>.<

Efter timmes sömn är man på banan igen.

Lan

Igår: Så vad jag först i skolan, blev tvingad... Lämna in uppdragen skönt det : ) sen kom jag hem, satt vid datorn i en timme. Drog till stugan med brosan, men Marcus var seg så vi fick vänta 40 minuter >.< Men sen var jag Micke Patrik & Marcus där i typ 5 timmar och fixa. Kommer bilder på [email protected] . Sen gick jag och Patrik till Lorinas och åt, trevligt trevligt. Följde sen med Patrik & Marcus tillbaka och fixa lite. Sen fick jag skjuts av pappa hem till Towe, var där lite för länge kanske (A) men det var grymt kul ! :D Kom hem, sov aslite. Vakna, snacka med malin, towe & pappa. Duscha, åt frukost stressa runt lite. Klädde på mig, plocka isär min dator, sminka mig och sen fick jag skjuts av pappa till stugan och lämna min dator. Sen var det iväg till Towe igen, som skulle flyttat. Jag, Malin & Towe tog bussen direkt och åkte till Towe nya hus. Fick sitta där i typ en timme, men det var trevligt :) Sen började inflyttningen och fy satan vad kul det var ! :D:D:D:D
HAHA, sen fick jag och malin skjuts hem och Peter. Sen plocka jag ihop lite kläder och åkte tillbaka till stugan (A) och nu sitter jag här...dock med huvudvärk :/ men aja, jag överlever ^^
Btw, om ni läser kan ni väl skriva en kommentar så jag vet vilka som läser(A)
<3

Kolla hemsidan :)


Värd att kolla ;D

.

Tråkmöte...Men aja. Hemvägen var askul ! :D
Halkan och Ådi höll i hand
Ådi och Naknut pussade(?) varandra
Ådi fällde krokben på mig x antal gånger
Halkan klättra upp i ett stängsel och fastna
Jag tog hans ena sko
Halkan slunga ut Ådi väska i vägen
Naknut tog på Halkans "bröst"
Jag fick en jävla ölburk sparkad på mig två gånger av Halkan & Ådi
Sen när alla dragit förutom jag Naknut och Halkan hade vi jävligt kul ska ni veta^^
Fan vad vi snacka, HAHAH. Det var så jävla kul ^^
Kom typ precis hem. Är jättetrött, funderar på att sova.
Mamma kommer vara hemma imorgon NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Asså seriöst mitt liv går under !

STOPPA UNGDOMSVÅLDET!

88119-10
Vi ger även Denise, Marcus & Riccardo en varm tanke, vila i frid!
Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet 1995. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat. Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm. Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.

Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

(Kopiera gärna det här och sätt i era egna bloggar)

Mööööössa

Nu sitter jag här i min nyinköpta mössa. Bild kommer senare.
Den är myspys, skulle köpt vantar också. Men den idén rann rätt snabbt ut ur huvudet. Så det glömde ju lilla jag införskaffa. Men aja, ska dra ner till stan imorgon med mammsen*förhoppningsvis*(syrran är sjuk så mamma kanske måste stanna hemma. Vänta nej :O jag har ju studiedag imorgon.Då får de inte vara hemma ju :O) och köpa lite nya kläder : )
Idag har jag:
Lyckas försovit mig, kom itid till skolan iaf
Haft HRL, ägde såklart *haha*
Haft HS, jättelyckat
Lyckas snacka bort halva dan, som vanligt
Fått gått före i matkön, mouhahaha
Gått en jobbig hundpromenad
Tvättat, haha
Köpt en nya mössa,mys
Och ska åka på scouterna snart. Papps skjutsar mig. *Yäääy* Men orkar inte komma dit 7, så jag kommer runt halv 8 istället. Astrött.


