PETRA

I need you here, jag saknar dig grymt. Snälla kom hem :/ <3

What can I do about it?

jag kommer säkert sluta någonstans utan vänner, I'm so sorry dudes.

Torsdag

Försenat inlägg, sorry :)
Började med att gå upp tidigt, för tidigt var helt död. Jag åkte till skolan checka så jag hade läget under kontroll och jadå det verkade som det. Så jag var inte där så jättelänge så jag drog och träna på SATS istället. Körde hårt(så ligger här just nu i världens träningvärk, så nej jag åkte aldrig och bada på erikdalsbadet idag kan knappt resa mig upp :S). Satt och trampa i en cykel och kolla på AFV , fett najs dock satt jag nog lite för länge så när jag skulle resa mig upp kändes det som benen vek sig. HAHA, jag är så lyckad. Men det är fett najs, satt och läste aftonbladet också (nöörd). Duscha och drog upp till centrum och kolla runt lite, fick med mig ett par nya träningsyxor hem :) . Åkte hem, åt åkte på träning. Jag och Jossan var tvugna att gå i spöregnet från bussen, inte kul det var motvind också! Men sen körde vi match mot varandra, och det var faktiskt realtivt jämt :) .
Åkte sedan hem så kom Disa hit. Vi tänkte kolla på film men så blev inte fallet. Vi hade alldeles för mycket att snacka om. Sen på något konstigt sätt kom vi in på skolkataloger, så vi gick och hämta gamla skolkataloger där båda var med i. Så smååå! Sen fortsatte vi och vara konstiga och kom in på inlagda periskor och tydligen hade Disa det hemma så vi drog dig och gjorde fruktsallad med persior,äpple,apelsin, vindruvor, glass och vispad grädde MUMS :D . Vi kolla på filmen heartbreakers, mycket bra film :) . HAHA, mitt i filmen ramlar joars hylla med massa burkar och flaskor ner så det är bara att hjälpa till att plocka flaskor och glas. Men sånt är livet :) . Kom hem runt typ halv två, och då var jag grymt trött kan jag meddela är.
Kan även meddela er att jag känner mig urusel på att formulera blogginlägg x)




1. Jag och Pechos :)
2. Vår fruktsallad :)
3. Lite av vår fina skola "baracker"(just nu) och SATS i bakgrunden :)
4. Fruukost!

Torsdag

Har haft fullt upp hela torsdagen därför har jag inte kunnat skriva. Men kom precis hem från Disa och ni kan glömma att jag skriver hela min dag nu. Gör det imorgon efter Erikdalsbadet(om jag kommer upp) med vänner. Ska vara där 11, wish me luck. Ska alltså upp om några timmar, guush.

SOV GOTT!

Tragiskt men magiskt

Godnatt hörrni! Tråkigt egentligen att gå och lägga sig såhär tidigt på ett lov, men äsch vad fan skit samma!
Jag gör som jag vill, jag vill må bra och det gör man genom att sova ordentligt(oj nu låter jag som värsta hälsomänniskan höhö)

idag 29/10-08 är det exakt 10 år sen branden i göteborg skedde. Runt 400 personer var i lokalen varav 63 dog och 200 skadades. Helt sjukt! Branden var ju även anlagd, fattar ni .. hur kan man? Personerna som dömds för branden fick BARA 7-8 års fängelse. Seriöst?! Det handlade om att en av de tre personerna inte fick gå in gratis på festen fast han kände de som annordna den. Så han kände sig kränkt. Han skulle göra en liten (öhh) brasa, men dum som han är gjorde han det under 100-tals stolar som då fattade eld som sedan spred sig. Genom en 90 centimeters dörr (väääldigt liten) skulle nog 400 ungdomar trycka sig ut. Helt sjukt.

Många inlägg idag.

Idag när jag stod och städade rummet så kom jag på att jag var tvungen att åka till centrum och köpa en sak. Men när jag hade städat klart rummet hade jag glömt bort vad de var jag skulle köpa. Det var för sisådär 9 timmar sen och nu 9 timmar senare kommer jag på vad det var väldigt lyckat, eller hur? :)
Snart är det grey's sen ska jag nog ta och sova , mår inte sådär jättebra och ska försöka komma upp tidigt imorgon.

Imorgon ska jag till mattestugan (för att se så jag verkligen kan allting inför tentan på måndag!), sen när jag ändå är där borta tänkte jag passa på och träna på SATS i någon timme. Sen in till stan och köpa det jag glömde bort och köpa idag. Sen på kvällen är det träning, sen Embla, ska vi ses? :) RING MIG!

