Tisdag

Åkte buss själv idag, tråååååååkigt. Mötte Lucas vid gullmars så åkte vi tvärbanan till Sickla, som alltid. Men idag träffade vi även vår mentor på tvärbanan (: Sen vid sickla träffa vi på Frida, Simon & Thomas (som alltid ;) ) vi åkte upp till skolan och där satt vi och gjorde typ nada i 20 minuter. Sen var det mentorsamling, och det var väl....kul x) sen arbete i grupperna, vi gjorde klart det sista som inte var så mycket. Men på något sätt fick vi tiden att gå iaf, (:

Lunch på Koloni garden, GOOOOTT! Jag,Liza,Johanna,Lucky & Lloyd satt kvar ett tag och snacka, vilket var trevligt eftersom vi aldrig haft tillfälle. Efter lunch skulle alla mötas vi smc, men det blev värsta missförståndet och massa strul så vi fick stå där ute och vänta i typ 1 och en halv timme. Men jag hänger inte läpp, jag och Embla gick och köpte kexchoklad vilket var gott ;)

När vi äntligen blev insläppta så satt vi upp våran projektor och skit. Eftersom vi var så snabba så satt vi på roliga klipp på yotube på ptojektorn vi satt och skratta gott åt. Vi blev fler och fler vilket bara blev roligare och roligare. Sen hade vi genrep för ib2 och 3, vilket var tråkigt eftersom EN grupp kom till oss....När de äntligen gott hade vi 2 och en halv timme vi fick göra vad vi ville. Men jag hann inte åka hem, så jag gick runt i sickla centrum med Anna,Jossan,Daniel,Anton,Anton,Anton,Andreas och Hector vilket var en upplevelse i sig men grymt roligt ;D

Sen när vi äntligen hade den riktiga utsällningen för föräldrarna var väl allt sådär. Jag och Simon fick helt plötsligt agera dörröppnare x) det var kul. Vi slapp svara på massa jobbiga frågor & det var varmt inne och sen hade vi varandras sällskap vilket var väldigt kul (:
efter allt så hade föräldrarna föräldrarmöte så vi satt oss utanför och häcka. Men vi är ybc, young buisness CREATIVS. Så vi satt och lekte massa lekar, och det var kul att bli lite sådär barnslig igen haha ;)  . Sen skjutsa äntligen pappa hem mig, kom hem runt 21. Så idag har jag varit med än 12 timmar i skolan, slå den ni ;)

<3



Min klass är en tårta av sötheter (:

Förlåt

som vanligt för gles uppdatering, mycket som händer i mitt liv just nu. Dock inga negativa saker (:
I onsdags började jag skolan. Hamnade i en super skön klass, kan inte önska mer. Vi är 17 killar och 14 tjejer, rätt jämn fördelning ändå. Sen är ju jag som tjej glad att det är fler killar än tjejer, ;)
Lärarna är hur trevliga som helst, dock slår de inte lärarna i ks...det gör ju ingen ! Så jag lever livet just nu helt enkelt.

Igår åkte jag och gamla ks barn hem till Jessi för att säga hejdå till Linda som flyttar upp till norrland idag. Var hur mysigt och trevligt som helst, kommer vekligen sakna hela bunten nu när alla går åt olika håll. Men vi får se till att träffas igen, så svårt kan de ju inte va! Det kallas ju mobiltelefoner, dvs man ringer varandra.

Vad händer annars då? Nja , inte så mycket. Ridningen började förra veckan, dock missa jag den då men red nu i veckan. Gick hur bra som helst ;D . Så där flyter allt på också, :)

Tjejmilen nästa vecka, kommer nog gå bra. Hoppas dock på bättre väder, inte kul att springa i regn kan jag meddela!

Snackade även med kusin precis i telefon. Saknar han gryyymt mycket! Förhoppningsvis skulle han till stockholm nästa vecka och då ska jag träffa han :D

Kan även meddela alla nu att jag verkligen älskar strukturen i det här blogginlägget. Hahaha :)

Jag mår bra, mår ni bra?


Puss!

