Här sitter jag

och äter stuvade makaroner och köttbullar.

Men det är vad jag gör, vad gör ni?

Rubrik

Tjo!
Dagen har varit great! Dock har jag varit väldigt trött i skolan men som tur var har den gått snabbt och smärtfri, nästan.
Efter skolan skulle jag och några klasskamrater + Petra på förhandsvisningen av bion "I taket lyser stjärnorna" . Innan vi gick på bio så åt vi på bk, mums. En sak som är mer än värt att nämna därifrån var att det gick en liten tjej på kanske 10 år och tiggde pengar. Hon går (efter att ha varit framme hos oss) fram till killen som sitter vid samma bord som oss. Hon visar kortet hon har och han läser. Hon pekar sedan på hans pommes frites och han frågar om hon vill ha. Hon nickar, men säger att hon vill ha en annan sak också (ungefär minns inte helt) så de går till kassan tillsammans och hon pekar på vad hon vill ha och han betalar. Hur gulligt och snällt är inte det? Vad kan han ha varit...? Runt 20 år. Fler såna personer tack!!
Sen såg vi bion och efter att ha höga(för höga) förhoppningar på bion efter att ha läst boken gick jag väldigt besviken därifrån! Men gratis smakar gott så hänger inte läpp!

Nu ligger jag och tittar på nya tv-programmet advokaterna ska sedan lägga mig och läsa Twilight, har 100 sidor tills på onsdag, dvs 2 dagar kvar (!!).

Har ni haft en bra dag?
Puss på er!


Kändisspaning: En kille från The Poddels, (vet dock inte vad han heter....Petra...vet du?)

Hej!


Anna tror hon är söt!

Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din


Snurra min värld

Jag ska bara fixa klart det här. Jag ska bara gå med hunden. Jag ska bara duscha. Jag ska bara kolla på handbollsmatchen.
Har jag pluggat något än? NEJ! Är jag sönderstressad? JA!


Random bild från när jag var ute med hunden idag

To do:
Sammfattning om Gaza/Israel ()
Skriva klart sagan på spanska ()
Svara på religionsfrågorna ()
Redigera filmen (eftersom ingen annan idiot gör det) ()
Läsa 100 sidor i twilight ()

Hej allihopa

Nu i helgen har vi haft gäster vilket var vädligt trevligt, det är väl i stort sätt allt jag gjort. Idag blir en sån här typisk pluggdag. Eller jag säger att det ska bli en pluggdag men hur ofta blir det verkligen det? 8-) Nej, men nu ska jag intala mig själv att jag måste plugga så nu ska jag ta och fixa klart det, vad bra det kommer kännas bättre efter då!
Hoppas ni får en roligare söndag än vad jag får!
Puss

Blogg-skräll


Kommer väl bli en jädra snacka runt om bloggarna nu om att BlondinBella åkte ut ur Let's Dance på 3 programet. Vad ska man säga? Faktiskt tråkigt för hon var lite anledningen till att jag kollade , men någon måste åka ut. Och om jag ska vara ärlig hade jag en magkänsla att hon skulle åka ut. Kanske borde börja lita på den oftare? Värt att fundera på!


My super sweet 16

Tycker ni man kollat lite för mycket när man sett alla födelsedagar som är i slingan i början av programmet, finns två olika? Sen när man även lyckas se samma födelsedag 2 gånger?
Haha!

Handboll

Ligger just nu och kollar på handbolls matchen Sverige - Kuwait. Kuwait lyckades precis göra mål så för skrivande stund står det 15 - 9 till Sverige.
Handbolls VM får mig att tänka på Falun, för ett år sen. När jag åkte dit så hade jag inte kollat på en match visste inte ens att det var om det inte var så att min sportfanatiker till morbror var hemma hos oss just under en Sverige match. Dock var han tvungen att lyssna på matchen på radio eftersom strömmen gick 3 minuter innan matchen skulle börja !
Aja, åter till Falun. Vi kollade på en del matcher däruppe tillsammans, underbart säger jag underbart. Att några kan göra att man följer varenda match från att inte ens veta att VM var just då. Sverige lyckades ju dock bli utslaget medans vi var däruppe men jag kollade på alla matcher som var kvar, hemma ensam för jag hade fastnat.
Det här hände för ett år sen, och nu ligger jag här ett år senare ensam och kollar på VM och tycker det är roligt.
Jag är för roigt jag.

Ps: Jag saknar Falun . Ds.

