Yäy

Är det bad eller är det bad som gäller?

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! Det är najs!

Hejdå!

28/6

Igår började jag med att vakna alldeles för tidigt. Var liiiite trött. Sen åkte jag och mamma och fixade lite saker här och var. Sen kom jag hem, var hemma i typ 10 minuter. Sen kom Oskar och hämtade mig så åkte vi och badade med lite folk :-)
Sen åkte jag och Oskar hem till honom. Sofie joinade även oss. Vi satt oss nere vid vattnet och åt tårta, mums. Jag har nu ätit 3 tårtor på 2 dagar, kanske inte det bästa.
Sen kom mamma, pappa pch Patrik och hämtade mig så åkte vi och hämtade Veronica. Sen åkte vi och kollade katt. Eller vi kollade inte bara vi köpte en också ;-)
Jag åkte hem och åt middag. Sen åkte jag ner till Stenbadet och badade med lite kompisar. Oskar kom även dit en snabbis för han kände andra som var där. Det var rätt bra för då fick jag  skjuts hem.
Sen när jag kom hem gick jag och Oskar en snabbis med hunden. Sen åkte Oskar hem och jag snackade lite med min bror. Sen somnade jag rätt snabbt med en snarkande katt brevid mig. Det var mysigt förutom att klockan sex imorse hade hon sovit tillräckligt och vill busa med en sovande Anna. Inte ok!!

Ny familjemedlem

Pluttskrutt


The king of pop

Dog i en hjärtattack Torsdagen den 25/6. Det är hemskt tycker jag. 50 år och sedan helt borta.

Han hade ju en turne på gång som var helt slutsåld. När han äntligen var påväg tillbaka då är det något som inte godkänner det så han fick hjärtstillestånd. USCH!

Läkarna försökte göra allting, men ingenting hjälpte.

Överallt på alla tidingars första sidor är det flera (väldigt många!) artiklar om Michael Jackson liv hit och dit.

Här är en av många artiklar

Eller se en film om hans sista resa här

Ny blogg

Gör en USA blogg där jag nu bara skriver saker som  har med USA och göra. Det fick bli så! :-)

Här kommer du dit

Heej

Kom precis hem från Disa. Har kollat på film med Hannah & Jack, mycket trevligt. Men nu är jag super trött så godnatt på er!

Midsommar

Hoppas ni alla hade en bra midsommar igår :-)
Själv hade jag en jättetrevlig dag.

Först började det här hemma, fixade och städade. Sen kom det massa folk hit. Då drog jag hem till Disa. Sen tillbaka hem hit för att hämta lite saker. Sen tillbaka hem till Disa. Sen åkte vi ut till Gålö där vi var i några timmar.
   Sen åkte vi hem hit en snabbis. Sen gick vi hem till Disa. Dit kom Hannah och Zack. Då grillade vi kött och åt. Sen hade Disa gjort efterrätt, skoja inte om att jag blev mätt. Sen kom Danne och Tom. Sen kom Hannes och Adam. Sen kom Cicci & Tone.
     Sen gick jag och Danne hem till mig en snabbis, ville byta kläder. Sen skulle han gå och möta Patrik, Naknut, Topless och Erik. Jag stannade hemma ett litet tag. Sen gick jag hem till Disa igen. Där möttes jag en Patrik, Naknut, Topless och Erik som på något sätt lyckas kommit hem till Disa.
   Sen när det började ljusna ute kände folk att det var dags att börja dra sig hemåt. Och som sagt påväg hemåt var vi. Kom hem, hade svårt och somna för det var så ljust ute. Men sen när jag väl börjat bli väldigt trött somna jag på dirr.

Undra hur många "Sen" jag har skrivit i detta inägg. Orkar inte räkna, men en del fick jag nog till i alla fall :-P


Borka, så himla söt!

Kan du slå mig?

