Det är så det ska va!
Yes!

Godnatt på er.

16:07

Anna dog. Hon öppnade då kuveret med namn och adress på henne nya värdfamilj. Må henne vila i frid, not.

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD :-D

Liv

Borde ta tag i mitt liv, typ nu. Eller nu orkar jag inte. Imorgon kanske, eller nja, nästa vecka låter bättre. Jag orkar verkligen inte.
Är fortfarande sjukt depp efter lägret. Saknar det så grymt mycket, det är helt sjukt! Sen är jag ledsen över en viss människa inte svarar på mobilen. Bortrest kanske? Hoppas det, annars känner jag mig bortglömd. Men aja, what to do...

Fly, fly away

Ska man verkligen tro på det här?

Mikael Jackson använde lösnäsor. Egentligen vill man bara skratta åt det för det låter så konstigt. Fast tänk om det faktiskt är sant, då är det ju inget kul (för honom)....eller var inget kul. R.I.P

Här är artikeln

Staden

Om en 45 minuter ska jag börja bege mig mot staden för en fika med Christoffer. Dock får vi väl se om vi hittar på något efter :-)

Men vi hörs när jag kommer hem igen!
Hoppas ni får en fin dag.
Puss


Kör naturell Anna för de är så han känner mig, ;)
Så varför lägga ner tid på att fixa sig..? :)
Dock har jag utsläppt hår. Det hade jag aldrig på lägret x)

Simply couting

Miss it! <3

Nu är jag anmäld till Världs-jamboreen, yääääy (:
Ska hjälpa Disa i helgen med hennes anmälning också. Det kommer typ bli grymt !! :-D
Dock två år kvar, men what tha fuck! RINKABY HERE WE COME :-D

23/7

Idag har jag träffat Disa Fisa en snabbis, treeeevlans :-)
Sen har jag och mammsen varit i centrum och inhandlat lite stuff, trevligt det också.

Nu ligger jag hemma och det känns som hela rummet snurrar. Uscha. Hoppas det går över snart. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv och hoppas att det går över.

Tjat

Men jag saknar lägret grymt mycket.
För en vecka sen var jag i dina armar, underbart!



Övrigt, jag och mamma plockade blåbär idag. Det gjorde jag amerikanska blåbärsmuffins av, mums blev det :-)

Dagen

Idag blir det en mor och dotter dag. Det uppskattas, min mamma är bäst!

Vi hörs senare.
Puss på er


Skaffa sig ett liv


När man får det här meddelande på MSN känner man att man borde skaffa sig ett liv.
Fast det gör jag typ någon annan dag. Idag orkar jag inte. Typ.

Två år sen

För exakt två år sen var jag på Jiingi. Underbart.
Scouter scouter scouter är bäst.

Blandade känslor

- 10 underbara dagar
- Nya vänskapsband både inom Sverige och med andra länder har skapats
- Sovsällskap
- Träffade på folk man helst vill glömma
- 359 notes på Facebook på två dagar, me like!
- Bråk med idiot, att han inte fattar. Fast lite kul är det.
- Vill ha en puss
- Orolig inför USA
- Segling med SSS och Värmdö, dock blir det att jag inte kan följa med förens om ett år
- Packning, vad ska man ha med sig?
- Gotland

Nu känner jag mig helt tom. Lite tankar som rullar runt i mitt huvudet.
Hade girltalk med Gustav imore, vad behövligt!
Ska även fika med Christoffer på Fredag så får väl ut lite tankar då också.
Grymt!



Är jag den enda som känner mig helt tom efter läger?
Allt känns så konstigt
Vad händer nu liksom?


Words

I miss your body against my. I miss your touch. Oh baby, I want you here.

Hemma

Nu är jag hemma från 10 helt underbara dagar. Bilder kommer senare, har x antal timmar att sova igen. Sen så ligger kameran i bilen som fortfarande är på lägret.
Men aja!

Vi hörs...snart.

Jag har det bäst

jag mår så grymt bra. Allt är jätteroligt! Allt är bäst. Människorna är bättre än bäst (och snygga!)

Bara så ni vet ! Jag lever :-)


Disa , Jag och Oscar :-)

Läger

Nu åker jag på läger. Blir borta till den 19/7. Kommer inte kunna uppdatera något när jag är borta (ev..vi får väl se). Men vi hörs den 19 igen ;-D

Ha det bra!
Puss


btw

Sverige kan också ;-) Kolla här

070809

HAHA, såg följden nu. 7, 8 , 9 haha vad kul det såg ut :-)

Idag har jag varit runt med mamma och syster och inhandat saker till lägret (som jag ska till imorgon i ÖSREGN...skitroligt!). Sen har jag även packat, packat och packat ännu mer. Hatar att packa, det suger. Känns alltid som man glömmer något. Fast dock har jag tur iår för om jag glömmer något så ringer jag pappa så kommer han ut med det. Så det är väl inte så farligt med andra ord.