<3

<3

Har faktiskt pluggat idag. Hoppades att det skulle bli mer, men det gör jag imorgon. Ensam hemma största delen av dan *skönt*
Men jag ska fan gå och lägga mig nu, är så JÄVLA trött ! :O
<3

Suck

Vilken jävla huvudvärk jag har *gaaaah*
Men jag har lovat mig själv att plugga. Men jag måste vakna till först, väknade ju bara för 20 minuter sen :P
Så jag tar ett bad så jag får igång hjärnan. Sen ska jag pluuuuuuugga. Men kom precis på att jag ska gå med dogen. Så det får väl bli ett avbrott i pluggandet och plugga vidare. Eller så badar jag, går med hunden och sen pluggar. Fast jag tror det blir det första alternativet kommer aldrig kunna plugga utan avbrott.
<3

Tripp trall trull

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Försvarets hudsalva

Är alldeles för trött för att skriva om dagen nu, skriver imorgon.

Träning

Har precis kommit ur duschen. Kom från träningen lite innan.
Fy fan vad kul det var xD Men fy fan vad vi sög ^^
Men aja, det viktigaste är att man har kul right(A)
Och det kan jag påstå att jag hade :P
<3

Idag

Gud vilken knäpp dag...seriöst. Eller kanse ska säga ovanlig.
Började med att alla, förutom nalle *ofcourse* lämnade mig imorse*buhu* låg kvar i sängen en stund efter alla stuckigt. Oh heliga tysnad. Gick upp, satt på datorn. Satt vid datorn medans jag åt frukost. Stängde av datorn, packade ner idrottskläderna sminka mig m.m. Sen drog jag till skolan då : )
Snackade lite. Sen kollade vi på nyheterna, för en gångs skull :O fast det var tråkigt....haha
Sen sa jag till Henke att jag gett han fel tandläkartid så han ändrade sa han... xD
Frågade JO om jag fick bytya idrottsgrupp så jag slapp stressa efter idrotten för jag skulle till tandis. Såklart är JO medförstående(?) för engångsskull och såklart får jag det :D
Byter om, kondition idag. Börjar springa, kunde inte andas stannar. Andreas kommer gående går med han två varv. Jag hatar när det är så jävla kallt ute så jag inte kan andas jävla cpväder :@
Men aja, efter idrotten duscha jag och snacka lite med tjejerna ^^ Trevlans : )
Sen mötte jag Adam & Andreas och drog hem till Andreas eftersom det var ärtsoppa på sedeln idag *yääy* Vi fick godkännande av Henke,Cicci & JO att gå hem. TACK :D <3 En sak kan jag också säga, det är att vi absolut inte var ensamma att dra och äta ! Drog hem till Andreas kom på att jag skulle till tandis, gå tillbaka till skolan. Hämta sakerna och dra till bussen. Tandläkaren var försenad som vanligt*suck* men jävligt trevlig. Alla är så trevliga där : ) Göran tyckte de hade lyckades alldeles utmärkt med mina tänder*haha* Innan jag gick skrev Gill ut en ny tid åt mig och foto på mina tänder då och nu. Även fick jag en ödla och ett sudd för jag tyckte de var så söta(A)
Drog hem..pallade inte åka tillbaka till skolan. Försökte få Towe att hänga med mig ut och gå med Nalle. Men det fick hon icke för sin mamma. Sitter fortfarande här, har lite dirtytalk med ajax som vanligt ;) grymt kul ^^ Ska nog pallra mig ut med hunden nu, see ya later <3


"du är, fjortis me hårsprayen ;)"