Vilken dag är det?

När man är sjuk så tappar man ju både aptiten och lite av smaken (tycker jag i alla fall, jag har i alla fall gjort det för tillfället). Som jag har jättelite nu de här dagarna jag har varit sjuk, jag har ätit för jag har tänkt jag måste äta.
Men varför tappar man aptiten?

Jag har varit hemma 3 dagar nu och det har nog varit de längsta dagarna i mitt liv, typ. Det är enda jag gjort är tittat på tv hela tiden, vet t.o.m 3 tv-program utantill nu (pinsamt). Igår skulle jag lägga mig och läsa min bok, runt klockan 14.00 och vet ni vad? Jag somna med boken i handen. Duktigt Anna duktigt!

Men nu ska jag fortsätta kolla på MADE så hörs vi senare!

Sköt om er!
Puss

Obama

Om någon nu lyckas missa det vill jag bara säga att Barack Obama nu har varit USA:s president i 41 minuter! Way to go!

Och jag är fortfarande sjukt, bajs det suger.

I'm here

Typ,
Har inte kunnat blogga något för har haft fullt upp att fixa iordning i mitt rum, börjar se grymt bra ut nu!
Jag har börjat bli sjuk, känns det som i alla fall. Mår inte alls bra, någonstans.
Så jag ska ligga här framför tv:n och bara ta det lugnt.
Imorgon ska jag vara på öppet hus i skolan och sen bara ta det lugnt för att (förhoppningsvis) kunna komma till skolan på måndag.

Puss på er.
Hoppas ni mår bättre än mig!

Are you there?

Jag lever, ville bara säga det.

Har börjat skolan så det mesta av dagarna går åt att vara i skolan + plugg. Men idag är det fredag = helg = mer blogg.
Men skriver senare, men nu har jag naturkunskap för första gången, yäääy...inte.

Puss

Jag blir så j*vla förbannad

Ok, nu är det såhär att jag blir förbannad på vissa människor. Jag blir förbannad på de som skjuter fyrverkier på andra dagar än nyårsafton. Vår hund han är så himla rädd för fyrverkerier. Han vill inte ut och gå han vågar inte. Vi brukar åka upp till fjällen över nyårsafton för det smäller inte lika mycket däruppe så att han bli mindre rädd. Sen när man kommer hem några dagar senare hoppas man ju slippa det, gör man det NEJ?!
Shit, jag har lust att strypa de som skjuter på andra dagar. För ungefär en halvtimme sen var det en gata längre bort som sköt jättemycket. Jag förstår om de har fest och vill fira lite, men jag tycker ändå man kan tänka lite på allmänheten också. Min pappa var ute och gick med vår hund när de smällde. Han sprang hem (såklart) livrädd. Jag tycker inte det ska vara så. Sen kan jag ju säga att vi inte är den enda hundfamiljen med skott(skjuträdd whatever)rädd hund.
Förlåt, men jag var bara tvungen att skriva det. Har varit förbannad över det väldigt länge, men det har gått för långt.

Lördag

Idag har jag varit med Petra i stan, det var mycket trevligt för vi har inte träffats på en dag. Jag fick med mig några saker hem som jag ville ha, så nu är jag nöjd!
Jag är jättetrött, och skolan börjar på måndag. Längtar efter att få tillbaka rytmen i vardagen för nu är den lite konstigt, haha. Sen så flyttar vi in i nya lokaler och jag säger bara SHIT, modernt ala 2015, typ haha. Sjukt snygga i alla fall!

Hoppas ni har och kommer fortsätta ha en skön lördag.
Take care!
Puss


Ps: Jag och Petra såg Robin Ericsson på gullmars idag ! :O Ds.
Ps2: Var värsta demonstration i stan. Det handlade om Gaza och Israel. Ds2.

Några dagar

Blev lite gles uppdatering på bloggen, har inte hunnit skriva någonting. Igår så åkte jag hem till Mallan, kom dit runt 12. Var där hela dagen + natten.
idag kom jag hem runt 12  åt lunch (makaroner och falukorv MUMS) sen gick jag långpromenad med hunden gud så skönt. Sen var det årets första ridning, fick Wiggo. Riktigt oväntat men gryyyyyymt kul! Och det gick så himla bra, så bra början! Den här terminen med ridningen kommer bli grym!
När jag kom hem bänka jag mig med resten av familjen och kolla på Let's Dance (som de flesta). Har kollat på alla 3 säsonger, så då måste jag ju fortsätta.
Nu gör jag inte så mycket, somnar snart. Men tänkte faktiskt försöka plugga lite innan jag somnar. Plugga på en fredagkväll jag vet trist. Men vi har prov nästa vecka, jag har nästan inte pluggat något alls sen är jag upptagen hela helgen så jag måste ta vara på tiden!

