Helg på Orust

Efter en skön helg ute på Orust med Felix hemma hos hans familj är vi (ja, vi) på väg tillbaka till Skövde. Felixs tåg var över 1 1/2 timme försenat innan det ens hade kommit till Göteborg så var valet enkelt att spendera en natt i min lägenhet och ta ett tåg imorgon istället då han ändå var ledig. Ingen av oss som direkt klagar på att få en natt extra tillsammans. Min älskade pojke. 461 dagar tillsammans och tycker om honom lika mycket för varje dag, om inte mer. Om det nu är möjligt.

No news are good news

Händer mycket här i Skövde så hinner knappt uppdatera här. Men som det sägs i rubriken "good news are good news" och det stämmer verkligen här. Anledningen till de få inläggen ifrån mig är att tiden att andas ligger nästan på minussidan. Nu har skolan dragit igång på riktigt så nu sitter jag här en Söndagskväll efter en helg underbar helg med min pojkvän varvat med fest och läser rättsfall. Dock tog jag en paus nu och funderar på att unna mig lite glass. Men jag har riiiiiktigt kul! Hejsvejs så länge!







PS: Spendera förra helgen i Grytgöl. Va vet ni inte vart det ligger? Blir inte förvånad. En mysig liten stad en av mina klasskompisar bor i så var där med henne under helgen. DS.

RSS 2.0