Idag

Idag höll jag på att försova mig. Pappa kommer inrusande i rummet halv 8 och skriker du måste upp. Checkar min mobil vad som har gått snett eftersom den inte ringt och märker att batteriet har hoppat ut *lyckat*. Kom iaf till skolan i tid. Vision 250 *blablabla*
Satt mig vid en dator med Billius direkt efter och plugga gick faktiskt helt ok. Bara att vi är ju såååååå populära så alla stör oss hela jävla tiden >.< Sen la ju anslutningsjävel ner så jag fick inte mitt sparat. Så det var bara att skriva om. Men hann bara skriva det. Sen gick jag på engelskan som gick apdåligt. Lunch helt ok..Tack Lollo för tipset om stuvningen xD .
Sen satt jag, Frida, Anna & Petra oss och *host* "plugga" i No-salen. Mycket skratt blev det iaf, har fan inte garvat så jävla mycket förut.
Och ja tyvärr Petra. Men jag vill så gärna lägga ut videosarna xD
Sen väntade jag med Anna & Frida på Jonte Trevlans..
Sen åkte jag hem trodde jag. Men precis när de tänkte stänga dörren vid sågen tänkte jag att jag kunde kika förbi hos Sandra som var sjuk stackaren :/
Tror ni hon var hemma då eller? :O neej, självklart inte. Men jag hann träffa henne iaf innan det var dags att åka hem och laga mat *Yäääy*
Blev bara jag och Mamma vid middagen idag, fan va tyst det var :O xD
Sen åkte vi till stallet, förläsning. Askul men så jävla kaaaaaaallt *brrr*
Nu är jag hemma kollar på match Sverige-NordIrland(?) 1-0 *grattis* HAHAHA, jag är så intresserad. Väntar på Grey's Anatomy *såååklart* :D:D

See ya <3

Tandställning

image8

.

Jag ger upp.
Jag måste verkligen få ordning på mitt liv.
Allt är en jävla röra.
Hänger inte alls med.
Fattar inte vad som händer.
Det är så jävla jobbigt.
När man inte vet vad man ska göra åt det.
För man vet inte vart problemet ligger.
Eller i mitt fall.
Jag vet inte ens vad problemet är.

Minneslista

Annizh@Playahead
Annizh@Bilddagboken
Anna Ekenberg@Facebook
Annizh@MySpace
[email protected]@Gratisgodis
[email protected]
[email protected]

Ska försöka att bara hålla mig till de...

Äpple

Plugg Plugg Plugg.
Nu börjar pluggandet på ALLVAR!

Vad fan har jag gjort?..

..För att förtjäna detta helvete.
Allt går bara skit just nu.
Stress stress stress.
Min väska gick sönder idag, NEEEJ :'/
Ska vara klar med kursen på måndag *lyckat*.
Ok, vänner jag är upptagen i helgen.
Plugget hann före att boka mig.
Jag är allmänt hängig.
Huvudet hinner inte med i denna numera stressiga vardag.
HELVETE är vad det är just nu !

Idag

Ni anar inte. Nej, ni anar INTE!
Hur jävla skönt det är..att slippa TANDSTÄLLNINGEN ! :D
Btw, min jävla cpväska gick sönder idag ;'/

Asså bläääääääää

Pallar inte förklara

Skola

Jaupp, idag har jag då varit i skolan. Lyckades glömma mitt block hemma så jag fick åka hem och hämta det. åkte efter bg:n och tog det luuungt hem. Om jag inte hade Svenska lite senare har jag tagit det ännu mer lungt. Men jag kom till skolan typ halv 11. Prata lite med Bille,Petra,Devva & Anders. Sen gick jag bille och Petra på Svenska. Henke hade inte hunnit förberett något så det blev bara 15 minuter svenska. Efter svenskan satt jag och bille oss hos Josefin & Felicia som höll på med sin bild. Ok, vi borde börja! Vi snackade bort tiden lite tills lunch. Fick inte äta förens kvart i tolv idag, gjorde inte så mycket för min del för jag var inget hungrig.
Efter lunchen gick jag och jossan och skrev eller försökte skriva ut noter och texter vilket vi inte lyckades med så bra. Så det blev bara en låttext(skit samma) sen gick vi till Astrid och sjöng/spela : )
Hon tycker vi är bäst om ni är nyfikna (A) mouhhaha xD Sen gick Jossan och jag och gjorde en "Musiklista" en lista på låtar vi ska kunna typ utantill efter höstlovet. Den blev jävligt lång ska ni veta :O
Sen kom jag på att jag hade handledarsamtal så jag sprang och leta efter Henke. Hitta han på plan 3. Unna och han var assega så jag skrev ut lite Matte och gjorde samtidigt som jag snacka med Wille & Matte. : ) Sen hade jag handledarsamtal typ aslänge. Henke hjälpte mig jättemycket vilket kändes asbra :)
Sen var det bg och sen heeeem. Tog det lungt efter bg orkade inte stressa till den tidiga bussen, det brukar ändå inte vara någon kul som åker den och jag ville snacka med någon. Så jag gick lungt till bussen hitta jossan och snacka lite med henne. Som kom 6, kan egentligen inte ta den. Men alla tog den så jag gick på iaf. Snackade med en massa människor sjukt skoj :D . Sen gick jag av vid Djurgårdsplan med Matte & Charlie för att byta buss. De fick en chokladbit var för de är så söta & vad så snällt. Sen gick de iväg och jag hoppa på 7 och åkte hem ^^
Så var min dag då.
Hoppar över scouterna idag, måste plugga kurs!
Caio <3

