Grattis!

Nu har jag nog sagt grattis till min bästa vän på alla sätt (och ställen) som går! Men än en gång!
GRATTIS BABY ;-)


Godmorgon, Goddag , God Kväll

Somnade runt klockan 10 igår, var mycket skönt. Eller tvingade mig lite i säng också för att jag skulle kunna komma upp idag, min dynsrymt har inte blivit helt ok efter San Francisco. Dock tänkte jag smart men det slutade inte så bra. Vaknade runt kvart över 1 och försöker somna om i över en timme tillslut gav jag upp. Så nu har jag skrivit ett rätt långt inlägg på min skolas blogg, har blivit YBC-bloggare så måste hålla igång den bloggen med intressanta inlägg, inte lätt! Har även gjort om hela min hemsida, är fortfarande inte nöjd med orkar inte pilla med det mer nu. Loggade in en snabbis på bilddagboken där såg jag en bild under "senast uppladade bilder" min första tanke var "Gud vad jag känner igen den bilden" så jag klickade på bilden och kom in på min klasskamrats bilddagbok. Värst vad hemlighetsfull hon har varit och inte berättat att hon har bilddagboken. Kanske inte vill bli upptäckt vem vet, därför tänkte jag låta henne bestämma om vi ska bli vänner eller inte. Snäll som jag är.

Jag är inte trött än och ska ändå upp om två timmar så tänkte lägga mig och läsa i Fiickan som lekte med elden av Stieg Larsson, andra boken i Millennium serien, sjukt bra :-)

Ha det bra alla så hörs vi :-)

.

Das bästa vän var här. Vi var ute och gick ett tag och hamna helt plötsligt vid Ica Maxi. Så vi går in och köper godis. Sen gick vi hem till mig och åt godis drack te och kolla på Madicken. Cool varning på mig och Sandra asså :) I love you baby, <3


Gordon Vs. McFly


VS.


Nu på kanal 9!



Bilder från google, lite snabba klipp bara.

åter 16/4

....

6/4

Började med att åka till läkare. Sen så lämnade jag tillbaka lite böcker på bibblan. Sen köpte jag lite kläder. Sen åkte jag hem och åt lite mat. Sen åkte jag och träffa massa människor. Sen åkte jag hem till Ådi. Sen åkte vi till svartbäcken. Nu sitter jag i min säng med utriven packning. Jag orkar inte.
I want you , right here, now. Gaaah, inte lätt.
Puss på er.
Kommer kanske skriva något mer innan jag åker. Annars hörs i igen den 16/4.
Puss

HAHA

Jag älskar mig själv ibland, :-) Bara så ni vet. Därför bjuder jag på en egobild a la Anna.

Egoboost.

Godnatt


Underbar låt



Jag vill inte



Jag vill inte men jag kan inte låta bli, att tycka om dig.


Falukorv

Är jättemätt(!) har precis tryckt i mig falukorv och pasta, det var gott! :-) -inte ofta jag äter typisk husmanskost så det satt fin fint!
idag har dagen varit helt annorlunda mot vad torsdagar brukar se ut. Började med en föreläsning av Kaj Runelund på fm. Han pratade om varumärken. Vi håller på med hur man skapar ett varumärke i marknadsföringen nu och föreläsning var ett väldigt bra steg på vägen.
Sen efter lunchen så skulle alla spanska elever , dansa. Japp, vi skulle dansa. Inte med vem som helst heller utan med Maria Karlsson från Let's Dance. Vann b.la. med Måns för 3 år sen :-) Det var jättekul att lära sig salsa och tango. Sen även så bytte vi partner hela tiden vilket gjorde att man fick dansa med många. Men ack så kul det var. Som några killar i IB och några i min klass som inte riktigt är de som bjuder på sig själva hela tiden. Men de var nästan roligast att dansa med! De släppte loss totalt och var så trevliga och charmiga så. Ville ärligt talat äta upp de allihopa :-) Nej skämt och sido, men att folk som oftast inte brukar prata med en helt plötsligt står och för en i en salsa. Det är grejer det! Vill gärna göra om det :-)
Nu ska jag ta och byta och för ska nämligen snart på träning!
Vi hörs!

Ps: bilder från när vi dansa idag kommer! Måste bara få Victor att skicka de först. Ds.


Puss


Maria och Måns Let's Dance 2006.

Onsdag

Vaknade tidigt idag vilket gjorde att jag hann göra klart mig en timme innan min buss går. Så just nu sitter jag här och fördriver tiden med boken "Män som hatar kvinnor". Alla säger att filmen och så bra så tänkte ge boken en chans innan jag ser filmen. :-)
Fördriv även tiden med att leka lite i photo booth. Här är två bilder av resultet .



Hoppas ni alla får en bra dag!
Puss

Ps. Hittar inte min vårjacka ;O :( .Ds.

RSS 2.0