Hoppas ni mår bra!
Puss


Grammisgalan

Jag förstår väl att jag inte är den enda som sitter framför grammisgalan just nu? Jag sitter i alla fall och hejar på Håkan Hellström, han är ju nominerad till några kategorier, tre om jag inte minns fel?

och JAAAA, han vann precis "årets manliga artist" BÄST han är :'D<3

Sorg

Jag sörjer med alla som börjar skolan imorgon. Själv börjar jag inte förens nästa vecka! Mahaha ;)

På kärt återseende

...säger man så?

Aja, jag har ingenting annat att säga än amgad, amagad, amagad!

Twilight

Såg twilight igår, kanske inte den bästa filmen jag sett men den var bra. Den var cool men tycker det var för mycket gulligull för mig.  Men aja, nu när man sett ettan måste man ju se tvåan, right? Haha! 20 november detta år kommer tvåan ut. Bara så alla ni som är galna i filmen vet(och alla andra också för den delen)! Men om ni är galna i filmen så borde ni redan veta det innan ni får höra de här ifrån mig. Tänk på den, ;)

Bloggkoll

Blondinbella: Jag vet inte riktigt om jag tycker om den här tjejen eller inte. Men hon kör sitt eget race och hon gör det bra. Jag läser hennes blogg för att jag nästan från början. Jag kan inte bara sluta läsa, skulle kännas jättekonstigt.
Kenza: Egentligen rätt tråkigt blogg, typ idag ska jag göra detta idag har jag gjort detta. Men samma sak som med BB, jag har nästan hängt med från början och kan inte sluta.
Kissie: Hennes läser jag bara för hon är så j*vla blåst. Skratt förlänger livet. Har säkert förlängt med liv flera år sen jag började läsa hennes blogg.
Emelie: Så sjukt duktig fotograf. Underbar bloggerska. Hon verkligen gör allt och lite till för sina läsare, det tycker vi om. Go girl!
Lisa: Tyckte om hennes blogg mer i början. Nu är det nästan samma sak varje dag. Lite snygga foton och ett hej. Men såklart hon har ju ett liv utanför bloggen också.
365saker: Började läsa de bloggen nu år 2009. En person som skriver en sak varje dag som man kan göra. Faktiskt väldigt roligt när man har slut på idéer att hitta på.
Tyra: Började läsa hennes blogg för inte sålänge sen. Jag tycker verkligen om den. Hon är den bloggerskan jag tycker skriver mest männskligt (typ vet inte hur jag ska beskriva det). Men hon svär när hon är sur, hon gör massa saker. De andra bloggerskorna är så prydiga av sig (oftast) när de skriver. Det blir bara tråkigt då.
Hälsofreak: En tjej (som dock haft ett litet uppehåll nu pga skolan) som skriver om just hälsa(därav namnet). Kanske inte direkt mitt ämne att läsa om fast ändå väldigt intressant. När hon skriver och visar bilder på vad hon äter känner jag mig som värsta svullot(typ). Jag har faktiskt tagit en del recepet från henne för de verkar så smaskiga(och det har de även varit ;))
Egoina: Rolig tjej. Dock lite konstigt humor i många fall. Men jag tycker om henne. Skulle nog inte läst hennes blogg om det inte var så att hon kommenterade min blogg en regning natt.

Sen läger jag några till. Utöver de här läser jag även mina vänners bloggar, och de är de bästa. Såklart!

Att jag lyckas

Tiden har gått alldeles för snabbt idag. Jag lovade att göra en lista över bloggar jag läser men jag har ju helt glömt bort det! Hinner tyvärr inte skriva det nu heller för jag ska upp till bussen och möta fina Disa så ska vi på bio. Försöker komma ihåg att skriva när jag kommer hem om jag inte somnar direkt innanför dörren, haha!

Ha en skön kväll!
Puss

Måndag

Fy vaknade för två timmar sen. Jag måste börja gå upp på morgnarna om jag överhuvudtaget ska kunna komma upp till skolan nästa vecka.Haha! Dagens planer är, Disa Fisa, whoooo :D

Snart kommer listan med bloggar jag läser dagligen, kika in om en litet tag!

Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall bara bra!

Puss

Godnatt

Sov gott alllihopa! Nu ska lilla (host) jag sova! Hörs senare. Då kommer jag även lägga in en lista på bloggar jag läser dagligen, det vet jag att ni inte vill missa! Hörs då!
Puss

Popcorn

Det luktar popcorn i hela huset. Fick smaka liiite av min bror men jag vill ha mer ju. Ge mig popcorn någon? Jag är så sjukt sugen på det!
Gud jag skulle inte ha smakat alls för de där popcornen var verkligen jättegoda, jag skojar inte. Blä.

Puss



på er allihopa. Mamma och pappa kom hem med en ny tv för en liten stund sedan, mycket fin!
Så nu blir det många filmkvällar här!

Du är mycket lyckligare än du tror - din olycka kanske bara är en ren missuppfattning?

Jag har tråkigt, jättetråkigt. Eller inte jättetråkigt, men tråkigt. Idag är jag segare än en segråtta som min kompis så fint uttryckte sig idag, det stämmer rätt bra på mig också.
Skulle egentligen följt med mamma och pappa till kungens kurva men kände att jag hade ingenting där och göra, så jag stannade hemma i hopp om att göra något. Så fel man kan ha, nu har jag bara ångest för jag bara ligger här och slöar. Ring mig någon?

Puss

We’re only watching the stars



När man ska fota stjärnor måste man ha all tid ivägen. Man måste även vara helt blickstilla som jag var (trodde jag) när jag tog bilden ändå blev den orskarp. Aja, övning ger färdighet!

Årsresume ; Juli - December

Juli:
Jag var nere hos mormor & morfar i början av Juli (och slutet på Juni) Min kusin kom även dit mot slutet av veckan. Han skulle till sportscamp dit jag följde med, var där för första gången och kolla. Verkar galet kul! Jag åkte även utomlands med familjen, vi bilade genom danmark, tyskland, tjeckien & polen! En dag var jag även på picknick med underbara tjejer, dock är det senaste gången jag sett de flesta av de. Grymt tråkigt, eller inte.
Tyskland
Va och kolla in Mirres snygging till häst (;
Jag fotade mycket
Jag åkte till gotland med min bästa vän
Picknickade mycket
Åkte båt med barndomsvänner
Hade flumkvällar med Sandra (som vanligt!)
Jag & min kusin
Prag

Augusti:
Första delen av månaden var jag fortfarande på Gotland. När vi hade kommit hem spenderade jag och Sandra en dag i Stockholm med alla andra Stockholmare för att fira att det var vår dag (080808) Lite senare efter det åkte jag iväg med världens underbaraste gäng på läger, vilket var väligt roligt! Sen hade jag inte många dagar kvar på lovet innan skolan började. Men sen började jag skolan, en ny skola, nya vänner. Allt kändes väldigt bra och jag kände att jag hamnat rätt.

Jag spenderade sista dagen av lovet med Moa, Disa & Gurra.
080808!
Sprang tjejmilen
Jag trivdes bland mina vänner
Första dagen i skolan (btw, vill ha tillbaka de där ögonbrynen, vad snygga de var då)
Vi hade avsked för Linda hemma hos Jessi.
Träffade ett härligt gäng på Gotland
Jag började föra vägarna osäkra

September:
Jag blev väldigt bra kompis med E. Jag åkte ner till Farmor med Pappa och hjälpte henne flytta. Jag gjorde inte så mycket mer den här månaden än att fota mycket & umgås mycket med folket från nya klassen.

Vi älskade Donken
Jag var på skolarbete hos scientologerna
Liza och jag flumma @ my place
Hjälpte farmor att flytta
jag & anna flumma @ skolan

Oktober:
Vad hände den här månaden? Hm...jag fick en ny mobil för min gamla tappa jag/blev snodd något sånt. Den här månaden var även senaste gången jag färgade mitt hår, hmm. Typ...något sånt om denna månad. Mådde även sämre än sämst.
Jag & Syster
Bowlade med klassen

November:
jag var med än vanligt beroende av mina vänner. Jag började träffa S, som gick som det gick :P . Jag och Embla blev erbjudna att stå på en mässa vilket vi inte tackade nej till, det var väldigt roligt.