<3



Jag vill bara berätta att jag tycker min bror är bäst och att jag älskar han. För vad som än händer så kommer han alltid vara min bror, och jag kommer alltid älska han. Han är världens bästa bror helt enkelt ! ;) <3


Schema

Åter till skolan(jag älskar skolan höhöhö). Fick precis ett sms av Embla som undra om jag hade sett de nya schemaändringarna. Det hade jag inte, och hoppades att jag inte skulle behöva se de.. De hade sagt att de skulle ta bort vår sovmorgon(på 1 timme) på onsdagar och så skulle vi få luta tidigare på tisdagar(1 timme och 20 minuter) . Men självklart hängde inte det ihop för då skulle vi gå för kort tid, men vem tänkte på det då? Lite skola, whoo liksom! Men lärarna var ju lite smartare än oss elever så de har gjort så vi får sluta tidigare på tisdagar(tacka gudarna för det) MEN de har tagit bort vår långa sovmorgon(1 timme och 20 minuter , ser ni sammanhanget) på fredagar. Jag dör. Jag behöver verkligen den där sovmorgonenfredagar, men näsch. Inte nog med det så får vi inte vara i "vårt" klassrum utan vi måste vara i Ib1b klassrum (buhu kanske det kanske).
It's sucks man.


Klicka på bilden
Eller gör hur ni vill, den blev cp

Skolarbete

Skolarbete över loven borde vara olagligt tycker jag! För liksom vilken person vill sitta och plugga när man har ett lov från skolan så man inte ska behöva plugga. Ser ni min tanke?
Jag har då Matte A tenta på måndag jag måste spika! Så matte har jag att göra. Jag har lite spanska grammatik och öva på, för mitt eget bästa. Jag har ett WTO prov att plugga till. Jag har även en prestation om IMF och om vad som händer efter mötet i Hong Kong att skriva. Jag tänkte även försöka fixa min hemsida så jag har åtminstonde har någon chans att vinna den där nya Ipod Touch för hur fint skulle den inte sitta?
Oh, skjut mig. Jag mår illa.

"Föreställ dig att du ska äta en hel elefant. Du kan inte äta hela på en gång så du får ta en bit i taget." Det här citatet påminde min lärare om mig hela tiden i nian för jag var så stressad. Men vi ni vad, det hjälpte och jag lyckades. Elefanten blev uppäten dock har jag fått en ny på min tallrik nu.

Puss på er! Hoppas ni mår bra!

Geek

Ni ska veta att jag aldrig gråter till filmer, har jättevårt för det. Men ligger precis och kollar på High school musical 3 och gråter för jag tycker Troy (Zac) är så j*vla söt när han välja college. Ni som sett den förstår, shit tänk och få uppleva sån kärlek naaajs.
Jag tycka om HSM, näsch tror inte det va?
Så helvets jävla fina, love love love.
Ni får tycka jag är töntig men vet ni vad I don't care.

Hur väl känner du mig?

Hur väl känner du mig?
1) Vad har jag för kamera?
Nikon d80
Canon 400D
Nikon d85
Canon 450D
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Kategorier

Blev två inlägg på rad nu.Ville inte skriva de i samma, onödigt jag vet. Men det är mig vi prata om :)

Men en sak jag kom att tänka på att kategorierna här i bloggen. De är jättebra, men ärligt tycker jag de är grymt jobbiga. jag vet aldrig i vilken kategori jag ska lägga inläggen. Kanske borde formulera om mig på alla kategorier och pyssla om med inläggen. MEN det är alldeles för jobbigt, för har för många inlägg för det.
Hjälp vilka problem man kan ha, noot.

Smaken är som baken och den är delad

Jag vet att High School Musical 3 har fått dåliga recentioner av typ alla tidningar. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte! Ni må tycka jag är barnslig som tittar på de filmerna. Men när jag väl börjat titta kunde jag inte sluta. Filmerna får mig ärligt att le för ett tag och låtarna är inte att tala om. Ja jag vet att det är fejkade (halvt som halvt)  men det är texterna som är underbara.
Så snälla låt mig få tycka om de filmerna utan att jag ska behöva skämmas för att säga att jag tycker om de.
Alla har vi olika smaker , right? Alla kan inte tycka likadant.
I den här frågan är jag iaf glad att jag har Robin och Anders, HSM-vänner föralltid, :) Haha, :) Fick även ett sms av Anders för inte sålänge sen där han skrev "Jag kollar high school musical 1 <33333333". Haha, underbart!