46 words

Speed test


Måndagen

Gårdagen var mycet trevligt. Först så sov Sandra hemma hos mig, men hon drog tilö jobbet runt kvart i nio. Jag la mig då och kollade på film men somnade och vaknade vid halv ett av att jack ringde. Sen gick jag upp, gick med hunden, städade och duschade...
  Sen efter jag ätit så kom Marcus hit. Han var väl här i ungefär två timmar Följde med honom upp till bussen och då stötte jag sihop med Jack och Ogge. Gullpojkar. Sen gick jag hem till Disa och påvägen stötte jag ihop med Nate. Sen medan vi stod där och snacka så kom Cicci och Tone haltande som också skulle hem till Disa. Sen så var jag hos Disa i några timmar. Men sen när vi ändå hade följt med upp Cicci till bussen kändes det väldigt lockande att få gå hem och lägga sig under sitt varma täcke, vilket jag gjorde också :-)
  
  Just nu ligger jag ute i solen och väntar på Disa. Vi har lite att planera inför lägret i sommar. Så istället för att skjuta på det till sista sekund tar vi tag i det direkt :-)

Natti

Repris från igår. Med detta säger jag nu godnatt. Kom precis hem från en trevligt kväll i trollbäcken! :-)

Natti

Med detta säger jag godnatt. Har spenderat kvällen hos en klasskamrat med lite folk från klassen. Mycket trevligt (:
Dock blev hemgången rätt tidigt pga vissa orsaker. Men det är bara skönt att gå lägga sig och sova. GOOOOOOOD NATT!

Jag behöver

få prata ut. Med någon som inte känner mig. Någon som jag aldrig kommer träffa. Någon som orkar sitta och lyssna på mig.
Skriv till mig! Jag behöver dig just nu.

Rubrik

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

.

Bra början dåligt slut. Jag orkar inte skriva någonting nu. Godnatt alla

Dagen

Idag var det som nästan vilken tisdag som helst, bara nästan. Hade redovisning på samhällskunskaplektionen som gick bra. Sen fick vi gå hem, eller alla gick snarare hem. Eget arbete på matten och bränboll i regn tyckte inte folk lätt så himla roligt.

Jag var så lyckad när jag skulle ta ur min dator i skåpet, jag råkar tappa den i golvet. Blir livrädd och slänger upp locket och ser att skärmen är alldeles svart. Nej, det får inte hända. Orka betala massa pengar på en dator jag ska lämna in imorgon. Men efter datorn hade fått starta om sig så funkande den utan problem igen, skönt!!

Åkte in till stan efter skolan. Gick och kolla på kläder, dock hittade jag inget roligt. Träffade även på Tyra, bloggerskan. Så söööööööt!
Sen åkte jag hem, såg att jag fått ett paket på posten. gick upp till bussen igen och åkte och hämta paket. Åkte sedan hem och pratade med mormor i 20 minuter, sen åkte jag hem till Sandra. Hon hade en av sin fasters nya valpar hos sig. En 8 veckors gammal border collie, SWEEEEEEEET! Sen åkte jag hem igen och åt mat. Sen gick jag hem till Disa där hennes mamma gav mig en spruta! Äntligen har jag börjat med de! en fastnade jag hemma hos Disa i så där två timmar. Det är alltid lika trevligt. Vi snackade om lite allt möjligt ;-D

På tunnelbane sationen Slussen låg det massa hundbajs i trappan. Folk hade sidan råkat kliva i det så det var bajs nästan överallt. Så jävla äckligt! Vem låter sin hund bajsa där? Om nu hunden råkade bajsa där kan väl ägaren åtminstonde plocka upp efter sin hund?! Fy säger jag bara.

Bussar

Ibland hatar jag verkligen att åka buss. Imorse vad någo värsta gången på länge. Jag har en del störmoment jag inte vill träffa på, på bussar och de är:

- Skolklasser
- Alkisar
- Svettluktande människor
- Folk som pratar JÄTTEHÖGT
- Folk som spelar musik på bussen
- Folk som är allmänt stökiga

Imorse hade jag alla dessa störmoment SAMTIDIGT på bussen. Jag hade sådan lust att hoppa av och gå på bussen efter. Men problemet var att jag hade bråttom till skolan och ville inte spräcka min tidsplan...What to do..?