Det snöade mycket!
Obama vann presidentvalet
Julbak
Massa Mac:s :*
Vänner :) <3
Julbord

Decmeber:
Slutkläm i skolan. Hade mycket prov, inlämmningar etc. Jag skickade även in "dagens puss" till metro och kom med ;D Jag åkte till fjällen, vilket jag kom hem från igår. Inget intressant dvs.

"Dagens puss"
Jag klippte lugg
Jag åkte skidor
Det var julafton
Mamma(och pappa) fyllde år och min kreavitet flödade.

Puss

2/1, Grattis syster!

Jag har sovit 3 timmar inatt så kan säga att jag är väldigt trött. Men det ska inte hindra mig (typ) ska snart bege mig hem till Sandra. Eftersom jag är så trött föreslog hon att vi kan kolla på film (och sova) vilket jag inte tackar nej till!
Hoppas ni mår bra och har fått en bra start på 2009!
Puss

Slipping through my fingers

Jag kan inte sova :( och är förbannad över att vi inte fått våra SL-kort från skolan !! Ursäkta språket, men hur fan tänker de att vi t.ex. ska komma dit första dagen?

Årsresume ; Januari - Juni

Eftersom alla andra gör en årsresume vill inte jag vara sämre(dock lite försenat men det är lugnt det, förhoppningsvis)
Nu är det 2009, 1/1(dock tog allt längre tid än vad jag trott att det skulle göra så klockan är efter 00.00 , dvs 2/1 ;)). Egentligen är det ju bara en ny dag, en vanlig dag precis som alla andra dagar. Men ändå känns det inte som en vanlig dag. Jag känner mig hel, glad, lättat och ny. Det här med ett nytt år för mig att känna att jag börjar om. Eftersom 2008 verklien varit piss tackar jag verkligen inte nej till en nystart, då bättre än förra året som startade sämst. Men fast 2008 inte var så bra så finns det en del minnesvärda, både roliga som inte roliga saker att nämna och det kommer här:

Januari:
Fjällen
Jag började snacka mycket med X, då det även spreds ryckten om oss. Som då inte var sanna. Ryckten blev bara värre och värre och jag mådde sämre och sämre.
Jag var även i Falun sista gången med skolan, det var jätteroligt men väldigt sorgligt.
Jag var även helt uppe i M, dock slutade det rätt misslyckat.
Rolig filmkväll (:
Falun sista gången
Februari:
Någonting hände. Jag började må jättedåligt och svika mina vänner. Ingenting funkade. Det var tugnt i skolan, press och tjat. Farfar gick bort :/
Jag var i fjällen och vilade upp mig.
Vi åkte på en misslyckad sak med skolan.
Vi spelade in vår musikvideo. Grymt kallt, men väldigt roligt!
Jag blev beroende av min lillasyster <3
Mars:
Vad hände i mars? Inte så jättemycket. Mådde som jag mådde innan.
Sandra var mitt stöd genom allt, hela tiden. Alltid varit. Har inget speciellt med Mars månad att göra. Men vill nämna att hon är världens finaste vän.<3
Vi åt semlor.
Var i TV4 huset med några från skolan.
Låter bilden få tala för sig själv, <3
Åkte upp till fjällen igen
Umgicks med vänner
April:
Började må bättre. Började snacka med R. Är väl en historia i sig.
Jag blev beroende av Betapet.
Hade en rejäl fotodag med Jossan (: <3
Finner inga ord
"Du är inte bara värd en ros utan en hel rabatt"
Det var Valborg.
Maj:
Denna månad hade jag fullt upp med skolan. Det var slutkläm med skolarbeten, det var fixning till balen. Det var slutshow som skulle fixat och det var även MVG-vandring för idrotten.
Jag träffade även R.
Jag började springa som en galning med Mamma.
Skrev MVG matte prov som var som att hänga om skjuta sig själv samtidigt.
Var inne i stan med Petra och Felicia och fota (:
Nervös dag.
<3
Vandring

Juni:
Födelsedag, bal, skolavslutning, matcher i kungsan, sol, bad mys, kan det bli bättre? Ja, det kunde det. Jag blev sviken dagen innan min födelsedag de sved. Jag skiljdes från KS, det var inte lätt.
Sprang vårruset
Det var bal
Vi hade show
Det var fotbollsmatch. Sandra, Jag & Sofia sjöng även nationalsången
Det var tungt att säga hejdå
Jag var på Håkan med Josefin & Felicia <3
Började testa nya gränser med min kamera
Var en HELdag på grönan med finaste vännerna!



Juli-December kommer efter jag har sovit! :)

RSS 2.0