Blub

Kom hem från trollbäcken för inte sålänge sen, kul att träffa de igen. Länge sen.
Robin, Anders och Gurra kom även förbi GULLUNGAR(!) när man träffar de igen märker man verkligen hur man saknar ks tiderna. Underbart.

Ska ta och sleepa nu, ska se på bio med Johanna imorgon :) Så upp tidigt och hoppa,

Puss!

Ps. Kommer sakna dig grymt Petra. Du får verkligen ha det super, det förtjänar du ! <3 .Ds.

Mys

Kom hem från träningen för 1 timme sen. Grymt jobbigt, men lärorikt. Men gud så trött jag är nu! Spinning, core och tennis efter varandra tär på krafterna kan jag säga! Så nu har jag precis gjort en jättegod fruktsallad och bara sitter här i sängen och myser. Inga läxor och sovmorgon imorgon, livet är underbart :)

Skolan har glidit på overhört skönt idag. Jag och Embla har även snackat med rektorn, TVÅ gånger. lika roligt båda gångerna så ni har vi verkligen visat framfötterna för alla lärare. Lite roligt var att vår rektor skulle skriva upp våra namn, så säger han "du heter anna ekenberg va?" jag blir ju helt chockad för jag har liksom aldrig snackat med han förut. Men Embla visste han inte vad hon hete, inte ens i förnamn. Embla är ju rätt ovanligt och Anna vanligt, också om man tänker på att vi är tre Anna(or) i min klass.Men kul var det!

Vill bara avsluta med att jag finns här dig Embla, det vet du <3 Jag kommer hjälpa dig så gott jag kan! <3

Attans!

Märkte precis att alla blogginlägg inte dyker upp på bloggkoll, suger inte det? Jag vill ju inte missa något? ^o)

Btw, är lite smått irreterad just nu. Hade bokat biobiljetter 18.10 imorgon HSM 3. Men var tvungen att boka om pga vissa orsaker. Tror inte ni att världens finaste Petra har bokat just då. Hon ska gå dit med sin kompis Patrick som jag förövrigt är vääääldigt nyfiken på att träffa.:) Och så åker hon bort hela höstlovet så vill ju träffa henne också, men näsch ;/ Gaah, ATTANS!

You’re still a part of everything I do

Färgade precis håret, behvöde förändring. Sån är jag :)


Innan                    Mitten                   Efter

Europeisk ko

Visste ni att en europeisk ko får i bidrag 2 dollar / dag. Förstår ni, 2 dollar varje dag.
Så en europeisk ko får mer per dag än vad en fattig människa får.
Det är helt osannolikt. Dock så kommer bidragen för kossorna tas bort. Bra eller dåligt? De kommer inte gynna de fattiga mer.
Förstår ni faktiskt hur världen ser ut just nu? Det är sjukt.

Flyt

jag känner hur jag och Embla har flyt i skolan just nu(och förhoppningsvis hela tiden). Först blir vi tillfrågade att vara med i elevrådet, det betyder ju att någon/några lärare känner att vi passar för det :) Sen idag så står vi och snackar med vår mentor eller skämtar snarare och då kommer vår biträdande rektor fram. Han berättar att han sett min och Emblas videoblogg (tror alla i hela skolan har sett den nu..). Han tyckte i alla fall det var jätteroligt att vi kommit på den idén och vill att vi ska göra flera. De vill han att vi sen ska koppla in till en tv-skärm och visa på gymnasiemässan. Fattar ni vad kul? :D:D Våra videobloggar kommer visas på gymnasiemässan, mihihi :D
Kan även meddela att jag och Embla var SUPERDUKTIGA idag på matten. Helt amazing. Klassen var underbar idag, speciellt på matten. Alla var jättekoncentrerade vilket gjorde att det var lugnt. Därav att jag och Embla fick så mycket gjort (säkert).

Kan fortsätta med att meddela er läsare om att igår så lyckades jag glömma min laddare i skolan eftersom Embla hade lånade den på sista lektionen så glömde jag ju helt bort den. Men det låg kvar när jag kom imorse. Dock så lånade Liza den idag, men hon var snäll och la den i sin väska (eftersom jag glömde på den igen..) MEN den jäveln drar ju hem efter lunch MED min laddare. Gaah. Att jag lyckas.

Godnatt!

AJ

Det känns som jag brutit mitt finger. Jag har kännt så hela helgen i två olika fingrar. Dock har det efter någon timme knäckts till och då känns det genast bättre. Men just nu gör det ONT!
Ville bara säga det.
En timme kvar av skolan, sen är det hem mihih :)

Skriver sen, PUSS

'Cause someone makes me whole again

Nu har jag pluggat spanska för länge. Jag orkar inte mer, prov imorgon *jippi* Noot. Måste få MINST VG i betyg. Så det är bara att plugga, sånt är livet. Tuff luck.