Boomerang <3

Söndag: Gick upp runt halv fem. Fixade iordning det sista. Åkte och plockade upp Disa, Niklas och Fredde så åkte vi sedan mot Singö/Ellan där vår båt vill vässarö skulle gå. Väl framme mötte vi upp resten av laget. Vi packade ut allt från släpvagnen och var tvungna att flytta allt x antal gånger. Vi behövde även vänta ungefär 1 ½ på en båt som vi kunde ta. Vi hade så himla mycket packning så. Väl framme behövde vi bära allt, dock inte så långt som alla funkisar sa...tur. Vi började bygga upp allt och sånt stuff. På em joinade även resten av vår by oss, trevligt (: På kvällen var det någon sorts invigning som sööööög (!). Jag och Disa drog till Erik en snabbis. Men sen började det spöregna som vi drog till byn och sov, det behövdes.
Måndag: Zonterapi (?) , kanotbio
Tisdag: Segling, Fotboll, var uppe hela natten med Disa, Moa & Gurra. Satt och hängde på båtcafét vad annars lixom.
Onsdag: Dans i kapellet
Torsdag: Dans i kapellet, Bastu
Fredag: Dans vid stora scen, avslutning, Dogge Doggelito , Båthuscafét med Disa,Moa, Gurra & Rickard hela natten,
Lördag: Hemgång, lika tråkigt som alltid... :/

Kan tyvärr inte skriva mer än så här för jag kommer inte ihåg vad vi gjorde på dagarna eller när. Helt plötsligt var bara veckan förbi. Men jag har haft grymt kul och mysigt ( ;) ) . Jag kommer aldrig kunna beskriva min känslor i ord för scoutläger. Det går inte, de är bättre än bäst. Det måste upplevas, seriöst. Så jävla grymt.

Stolt Scout !

Vattenkriget

Saknat!


Boomerang

Imorgon drar jag iväg till Vässarö med världens bästa gäng.
Åter nästa vecka.
Vi hörs då, men kan även nås på mobilen hela vecka
Have fun !

080808

HEJDÅ! :'(

Imorgon 08/08/08 08 !

Imorgon är det vattenkrig i gamla stan som gäller. Är ni med? (;
Såklart!
Det kommer blir grymt. KOM!

Man fattar inte att man gjort ett misstag förens allt är försent. Fan

Gotland 2

Kommentarer:

Vi sitter på resurangen och pratar då det börjar bli lite smått kyligt ute. Jag sätter då på mig Veronicas tröja som är stolek 122. När hon senare ser det utbrister hon.
Anna kolla. Vi har samma storlek!


Killarna.

Stolle: Du ska alltid vara så jävla oskylig. Lixom vem var det som sparka på väggen i skolan?
Danne: Det var inte jag det var han och han. Det var i alla fall inte jag som elda upp papperskorgen.

Felix står och håller på med myninkastet till torktumlaren.
Felix: Vad är det här?
Sandra: Om man lägger i pengar där så kommer de ut en apa som dansar.
Felix går runt hörnet där Robin står och surar.
Felix: Aha nu vet vi vart apan kommer ifrån i alla fall.
Robin: Håll käften Felix.
Felix: Robin vi har inte stoppat i några pengar än.

VI har suttit och dragit ringmuren skämt i över en timme.

Stolle: Har du någonsin drömt om att suga kuk på ringmuren? Då är gotland nåt för dig!

Felix: Fan vad sur jag blir, dem har ingen mjukost på livset där nere.
Men i ringmuren, där finns det mjukost.

Felix säger något mer om ringmuren.
Robin: Men vafan håll käften Felix.
Felix: Varför är du så sur för?
Robin: Man blir ju helt jävla trött på dig.
Felix: Gå och lägg dig om du är så jävla trött då Robin.
Robin: Jag går och lägger mig när du håller käften.

(Tagna av Sandra <3)


Söderblad(?): När går vår båt?
Jag:
Halv fyra.
Stolle: Är klockan bara halv fyra?
Sandra: Klockan är tolv pucko.

Jag och Sandra står och kollar båttiderna på terminalen.
Jag: jävla idioter som tar den båten halv fyra.
Söderblad: Eller hur?
Vi blev fett rädda när han kom från ingenstans eftersom vi inte visste att de var där. :P

Stolle: Vem snacka du med i telefon?
Danne: Micke. Och vet ni var han sa?
Typ alla: Nej?
Danne: Att han inte kan sova på nätterna för han ligger sju levlar efter och så såg han ett lik igår.

Slut på det roliga. Mycket mer hände. Men man drar som sagt inte allt i bloggen. Tjohej!

Gotland

Tisdag: Vaknade av väckarklockan klockan 5 på morgon, jippi! Var bara att dra sig upp och sätta sig i bilen mot nynäshamn. Där fick vi sitta och vänta ett tag, mycket roande...NOOT. Sov heeeela båtresan, var så himla trött. När vi väl kom fram fixade vi iordning sen drog vi ner och bada. Satt vid Nisses och hängde lite innestället nummer ett ( ;) ) . Grillade gott på kvällen sen satt vi och snacka vid vattnet typ halva natten. Vi spontan badade även också. (:

Onsdag: Var tänkt att åka in till visby men blev ändrade planer. Vi satt vi Nisses typ hela dagen istället. Trevligt det med, (; haha (x på kvällen åt vi texmex-buffé vilket var mums och trevligt. (: på kvällen satt vi och snacka lite överallt med slutade med att vi låg på bänkarna vid nisses och kolla stjärnor och snacka.