Carro <3

Jag saknar dig :/<3

Hemma från ännu en sak

Kom hem runt 5. Trött, är det minsta man kan säga att jag var. Skitig var jag också. Efter 3 dagar utan dusch är man inte så fräsch. Direkt när jag kom hem la jag mig i badet. Men jag var så jävla trött så jag gick upp efter typ ½ timme så jag inte skulle somna drunka och dö. Hjälpte mamma lite med maten. Se gick jag ut med dogen en liten promenade i SPÖREGN! Efter det hjälpte jag mamma igen. Sen kom pappa & Syrran så vi käka Fläskarré med pressad potatis pch såååås. Sen äppelkaka till efterätt. MUMS. Sen satt jag mig vid datorn. 25 uppdaterade bdb, 8 kommentarer 9 gb på bdb och 8 gb på pa. Det är tom fler kommentarer,bdb och gb på bdb än vad det var när jag varit borta på tunisien :S
Kan beskriva i korthet vad vi gjorde på ting i helgen : )
Fredag: Mamma skjutsa mig till norra sköndal. Där mötte jag Dennis. Vi tog en buss och åkte till Älvsjö där vi satt oss på pendeln i typ 30 minuter trööööööööött. När vi kom fram var Dennis ashungrig för han hade inte ätit middag *Smart* så han köpte pommes(som även jag svulla i mig) på ett "cafe" vid Södertälje C. Samtidigt som vi svulla kolla vi på Simpsons *yääääy*. Klockan började gå och jag var orolig att vi inte skulle hitta för vi visste ju inte vart vi skulle. Men sen ser jag en massa ryggsäckar utanför fönstret. Så jag sa åt Dennis. EFTER DE! Så hitta vi våra kära kompisar(A). Sen när alla samlats tog vid en buss till Vallstugan(?) där vi satt upp tälten ISSSSKAAAAAAAAAAAAALLT! Sen fick vi lite krub sen var det natti natti skulle bli väckta tidigt dagen efter. Men ni ska veta att det inte var lätt att sova. Har fan inte frusit mer i hela mitt liv :O.
Lördag: Väckning klockan 7. *suck* Var bara att palla sig upp och äta frukost. Egentligen skulle vi ha flytat tälten, men det slapp vi. vi skulle även ha satt upp mattält men det hade funk redan gjort. Så det var inte så mycket vi kunde göra när vi ätit upp. Så vi satt rastlösa ett tag sen skulle vi tydligen ta bussen in till Södertälje C, men palla lixom. Där skulle vi möta de som kom idag istället. När vi även samlats nu blev vi uppdelade i grupper. Kom med 3 killar, ensam tjej *yäääs*. En grupp var 4 tjejer och jag fick inte byta *buhu*. Men aja, vi hade tipsrunda det gick asbra. Förutom att Lina höll på att försöka få mig att pissa på mig för jag var as pissnödig. Dumma henne. Sista frågan på tipspromenaden iaf var vid typ en källare. Där skulle vi tillbringa dagen. Men vi fick inte komma in än. Så vi lekte någon jävla seg lek *hata* Stod och messa samtidigt (A). Sen fick vi gå ner. Då fick vi fika sen började vi snacka. Riktigt skoj faktiskt : ) . Sen lite filmsnuttar. Sen lek igen, denna lite våldsammare *hmm* tyckte inte om. Så jag, Linnea och Moa "gick på toa" . Vi gjrode det faktiskt, men tog lång tid på oss xD. Sen var det luuunch. Pastasallad. Grymt gott ! Sen fortsatte vi snacka. Sen gick några iväg och köpte godis medans vi som var kvar kolla på film. Jag somna dock...SKÖÖÖÖNT! Sen när de kom tillbaka lekte vi igen. Ovanligt va? Denna var långtråkig. *suck* igen. Efter det fick vi fika *mums* sen fick vi åka hem. ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Jag, Linnea och Moa somna i tältet när vi kom tillbaka. Jag vakna 3 timmar senare av att någon säger. Ta mer gurka. Då är det tydligen middag men ingen har tydligen väckt oss :O. Men aja, vi kom upp och åt Tacos. Men kunde inte äta för det var så jävla kallt. Srn gick vi in och satt oss (fast vi inte fick ^^) sen när vi kom ut hade de gjort en brasa, så alla trängdes runt elden. Det var jättemysigt och skönt. Sen gick alla gå in och då skulle vi leka "Så ska det inte låta" Det var verkligen grymt kul. Fast vi söög ^^. Det var olika moment vi körde. Pallar inte förklara. Är ni nyfikna Fråga^^
Sen hörde vi muuuuusik med baaaaas ute. Så när vi "äntligen" fick gå ut igen. Var det typ Disco*host* ingen dansa typ. Men det var så jävla kul iaf. För alla var så sociala. Fick mycket skratt då ^^. Men jag tappa bort min batterilucka(hur fan lyckas man? :O) och det var inte lika kul :/. Men aja, livet leker. Sen fick jag asont i magen :O tror det var pga av den jättekalla"saften". Så jag fick dricka lite varm oboy och då var allt bra igen :D. Sen dansade vi till 1 typ. Då fick vi kvällsfika det var mums. Fast jag hade vräkt i mig Tacochips så jag var typ inge hungrig. Sen la vi oss i sängen och lyssna på musik sen sov jag typ hela natten. Vakna bara 2 gånger. Det var fett skönt, för det var varmt! :D
Söndag: Blev väckta halv 9. Jätteskönt. Frukost satt fin fint. Sen snackade vi igen. Fick nya Au medlemmar och BLABLA! Efter det packa vi ihop allt och åkte buss och buss igen. På vägen sprang Jag,Micke, Theres & Sofie till Ica och köpte godis(A) Sen åkte vi buss igen. Tillslut kom vi fram till en pakering med bilar och ett vitt tält. Alla bah: Men seriöst har vi åkt så här länge för att käka på en PARKERING? Men jovisst, såklart det var det. Men sen...så skulle vi spela...BOWLING! :D Askul, asså. Moa & Linnea hade btw åkt hem så jag var med Theres & Sofie istället^^. Så fråga jag de om vi skulle bowla ihop för man skulle vara tre och tre. Men när vi lyfter på huvud ser vi att de bara satt ut folk lite här och där 3 & 3. Men helt otroligt kom vi tre på samma bana iaf ! :D Sen typ för vår skull satt de på musik och discokulor. Mouhahahhah(A) :D:D. Sen har jag även märkt att världen är liten läs detta!
Sofie: Vad går du i för scoutkår?
Jag: Vendelsö
Sofie: Aha, känner du någon som heter Patrik där?
Jag: Efternamn?
Sofie: Jag vet inte, men han har brunt lockigt hår.
Jag: Aha, men det är ju min brosa :D
Sofie: Nej du skämtar?
Jag: Nej vadårå?
Sofie: För asså vi går i samma klass ! :D