Tänkte checka bdb och Facebook innan jag släckte nu, men märkte att Facebook håller på att fixa uppdateringen så den sidan dampar. Bilddagboken har överbelastning eftersom det är mer än 100 000 inne just nu, så det får vänta tills imorgon. Men hey jag lever!

Godnatt people! Höstlov om en vecka, efter längtat.



Fredag

Började med skola mellan 12-13 (typ ONÖDIGASTE dagen!). Åkte in till stan med Embla efter för att hämta biobiljetter åt mig och Elinore. Mötte upp Petra, och sprang runt med ömmande fötter i en del av stan på spaning. Dock tog smärtan över så vi åkte hem till var och en.  På bussen mötte vi bror och Ullman. Mycket trevligt, har ju inte träffat Ullman sen skolavslutningen. Lika trevlig som vanligt.
När jag kom hem så åkte jag och Pappa direkt och hämta syrran, sen åkte vi till Haninge Centrum för att köpa en klänning åt henne eftersom hon skulle på party(höhö). Kom hem, hjälpte henne och fixa iordning sig. Sen drog jag direkt in till stan och mötte upp KUSIN(<3). Saknat den människan. Vi gick runt och umgicks tills han girlfriend kom med bussen, då drog vi (också) hem till var och en. Men så blev det inte för img, för jag åkte direkt hem till Disa(Fisa) och kolla på film och snacka med henne. Välbehövligt.

Tempo dag och en mycket intressant blogg (hoppas ni hörde ironin)

Jag behöver er hjälp

Jag har kört fast lite..i alla fall såhär tidigt på morgonen. Men om ni skulle vara jättesnälla och skriva något kort om den här frågan:

Vilka har historiskt sett varit globaliseringens drivkrafter?

Ni behöver bara skriva ett ord, snälla :)

GODMORGON!

Anna

Mys

15.34


Onsdagen

..började med att jag försov mig så jag vakna 10 minuter innan bussen gick. Men jag hann! Dock utan något i magen och smink, men jag löste det ;)

I skolan hade vi de sista redovisningarna som gick snabbt, så det var inte extremt jobbigt. Fick sluta 11 idag, otroligt skönt! Efter åt vi lunch(man var inte tvungen men gratis mat haaaallå ;)) På lunchen kom även Emma fram till mig och Embla och fråga om vi ville bli "elevrådkandidater" eftersom hon hade tänk att vi skulle passa. Det var inte så att hon bara såg "amen jag frågar de" utan hon hade verkligen tänkt att vi passade, och då tackar man ju inte nej :)

Efter ville jag åka till ks(gamla skolan) men hittade ingen att åka med då jag kom på att Sofia sa att hon och Elin skulle dit idag. Så snabbt fixad så drog jag dit och möte gamla lärare över lunch och snack. Fick även en sångstund med Astrid. Det är minnen. Gud vad man saknar stället. En tråkig sak var att Henke vabbade (IGEN) . Dock lämnade vi en lapp i hans fack som gör att han förhopningsvis stannar i skolan nästa gång.
Måste även tillbaka för har en sak till en lärare där, så ska försöka åka dit imorgon eller fredag :)

Nu ska jag ta tag i vår hemtenta vi fått. Skulle vara skönt att bli klar med den så får man sovmorgon både imorgon och på fredag och det tackar man ju inte nej till.
Wish me luck!

Moppepojkar

Stod vid busshållsplatsen vid Djurgårdsplan för drygt en timme sen. Framför busshållplasten på motsatt sida står den en bil in till vägkanten. Vad gör den där tänkte jag? Om den har fått motorstopp så sätter man i väl i alla fall på varningsblinkers? Jag var inte den enda som vad lite fundersam för bilar stannar bakom och bildar en kö. Alla är vi lite fundersamma TILL man hör ett brummande ljud och sedan kommer det en trimmad moppe med två killar (utan hjälm) åkande förbi på trottoaren. Då tar den där bilen världens rivstart och det verkar vara sig en civilpolis.
 Inte nog med de kommer det ännu en till trimmad moppe med två killar utan hjälm på efter, men när de ser polisen köra efter sina kompisar tvärvänder de snabbt.
Det blev ett himla jagande runt där men sen var de borta, allihopa aha ok tänkte jag. Polisen har väl tagit de nu.