Det går bra nu

kompis det går bra nu (8)

Har bara ett arbete kvar nu, eller nej *** har två :-( Men aja, lite glad kunde man vara för en stund i alla fall. Fick i alla fall inte precis ett annat arbete, skönt! MVG i naturkunskap a kirrat. Känns så hiiiiiiimla bra!! :-D

Nu funderar jag på att ut och springa av mig lite. Sen komma in, ta en varm dusch, dricka en smoothie och lägga mig och skriva klart ett arbete. Har dock klart så borde inte ta så lång tid. Låter som en toppen idé? Right? :-)

Vi hörs snart!
Puss

EU-valet

Som det ser ut just nu har Piratpartiet en mandat. Dock går det upp och ner. Men vi får väl vänta och se. Ungefär hälften av rösterna är räknade.

Många uppdateringar idag, lika tråkiga allihopa x)

Just nu



Håkan Hellström på "Söndagsparty" Sweet :-)

I finaler faller vi

Final mellan Robin Söderling och Roger Federer i franska öppna. Kul att ha en svensk i final för senast var det år sen, så det var dags nu. Dock gick det inte hela vägen och Federer vann med : 6–1, 7–6, 6–4. Så tre raka set och Söderling var ute. Tråkigt , tråkigt. Först förlusten igår i fotbollen och sen idag i tennisen. Dock är Federer världstvåa så man skulle inte direkt ta ut någon vinst i förväg. Men om han hade vunnit, vad kul det hade varit då :-)

Allt för mig!
Btw, min mobil cpar...kan inte skicka sms till flertal personer :O

USA


Jag saknar USA. Men snart, ja då är jag där igen :-)

FAIL

La upp fel bild på min blogg, som ni kanske ser är det ett rött streck under "Ekenberg". Nu när jag försöker lägga upp den bilden jag tänkte ha går det inte att öppna den. Har startat om datorn och allt möjligt, tagit bort bilder men ingenting hjälper.
What to do?

Nu funkade det!

Plugg, plugg och så lite till plugg

Seriöst, jag orkar inte mer. Har plugg och göra och det är inte så att jag inte har försenade inlämningar eller något. Det är så att våra lärare kör med oss in i det sista, verkligen.

Jag skrev det här för jag ska testa en sak...och tycker det är tråkigt att bara skriva test. Så ni vet liksom..

<3


Designen

har fuckat ur....I know...och jag behöver hjälp.
Men först: äta upp mitt äpple
Sen: sooooooova

Hat

Det är helt sjukt hur man kan hata en människa mer och mer för varje dag som går när man inte ens snackar med personen. Ja, jag vet hata är ett stark ord. Jag använder det så sällan jag kan. Men nu, nu hatar jag faktiskt denna person.

Kristen Stewart

Hon som spelar "Bella" i filmen Twilight. Hon verkar lite skum om jag får säga det själv... Ligger just nu och kollar på olika klipp från MTV Movie Awards som hon är med på. Hon tappar sitt pris, hon snubblar fram, hon skämmer ut sig när hon talar . Inte nog med det, sen när hon och Robert vann priset för "Best kiss" så ska de kyssas igen på scen (ser det ut som) de förberder sig liksom sen viker hon bara undan huvudet. Det såg bara jättekonstigt ut..fattade inte riktigt grejen. Men det kan ju bara vara jag som ser allt på fel sätt.

UNDERBART

Gud vad man skrattar till denna intervju, helt underbar!



Studentutsläpp och studentmottagning

Igår var jag som sagt på Fredikas studentutsläpp. Jag hamnade även sen senare på Simon studentmottagning vilket var jättetrevligt :-)
Det var rätt svårt att hitta enskilda personer i folkmassa igår. Många såg jag sen när jag följde var jag såg att de gick hittade jag de inte någonstans.
Men det var i alla fall kul och se och alla var så glada! Jag vill ocksåååååå ta studenten. Tre år kvar, jag ska hålla ut...jag ska.



Precis innan de sprang ut så regnade det
så då var det paraplyer ÖVERALLT.
Men sen kunde man få se lite iaf.


Idag då...Sveriges nationaldag, någon som ska göra något speciellt? Själv ska man vara barnvakt...men min syster är så snäll så det blir nog inga problem direkt ;-)

Eget arbete

Hade eget arbete nästan hela sista lektionen. Det blev super för mig för då hann jag hem och gå med hunden innan jag ska på studenutsläpp som jag ska på nu. Måste kila! Men vi hörs senare.