Vadå sammanträffande ? :P ^^ hahahahaha.
Juste om ni vill veta har jag klämt mitt finger REJÄLT. Nyfikna? Fråga.
Sen åkte vi hem från bowlingen till Södertälje C Ovanligt? inte direkt. Där gjorde vi en liten utvärdering. Sen kommer Matpatrullen med all mat som är över. Alla bah: Men seriöst ännu mer mat? Vi är proppmätta. Då säger Hugo/Mattihas: Btw, någon som fick över 240 poäng på bowlingen?
Jag: *tyst* Men sofie, vad fick du?
Sofie: 243 typ.
Jag: Vi har en här borta som fick 243 poäng.
Hugo: Nej seriöst.
Björn(med mat): Oh, du ska få en present.
Då slänger han ett salladshuvud till henne. Men hon hinner backa undan så det flyger in i papperskorgen istället. Sen var matkriget igång. Mat slängdes hit och dit. Men sen när alla lugna säg var det riktig prisutdelning från tipspromenaden. Vilka tror ni vann? Moii lag såklart ! :D Men det var bara för vi hade Johan (A) Han var ju grym :O
Sen fick vi alla armband "Inga problem". Sen sa vi hejdå och fick åka hem. Alla mot Stockholm sprang till Stockholmståget som stod inne. Vi hann med och somna typ direkt på tåget. Vaknade igen i Åvsta(?) och bytte tåg. Men såklart var tågjävlet vi suttit på försenat så vi missa precis det andra tåget och fick vänta en kvart :/*buhu*. Sen kom det äääntligen ! Men tåget var ju proppfullt. Men vi hitta lite utspridda platser. Vi skulle ju ändå inte sitta där på sålänge så det var rätt lungt. Sen efter typ en kvart satt vi ner våra skita skor i Handen . Heeeeeeeemma!
Bussen kom precis när vi kom upp till busshållsplatsen ibland ska man ha tur asså!

Sånt här går verkligen inte och göra kortfattat. Ibland kanske jag tappar saker lite då och då. Men det är bara för jag oooooorkar inte !
Nu ska jag soooova, vi hörs imorgon !

<3

Hemma

Kom hem från träningen för kanske en halv timme sen.
Gick stund tals bra. Ibland gick det skit verkligen skit. Men ibland gick det faktiskt väldigt bra. Jag och Malin tog de jävlarna i dubbeln iaf ^^
Och servarna gick bra :O helt otroligt *fett nöjd*
Mouhaha, jag pallar inte msn hart jag märkt. Alla bara är så jävla negativa hela tiden. Har mött typ 4 pers bara på 20 minuter som bara klagar på mig, jag pallllllllllar INTE! Jag gör inte det. Men de fattar tydligen inte. Jag har inte det så bra som alla tror nu. Skolan stressar mig som fan, jag försöker plugga men det går verkligen inte. Folk bara har blivit så jävla otrevliga. Ärligt, VAD FAN HAR JAG GJORT ER?
Låt mig va!

.

Palla att jag var på bra humör och pappa gör mig på dåligt!

Tjoo

Heej gott folk. Nu sitter jag har utslagen efter en *host* trevlig dag i Alby. Dagen till ära var det tre MINUS grader just idag. Lixom *yääy*
Fick iaf sovmorgon till kvart över 10 ^^
Började med orientering vilket sög eftersom 3 kontroller var trasiga och två fanns inte. Så det fanns bara 1/6 kontroller lyckat eller? Inte direkt. Men kom in iaf, bland de första. Tror jag var 6, inte så jättedåligt. Eftersom jag startade 10. x)
Efter det var det lunch, hade kommit på att jag hade glömt äta frukost så jag var vääldigt hungrig. Mums var det, men efter man blvit varm av att springa blev det nu istället iskallt för man hade svettast. Var bara att dra på sig mer kläder. Sen var vi som var rätt tidiga att vänta in de som fortfarande orienterade + att de skulle äta = rastlöshet. Tom Calle och Henke var rastlösa. De tog en banan och slunga iväg med en paddel. Det blev moooos av den bananen. Men sen iaf när de flesta var klara satt vi oss i kanoterna och började paddla En halvtimme sena. Men skönt var det för jag pallade verkligen inte paddla. Så nu blev dte en halvtimme kortare. Paddlade med mina kära handledare henke, fick ligga sist hela tiden. lite jobbigt, men vissa var så sega så man kunde ligga och slappa. HAHA. ^^
Ska försöka plugga nu, eller duscha... får se. Har träning ikväll, jag oorkar inte. Men får för Jossans skull.
<3

....

