Is talking to Kim on skype, lovely!

Not such a attractive picture but that was the only one I took.

I miss her like crazy, <3


Idag är det inte min dag utan er dag

Min dag har ju inte varit den bästa, men bara för att jag inte är glad kan jag ju inte låta bli att glädjas av alla mina nära och kära som har en mycket speciell dag idag av olika anledningar.

Mamma & Pappa firar 25 som gifta idag. Kan man säga något annat än GRATTIS, NI ÄR BÄST! JAG ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKET, <3

Världens bästa Robin tog körkort idag, GRATTIS! Jag visste att du skulle klara det galant. + detta är grymt bra för mig då jag har en privat chaufför nu ;)

Underbaraste Malin som fyller 18 idag, GRATTIS!!! Nu är du också (;)) vuxen, haha! Jag älskar dig och saknar dig alldeles för mycket, <3


Hey, I'm bored


Tysta tankar söker råd

Som jag skrev i inlägget under så vill jag ha ett ställe där jag kan skriva av mig tankar. Det är precis vad jag har just nu, tankar, tusentals av de. De snurrar runt i min hjärna, några får mig på bra humör medan de flesta bara gör mig deprimerad.
  • Jag saknar USA så jädra mycket. Vill tillbaka, nu. Det gör ont att behöva vara så långt ifrån mina vänner.
  • Pga av en nästan främlings misstag så miste jag en av mina FD. bästa kompisar. Det var längesen nu men jag kan fortfarande inte släppa det. Du kom som en storm men försvann nästan lika snabbt. Jag saknar dig.
  • Du, ja precis du, hur länge ska jag faktiskt behöva vänta på dig? Är det kul att vara svårfångad eller leker du bara ett spel med mig? Snälla berätta för mig, för snart orkar jag inte mer.
  • Fick ett jättesug efter en person här om dagen. Det är en av de få personerna jag faktiskt inte borde ägna några tankar åt, jag bara borde inte. Jag var påväg att göra något jag inte borde, gjorde det inte, men gjorde det sen i alla fall. Aja, finns ingenting att göra åt det nu. Ibland lyssnar man mer på hjärtat än på hjärnan, but that's life.
  • Min hund var helt knäpp igår när jag tog morgonpromenaden med honom, han har aldrig gjort något sådant mot mig. Jag blev rädd och undrade om han bara var fjantig för ett tag eller om han helt har tappar respekten för mig efter bara ett år. Usch.
  • Min otroligt söta men otroligt jobbiga katt bet sönder mina favorit(och dyraste!)hörlurar idag, liksom tack katt. Blev sur och kastade ut henne men hon förstod inte alls att jag var sur på henne, så hon kom tillbaka och ville kela. Liksom inte rätta tillfället kanske, vill inte precis vara din vän just nu.
  • Jag saknar mitt långa hår, jävla amerikanare som inte kan klippa bra.
  • Sen är det som sagt väldigt mycket annat som går runt runt runt men de borde jag hålla mig för mig själv och min dagbok.

Frihet. That's all I want.


I'm back

Då jag nu slutat skriva i min "USA-blogg" tänkte jag att jag kunde fortsätta i denna. Först hade jag inte tänkt att komma tillbaka till blogglivet alls, men tycker det är skönt att ha ett ställe där jag kan skriva ut min tankar. Och det känns ju liiiiite onödigt att starta en ny blogg...right? Vi får väl se hur detta går men jag kommer ge det ett försök i alla fall.


Welcome back Anna.
Oh, thank you.


RSS 2.0