Puss

Ny kategori

Har gjort en kategori som heter USA nu. Där kommer jag skriva nu inna jag åker. Sen kommer jag även skriva när jag är i USA också. Om kanske två månader så är jag iväg, häftigt!

Just nu ser det ut så att jag har blivit placerad i Wisconsin. Dock så har de inte lyckas hitta någon familj åt mig än. De sa att de kunde ta tid att hitta en familj eftersom de vill ju att man ska matcha så bra som möjligt med familjen man hamnar i. Det kan hända att de hittar någon bättre matchande familj i en annan delstat och då kommer jag inte i Wisconsin längre. Inte för att det gör mig någonting...eller det beror väl iofs på vilken annan delstat jag i såna fall kommer i :P

Jag har börjat fixa inför mitt visum som jag måste ha. Ikväll ska jag ta och boka en intervju på amerikanska ambassaden. Ah, vet inte om jag vågar...intervjun är på engelska. Men Johanna, som varit på intervju redan, sa att det knappt var en intervju. De kollade bara om man skrivit rätt på allting. Man ska ha med en bild som är 5 * 5cm. Johanna var tvungen att komma tillbaka dagen efter med en ny bild eftersom hennes bild tydligen var någon millimter för stor. Orka vara så petig!?

Tack för mig i detta inlägg!

Idag är det ingen bra dag

Glöm inte bort, glöm inte bort,
Glöm inte bort att du är värdelös
och illa omtyckt för den du är.
Glöm inte bort att du är värdelös.
det är väl inget mer med det?

Vad otroligt dålig och otillräcklig man kan känna sig ibland. Jag är värdelös helt enkelt, i alla fall idag.
Det är sån ångest som trycker på inifrån. Från alla håll och kanter.
"Jag fixar det imorgon". Imorgon blir till dagar. Dagar blir till veckor. Veckor bli till månader. Sen är jag bortglömd. Men snart...då är det sommarlov. Då, ja då, ska jag ta tag i saker. Men idag är inte imorgon. Idag är inte någon bra dag för någonting alls.



Idag är det inte min dag utan Halkans dag

Grattis till studenten underbara vän! <3



Idag är det min dag

För det är min födelsedag idag :-D Har haft en helt underbar dag. Dock har vädret inte varit det bästa. Men min vänner är solstrålar så när jag har varit med de har allt varit perfekt, <3

Var även på återträff i gamla skolan idag. Det kändes konstigt på något sätt. Jag saknar allting, verkligen jättemycket. Kanske inte skolan, utan sammanhållningen som fanns bland lärare och elever. Mellan elever och elever. Det är ingenting jag märker av i min nya skola vilket verkligen är jättetråkigt. Sen kändes det  som jag har haft min tid på KS. Eller jag hade vuxit ifrån det...eller nej jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var.
Dock så var allting jättetrevligt. Att få träffa sina vänner man inte sett på evigheter, SKAM!
Men nu tar vi nya tag och får se till och träffas oftare än vi gör  :-)

Ha en bra dag, nu ska i alla fall jag försöka sova :-)
Puss

Ps: Tack för alla gratulationer på telefon, twitter, facebook msn, skolan you name it. Det värmer. Tack även till Petra och Felicia för presenten :') Ni är underbara, <3 .ds.

Så ta för dig, solen lyser idag

Vill bara dela med mig av glädjen jag har just nu. Har haft en sån underbar dag i skolan. Såna dagar borde finnas oftare. Sista lektionen var det tapas / picknick med alla spanska elever. Satt nere vid vattnet, med massa mat, strålande sol och trevligt sällskap. Kunde inte bli bättre :-)
Nu ska jag ta och äta mat, sen dra iväg på scouterna. Men vi hörs.
Puss



1. Jenny och Michela
2. Mat, b.la. skaldjur med sötpotatis
3. Julia, Alex, Anton, Johanna & Simon
4. Alex och Simon
5. Simon
6. Lite random människor

RSS 2.0