Jag har glömt dig, jag har glömt dig. Jag hade glömt dig, innan min dröm inatt. Jag drömde om att vi snackade och fick varandras nummer. Men jag har bestämt mig, jag har glömt dig. Jag orkar inte vara sur på mig själv, så tack och hej. Vi skulle ändå aldrig kunnat träffas.

;)

Nu ska jag försöka blogga mellan allt plugg*host*. Nej, men seriöst. Måste ta tag i skolan. Skriver lite kort om alla dagar sen jag kom hem på tunisien..ok? bra!:D Vill ni se bilder gå in på [email protected]
Torsdag. Skola, idrott orientering *yääy* hade typ prov på kartdelar. 10/13 rätt fast jag inte övat innan *stoooolt* Träning på kvällen, malin kom inte *punkt punkt punkt* men det var sjukt kul iaf för mig, och det gick kalasbra^^
Fredag: Skola, kurs typ heeeeeeeela dagen. Jag orkar inte.. På kvällen kollade jag på premiären av HIGH SCHOOL MUSICAL 2 *yäääääääs* :D:D:D . Med chips och ostbågar låg jag nermyst i soffan^^
Lördag: försökte sova, men jo tjena lixom. vaknar typ astidigt. Lägger mig och kollar på tv(High school musical 2^^), sen går dagen åt att gå med hunden och stääda HELA rummet. Det behövdes kan jag säga. På kvällen träffade jag alin,Towe & Alex :)<3
Söndag: Nu kom Sovmorgonen ^^ hahahha. Dagen gick åt att öhhh... typ ingenting. satt vid datorn hela dagen..nejnej jag är INTE beroende :S *shiiit* få mig att sluta! Sen lite film också, självklart High school musical 2^^
Måndag: Skola, så seeegt att gå upp. Jobbade matten hela dagen, kan inte påstå att jag kom så mycket framåt. Kom hem, gick med hunden. La mig och kolla på jaa. High school musical 2. Sen lagade jag mat *god mat* efter gick jag till scouterna med några fina vänner :) alla hade typ skitmycket energi så det var typ jättejobbigt eftersom jag var JÄTTETRÖTT *och nära att skippa scouterna* och inte alls på humör. Men aja, gick hem tidigt och la mig och sov aaaaah.
Tisdag: Skola, bestående av HUVUDVÄRK! Tänkte gå hem, men hade svenska komm. och ville verkligen gå. Så jag gick men sen började jag få jätteont i huvudet så jag tog bussen hem och gjorde smoothie(a) ASGOTT! :O la mig och kolla på film High school musical 2(nej, är inte beroende av det heller) , gick med hunden, åt, plugga och sov. Satt inte vid datorn EN ENDA gång denna dag *Fett stolt*
Idag dårå: Idag har jag varit i skolan. lite stressigt. Bg, plugga en halvtimme. Musik, SPRINGA förbi pappa plocka upp honom och gå till Syv - Anders och snacka. Gick asbra. Det kändes jättebra eller nja fortfarande beslutångest, men det känns bättre. 10 minuter rast. Engelska komm, mat, snacka med henke, förläsning. 10 minuter rast. "Plugga" 40 minuter, bg. SLUUUT. Mamma jobbade hemma idag så jag och anna fick skjuts till stallet. sköööönt. Åkte hem till mig, käka mellis och bytte om. Kom till stallet och såg att jag skulle rida Tintin. Seriöst TINTIN? Han går inte i vår grupp, jag har inte riditi honom på 5 år. Och han är assvår att jobba. Varför får jag de svåra hästarna för, seriöst. Ibland pallar jag inte. Anna Emma och jag kom fram till att fler och fler slutar rida nu. Vi kom fram till att förut gick ridningen före gympan för emma. Ridningen före fotbollen för Anna. Och Ridningen före Tennisen för mig. Men det är inte så längre, för någon av oss. Nu går det andra före ridningen. Vi alla(tror jag) iaf jag älskar utmanningar. Men vi får inte de på ridningen längre. Men på våra andra träningar får vi. Där tävlar vi verkligen mot oss själva. Men det går inte att göra på ridningen. Jag berättade det för pappa och han lovade om jag hittade någon medryttahäst jag trivdes med skulle han betala *puss på pappa*.
BTW, idag är det GREY'S ANATOMY gott folk ! :D:D
See ya <3