MEN, jag gick ut med hunden när jag kom hem. När jag kommer upp på gatan står det 4 killar med en moppe. Så tänkte jag "nej, palla jag vill inte gå förbi" men jag kan ju inte vända hur dumt ser inte det ut? Men snabb som jag är hittar jag en väg jag kan gå. Två av killarna springer runt som tokar och säger "shit där är de oj jag tror de säg oss. De kommer komma därifrån *pekar*" Varav då ena killen springer och hämtar en annan moppe de gömt bakom ett sånt där "elhus" . Så de hade inte blivit fasttagna av polisen, men polisen hade inte heller gett upp. Shit asså.

På tal om att jag inte ville gå förbi det är för jag inte tycker om när folk(unga killar *hihi*) börjar prata med mig bara sådär. Eller jo såklart, men inte när de är många och jag är själv och ingen annan är i närheten. Men jag kunde inte undan gå att de skulle snacka med mig , dock inte så mycket. Det de sa var "vad gullig hund" varpå jag svarar "tack" och ler mot de. Annars brukar jag typ viska och kolla bort men inte idag. De la även på "du med för den delen" varpå jag säger "tack" igen och ler stort. Öka ordförådet anna? Det gjorde inte bättre att två av mina grannar stod typ precis brevid, dvs. de hade utökats till 6 killar. Lite pinsamt, men äsch sånt får man ta?

Oj , vilket inlägg det blev. Så blir det när Anna har mycket att förklara.

NERVÖST

Har precis varit uppe och haft vår redovisning för alla bc:are. Vi kändes oss förberedda (typ) och icke nervösa. Men skit vad allt sket sig x) hahahah. Nej men alla säger att det var bra så vi får väl hoppas :)
Jag har ett problem när jag blir nervösa att säger jättelite och jättesnabbt, men skit samma nu är det över ! :D

Nu har jag suttit på samma ställe i 4 timmar. Har en bensträcka på 10 minuter men orkar inte resa på mig. Ska sitta här i 3 timmar till, yääääy. Men ärligt det är intressant :)

Måste gå, skiit. Lärarna är lie sura. Hihih. See you :)

Hjärtat

Världens finaste vän


Jag älskar dig

Pallar inte

Jag är verkligen jättetrött, sov dåligt inatt. Tänkte på skolan, jobbar jag tillräckligt? Kommer min utbildning härifrån räcka mig tillräckligt mycket efter för att jag ska kunna bli något jag verkligen vill?

Jag blir inte heller på bättre humör just nu. Folk håller på hela tiden skojar och låtsatsbråkar. De tycker de är kul. Jag tycker det ibland(när jag är pigg) Men nu är jag trött och tycker allt bara går till överdrift. Jag vet inte hur jag ska reagera när de håller på längre. Ska jag bara garva åt det de säger eller ska jag faktiskt ta och göra något åt det? När jag säger till en lärare skrattar de bara lite lätt och tar mig inte på allvar, nähä tack för stödet liksom.

Folk är oengagerade idag och flummar runt, jag får bara panik och vill härifrån NU. Jag skojar inte, jag är bara trött och vill sova.

Kusin kommer hem till helgen, jag har inte träffat han på nästan 3 månader, jag kan säga att han kommer i rätt tidpunkt.
Tack fina vänner för ni finns.

Maxad helg :)

Varit hit och dit och fram och tillbaka. Umgåts med vänner, trevligt :)

Ville mest bara kika in här och säga hej. Jag har ett intressant liv. Ska lämna in min mobil på lagning/bytning men hittar EJ kvitto. Snälla, hjälp mig hitta det.

Bjuder på lite trevligt bilder, bara för att.


Eller en bild, bättre än inget. En bild från en icke lyckad skolfotografering.

Men usch vad negativ jag låter, ska försöka blogga imorgon. För jag vet att ni vill att jag ska.
Godnatt.

HAHA

Nu ska jag sluta lova er att jag kommer börja bli bra på att blogga igen för det ser inte ut som det kommer hända.
Vill bara berätta att igår red jag Plex och det giiiiick hur bra som helst :D Mitt i lektionen säger Vivvi, " Anna du är ju jätteduktig" och eftersom Vivvi är väääldigt hård, så blir man mer än glad över såna ord. Sen efter lektionen började mamma och Vivvi och prata och då berätta mamma att Vivvi hade sgt (typ) "Gud vad din dotter är duktig". Då blir man ju ännu mer glad :D

Kan även berätta för alla nu, att det är R.I.P på min mobil, just so you know.

RSS 2.0