Helgen

Har haft fullt upp hela helgen kan man säga ! (: Men ack så kul den har varit ! :D
Fredag: Grönan från öppning till stängning med kära vänner. Gaah så kul det var (: Mycket skratt,snurr,illamående och sång. Både i popexpressen och när självaste Christer Sjögren(woooooow) stod på scen (: och vet ni vad, han vinka till mig (ännu mer woow) (: Kom hem rätt sent, dock en liten sväng med hunden sen somnade jag rätt snabbt i min snurrande säng.
Lördag: Var i stan med Sofia. Hade samma mål som henne, inte komma hem tomhänt. Tror ni vi klarade det? Nej ! :O Det var helt sjukt, typ allt vart utplockat ... det fanns bara i 42 och uppåt... inte kul. Sleepa hos henne, mycket trevligt. Jacuzzi bad och en himla massa prat, så himla mysigt ! Tack för allt sötnöt! <3
Söndag: Vaknade hos Sofia av att min alarmet ringde. Var tvungen att ha det på eftersom jag skulle på min kära kusins konfirmation. Långtråkigt kan man säga att det var, men efter var det lika trevligt som alltid (: Saknade dock Danne GRYMT MYCKET! Men men, min släkt är bäst så jag hade trevligt (:
Nu skulle jag och mamma egentligen ut och springa 75 minuter (:O) men jag orkar verkligen inte, sovit lite för lite ^^, så vi tar det imorgon istället. Men nu ska jag fixa lite grejer sen lägga mig och vila. Men vi hörs (:

1. Robin,Emelie,Bille & Andreas påväg upp i tilt (:
2. Självaste Christer Sjögren!
3. Utsikten från Sofias vardagsrum (: <3
4. Jag med min mosters Canon 450D (<3333333)
5. Min bäjbi, <3


Livet

Vad är livets menning?
Just nu känns det som mitt liv inte har någon menning alls. Jag har inget mål ingen strävan ingenting. Har jag ingen menning med livet då? Är det menningen att man hela tiden ska sätta upp nya mål, hela tiden ha något nytt att sträva efter....eller?
Eller jag kanske har en menning med livet. Starta om. Med allt, jag orkar inte mitt såkallade liv just nu.
Förut brukade jag få panikattacker, då alllt kändes fel. Jag kunde stå och skrika hur länge som helst. Jag skulle tom kunna dela ett berg på ett slag, seriöst. De brukade inte komma så ofta, nu kommer de för ofta.
Jag känner mig hängig, ENSAM, menninglös, klen, arg, sur, irreterad, jag är helt enkelt helt dum i huvudet.
Det jobbiga är att jag är själv under såna här situationer. Ingen ser ingen märker ingen förstår.
Vad är menningen med livet då, varför lever jag ens?
Ni ser ju själv hur hopplös jag är.


Såhär ful känner jag mig just nu

Är det du?

Du är min färgklick i min annars så svartvita värld

Du

Gå och dö!
Du bara förstör mitt liv! Jag orkar inte dig mer, jag gör inte det..
None

Lördag



Vad säger man.. Godmorgon?
Trött som stryk är jag, men jag lever.
Blir mitt första och sista inlägg idag.
Vi hörs någon annan dag, förhoppningsvis imorgon !


Sverige vs. Ryssland

Ryssland förtjänade verkligen vinsten igår. Sverige spelade så himla kasst. Inget snack mellan spelarna alls, det vara bara pang på. För mycket missförstånd, alldeles för många misstag. Mot slutet blev även spelarna jättestressade så man såg hur de bara sprang och sköt, dock över mål.
Eller som Elmander, han var verkligen alla positioner igår. Han var överallt. Zlatan och Henke var på två helt olika sidor om planen, bra att de är utspridda. Men guys it's sucks. Bollen måste ju kunna passas mellan varandra också..
Ljungberg var som vanligt bara ute efter filmningar, hela tiden. Det funkar inte i ländgen, eller?
När ryssland var på sveriges planhalva var alla ryssar där, inte bara en eller två utan alla, dock inte målisen då men duuuh. Men när Sverige var på Ryssland planhalva hur många svenskar var där då? en möjligtvis två, seriöst. Förlåt men jag skäms.

Elmander är heting!





Förövrigt hade jag en riktigt trevlig kväll/natt. Dock var Kask brosor vääääldigt irreterande lite då och då. Men vi stod tappert ut, eller hur sandra ? x')

Fick mitt efterlängtade *hihi* ipodfodral idag. När jag var påväg dit mötte jag killen som hjälpte mig igår där, och shit vad han glodde och sen viska till sin kompis. Riktigt pinsamt, för han var grymt snygg (a)

Onsdag ? Jo, det är onsdag

Har lite svårt att hålla reda på dagarna nu på sommarlovet, men jag lever!

Har precis kommit hem från stan. Har varit och träffat världens bästa Elinore! Vi kom fram till att om jag inte ändrat mitt gymnasieval i sista sekund hade vi gått i samma klass till hösten, grymt irreterande. Är jättearg på mig själv just nu, skämta inte. Seriöst, måste göra någonting för att avreagera mig.