Fortsätter deppa

Asså har jag berättat för er att livet S-U-G-E-R
                - Bara jag ser mig själv blir jag fan deppig. Jag är brun, jag har blivit brun för jag varit utomlands. När jag var utomlands såg jag dig. Att få sitta och kolla in i dina ögon gjorde mig så jävla lycklig. Bara få kolla på dig. Få möta din blick. Asså fan att du inte gjorde som jag sa. Helvete, varför gjorde jag så fel också? Du trodde säkert jag mena någon annan och sket i allt. Om du bara visste hur mycket din blick betydde för mig. Hur mycket det betydde för mig och bara se dig? Lixom du, du med blont hår, blåa ögon, krittvitt leende, brunbränd kropp & världens underbaraste dialekt. Snälla om någon kan, hjälp mig backa tiden. Det är så mycket jag vill göra som jag inte gjorde. Asså fan. Ingen fattar. Nej försök inte tro att ni fattar ni gör INTE det. Den här känslan som alltid kommer tillbaka är så jävla obeskrivlig och jobbig. Bara nu när jag skriver det här är jag så jävla deppig och gråter. Om ni tror jag är glad spelar jag bara, jag är inte glad och har inte varit det sen jag gick ner för trappan på flygplatsen. Du var så söt när du låg där och sov. Jag ville inte tänka att det var sista gången jag såg dig, men jag gjorde det iaf. Men jag hoppades på dig. Men du svek mig och lämna mig i en grop. Du fattar tydligen inte. Jag vill bara släppa dig, men det går fan inte. Du var speciell. På ett speciellt sätt. Lixom det går inte heller att förklara. Jag lovar det finns ingen som dig, du var verkligen unik. SNÄLLA. jag ber dig, jag orkar inte det här mer. Jag hoppas fortfarande på dig, jag vägrar tappa hoppet. Du har säkert någon ursäkt, förhoppningsvis.

:'(

ASSÅ SERIÖST LINUS, SNÄLLA.
JAG HAR GRÅTIT I 2 DAGAR NU.
KOM IGEN, JAG BER DIG.

Snälla.

Asså jag fattar inte hur jag kunde låta det ske.
Jag förstod ju att det här skulle hända.
La allt i dina händer, jag kunde/kan inte göra någonting.
Fatta att jag ALDRIG kommer träffa dig om du inte fixar det här.
Snälla gör det, asså du fattar inte.
Ingen fattar.
Jag fattar inte heller vad jag håller på med.
Men snälla, gör det bara.
Jag kommer aldrig kunna glömma dig, jag lovar.
Dig går inte att glömma.
Minnerna kommer tillbaka hela tiden.
Snälla, gör det. Jag ber dig, snälla <3

Nu är det så..

Att jag är hemma ;/
Ni anar inte hur mycket jag saknar plajset. Speciellt vissa saker. Vill helst inte nämna alla här för vet inte vilka som läser, så jag håller det för mig själv och mina närmaste vänner :) <3
Ska plocka upp Anna vid modevillan om 1 timme och 20 minuter. innan det tänkte jag försökte kolla på så många bilder som möjligt på bilddagboken. 30 uppdaterade bdb 1 ny vän. 20 kommentarer och 3 nya inlägg. Inte dåligt om man tänker att det är mig man snackar om haha (A)
<3

RSS 2.0