Torsdag: Var inne i Visby hela dagen. Efter misslyckade köp och mycket skratt var vi tillbaka vid tältet. Vi drog ner grillen och brassestolar till stranden och satt oss där och grilla. På kvällen satt vi i bakluckan på bilen och snacka i telefon typ halva natten. Varför vi satt i bilen var pga att vi laddade våra mobiler (;

Fredag: Vi bada och sola denna dag. Men vi tröttnade på stranden dock väldigt snabbt. Så jag och Sandra gick längs vägen ett litet tag. Väääldigt varmt så vi gav upp rätt snabbt. På kvällen åkte vi in till Visby och åt god mat. Vi åt även glass i en glasskiosk som har över 100 olika glassmaker, beslutsångest hej! När vi kom tillbaka till tältet hade jag grymt ont i huvudet och höll på att somna vid 10(!) . Men det gick inte. Musik spelades för full hals borta på en resturang så jag och sandra gick dit och kolla läget, vilket jag inte ångrar. Vi dansade, dock inte snyggt. Men säg någon som gjorde det där? (x Vi gick efter ett tag tänkte gå till tennisbanan(right x) ) men påvägen stod det 6 killar ivägen som vi inte vågade gå förbi *hihi* så vi tänkte spinga in i tvättstugan men där står en kille halvnaken så vi ångrar oss och sätter oss utanför köket. Men sen kommer de där killarna förbi och undrar om vi vill följa med de tillbaka till resturangen, och vi hänkar självklart! fy fan vad skoj det var ! gick till deras tält och satt igång en misslyckad eld och bara snacka. Men det blev kallt efter ett tag så vi sat oss i tvättstugan och snacka in mot småtimmarna.

Lördag: Vaknade efter liiite timmars sömn. Packade ihop våra saker sen gick vi bort till killarna vi träffat dagen innan. Satt där i några timmar och typ halvsov. dock var de väldigt roliga när de försökte packa ihop sitt tält så skratt gick man också (: åt hamburgare till lunch, mindre lyckat. lyckades ta en jäst ketchup som sprutade orange ketchup över hela mig vilket inte var mysigt. Dock råkade bordet brevid mig göra exakt samma sak, så misslyckat. Åkte in till Visby efter det, eller jag och sandra somnade i bilen och sen när vi vaknar har vi ingen anning om vart vi är! Men märkte senare att vi var på andra sidan visby än vad vi brukar. Vi parkerade bilen sen gick jag och sandra till hamnen för att kolla båten som skulle gå och gå på toa. Där mötte vi även på killarna. Vi stannade bara och snacka med Söderblad en kort stund sen gick vi till bilen och bytte om(började bli kallt) sen gick vi runt i Ringmuren typ 1 timme, sen gick vi på toa på terminalen. Där märkte vi dock att man kunde höra in till killarnas toa (som var vägg mot vägg) så vi hörde allt de sa. Och kom på att de hörde allt vi sa också. så när vi kom ut satt vi oss på några stolar. Då kommer Stolle & Robin ut från toan men de fortsätter neråt. Söderblad kommer dock efter och sätter sig och snackar med oss. Vi får då reda på att de hört allt vi sagt inne på toan....lyckat! vi får även reda på att de lyckas boka om båten så de skulle åka samma som oss ! (: Efter några minuter kommer Stolle & Felix upp. vi sitter och snackar tills personal kommer och säger att vi måste gå ut för de skulle stänga...Så vi går ner till de andra som håller på att leka burken i ankommande terminalen. Mycket roligt enligt de, och kan erkänna att de såg rätt roliga ut. Jag,Sandra,Danne,Felix & Stolle satt även och löste barnkryss som var nästan helt omöjligt(om man inte läste facit som vissa andra). Jag och Sandra drog och åt på Max en snabbis, jättemycket åt vi...noot (x Kom tillbaka och satt oss och snacka med killarna. Rogivande som vanligt. Sen var vi tvugna att gå tillbaka till bilen för vi skulle ställa oss i kö till färjan, sen gick vi sitta där lite mer än en timme eftersom man inte fick lämna området. SURT! Väl på båten mötte vi upp killarna och satt och snacka med de heeela båtresan. Tråkigt att säga hejdå.

Söndag: Båten kom till fastlandet 5 över 4. Lämnade av Sandra runt 10 i 5. Sen direkt hem. Hamnade i sängen direkt! Somnade dock inte förens runt klockan 6. Sen sov jag till halv tre. Åt lunch sen här jag bara legat här och känt mig helt hjälplös. Är trött och fundersam.

Grattis om ni orkar läsa


RSS 2.0