Gick även och mötte Sandra, Nate, Naknut, Svenne och Thomas förut. Dock var det Sandra jag var ute efter och jag fick med henne hem till mig, dock var det hennes förslag från första början men ändå. Vi tog powerwalk hem sista biten för att hinna till Sex education....dock märker vi att folk i huster vill kolla på "So you think you can dance" istället. VEM FAN VILL SE DET PROGRAMET? :-O GAH! Men aja, vi gjorde te försökte hänga med i programet.

Nu är jag megatrött så ska sova. Ska upp om nio timmar så det är väl bra om jag somnar nu. Behöver så mycket sömn som möjligt för på lägret kommer det inte bli mycket. Haha, men det ska bli grymt! Är taggad :-D


Nu

M.J minnesstund!

Stay in touch!


Länge leve Michael Jacksson. Han var verkligen the king of pop. Känns välidgt overkligt att han faktiskt är död. Men det här videoklippet fick mig att faktiskt att förstå. The king of pop kommer aldrig tillbaka.

We are the world, we are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true, we'll make a better day, just you and me



Vila i frid.

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Jag är så himla trött. Har hålt igång sen klockan sju imorse. Har varit på ambassaden och fixat visum, träffat Annica för att få mina saker, packat, tagit ett snabb dopp(snabbdopp?) med Robin. Ska snart äta grillat, mums! Sen ska vi åka och kolla på nytt tält. Mamma vill inte ha något utan yttertält på lägret och eftersom jag och Patrik tar det stora har vi inget annat med yttetält som mamma kan ta. Så det blir helt enkelt att införskaffa ett nytt (snyggt!) tält :-)

Puss!

Idag begravs M.J, R.I.P!

Tack!

Idag har jag fixat det sista jag ska ha med mig till ambassaden imorgon. Har även spenderat kvällen på gröna lund. Familjen plus en annan familj har spenderat dagen där, medan jag och min bror nu bara kom på kvällen och åt mat. Blev ryggrostbiff på tyrol, mums!!

Men nu ska jag sova. Ska upp kvart över sju imorgon, gaah!!

Puss

Ps: Nu är det tre som har sagt att jag liknar Kenza. Får väl tacka och bocka för det är ingen dåig komplimang tycker jag :-) ds.

050709

Idag har jag varit seg, väldigt seg. Tiden bara åkte iväg utan att jag märkte det. Så det enda jag gjort idag (orkat göra idag*) är att jag har övningskört, jag har gått med hunden, jag har fyllt i alla papper till mig visumunderlag och jag har kollat på film.

Tror jag börjar bli sjuk för känner mig lite risig och sen som sagt har jag verkligen varit jätteseg. Inte ok jag vill inte bli sjuk. Speciellt inte eftersom jag ska på läger på torsdag. Läger + sjuk = ingen bra kombination!

Btw besök min USA blogg här.

Puss!


Allt jag kan tänka på är dig
Gör inte det här mot dig själv.
Snälla.

4/7

Idag har jag nästan inte gjort ett skit. Kört bil i 90 minuter, svischade fram på motorvägen. Snackat skit med lite kompisar. Och typ ja...det var min lördag.

Är trött och har ont i huvudet...inte ok.

2/7-3/7

Började dagen med att träffa Fia, Jossan och Linda. När de sedan blev för varmt och de skulle gå och bada passade jag på att dra hem.
Väl hemma packade jag mitt pick och pack och åkte ut till Tyresta med Disa. Där ute mötte vi upp lite annat smått och gott trevligt folk.
Vi tillbringade resten av dagen och natten. På morgonen var alla allmänt sega. Men sen när de började åska så kände jag och Disa att vi behövde dra hemåt till våra hundar (min är välidgt åskrädd). Några minuter efter vi börjar gå börjar regnet vräka ner. Jag menar verkligen att det VRÄKER ner. Vi drog upp vårt tempo väldigt mycket för att kunna komma till bussen så snabbt som möjligt.
När vi precis kom fram till busshållsplatsen ser vi att resten av personerna vi var med ligger bara några meter bakom oss. Och vi som tyckte vi hade gått jättesnabbt. Snacka om att vi blev besvikna.
Sen hände de inte så mycket mer. Vi kom hem, det hade slutat åska och solen tittade fram. WHY?! Kunde den hade ha tittat fram typ en timme tidigare. Rätt surt..
Hemma somnade jag i solen...gick med hunden...somnade igen..åt mat...somnade. väldigt givande dag.



1. Årsjön
2. Lite mys
3. Efter / Före
4. Riktigt mysigt...not!

Natti Natti

idag har dagen besått av shopping, lunch med pappa (åt sushi för första gången), badat på stenbadet (och fått en massa grädde på mig!) , direkt hem til Oskar, gått drygt 8 km, badat från båt, fått sminkning av Hannah, kollat på zombiefilm. Livet är najs!

Men nu är jag trött, godnatt!

RSS 2.0