Väntar på att regnet ska avta så jag kan gå ut med hunden som måste kisselissa. Blir väl snart, då har jag i alla fall något att göra. Problemet är att jag får tid att tänka då, och det vill jag inte ha !

Ska åka hem till Kask ikväll med Sandra vi ska spendera kvällen/natten där. Kommer bli mycket trevligt, som alltid (:

Bjuder på en fin fin bild från Taffsnäs i somras. På bilden är det Izza, Elinore, Sara och självaste Annizh.

Ha en bra dag. Vi hörs så snabbt som möjligt!


Håkan Hellström


Var som sagt på Håkan Hellström i fredags.
Underbart, magiskt, otroligt, fantastiskt inte ens de orden fulla med kärlek räcker till att beskriva hur bäst det var.
När Håkan kom ut på scenen började jag böla typ direkt, seriöst han är helt otrolig.
Hans texter är inte ens att snacka om, OTROLIGT :')
Håkan är bäst, håkan är bäst, folk, HÅKAN ÄR BÄST!




2008-06-17


Bjuder på en bild. Har bestämt mig för att lägga ut mer foton på min blogg. De lyfter bloggen rätt mycket. Håller ni med om att det blir roligare att läsa om man har mer bilder?

Resumé av sommarlovet

Ska försöka minnas så gott jag kan. Vet ju inte vilken dag det är idag så det ska bli spännade och se om jag vet vilken dag jag gjort vilken grej. Annars får jag kolla på foton som hjälp..brukar funka :P Here we go.

Tisdag: Sommarlov. Lunch med familjen. Grillmys med en massa vänner. Sen in till kungsan och kolla på matchen.
Onsdag: Öh..jo juste. Följde med farmor in till centralen. Direkt efter mötte jag upp favorit kusin danne över en trevligt fika. Gick även runt i lite affärer. På kvällen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.
Torsdag: Lung dag. På kvällen mötte jag upp lite kompisar och myste (:
Fredag: HÅKAN HELLSTRÖM på grönan. Magiskt som alltid, <3
Lördag: Åkte till centrum och strossa runt lite. På kvällen åkte jag hem till malin och kolla på matchen (:
Söndag: Var på kryssning, (;
Måndag: Har varit i centrum med Sandra. Har b.la. införskaffat en ny ipod (; Just nu är jag med Sandra, gullungen ska sova här (:

Såna här inlägg kommer det nog bli ett tag framöver eftersom jag gör saker nästan hela tiden just nu (;
Men ni överlever, ni har min bdb, msn och mobil. Förhoppningsvis, om inte jadå då får ni komma in här lite var dag och kolla efter nya färska ord från annizh ; )

Sommarlov, mindre/mer blogg?

Sommarlov nu. Ruskigt skönt!
Men först tänkte jag att nu har jag tid att blogga mer. Men det är snarare tvärt om. Eller jag har mer tid såklart. Men jag ägnar min tid åt mig själv och mina kompisar just nu. Såklart. Vilket gör att jag bara kommer uppdatera bloggen lite då och då, när jag har tid dvs. (:
Men jag försöker blogga så mycket jag kan, men jag lovar ingenting ^^

Avslutar detta inlägg med att säga att mina kompisar är BÄST!
Även att vad svarar man när någon frågar "var går du i för klass?" nu. Jag saknar er grymt mycket!

<3


Kära vänner

vi kan med stolthelt, men inte torra ögon, klippa navlesträngen till våra extra mamma pappor för vi är den bästa årkurs 9 av alla kunskapsskolor i hela sverige :D <3

Kort resumé över dagarna som gått

Fredag:
Kom hem från vandringen. Slockna direkt när jag kom hem och sov länge.
Lördag:
Var jag med Jossan och fota runt, mycket trevligt (;
Söndag:
Åkte in till stan för att panik inskaffa det sista till balen. Träffade även Petra i stan, lika trevligt som vanligt ! <3
Måndag:
Födelsedag! Först gärdet med skolan, sen hem med jossan, sen till skolan för showen, sen hem och fika + sandra kom (<3<3<3) som mat, sen scouterna (:
Tisdag:
Rep för showen hela dagen, gick jättebra (: På kvällen sprang jag vårruset. Gick alldeles utmärkt! (; Klarade mitt mål ^^
Onsdag:
Två show-föreställning, till stan och fixa hår och smink, hem klä på mig, mötta upp kompisar och åka till BALEN :D som förövrigt var bäst. Skriver om den i ett inlägg senare (;
Idag:
Tre show-föreställningar. Först 8 , sen 9 (som var bäst (; ) sen föräldrarna på kvällen. Åkte in till stan imellan för att kolla på en klänning. Lyckades komma precis när alla studenter var och åkte runt, ett jäkla liv. Längtar som fan tills jag får stå där och vara sådär lycklig ! Åkte hem, packa ihop lite saker, sen tillbaks till skolan. Kom hem och ätit och nu är jag här (;

RSS 2.0