Just nu

Sitter (umh..ligger) jag och kollar på melodifestivalen. Nu kom helt plötsligt ingen mindre än Darin ut, fjortisarna hoppar av gläjde *typ*. Darin Darin Darin, vad säger man. Jo, att han fyller år på samma dag som jag :-) Det är värt att nämnas!
Nej, men seriöst. Han har försvunnit ett tag eller är det bara jag som inte har koll? Jag har i alla fall inte hört något av honom på jättelänge. Eller det kanske snarare så att jag försökt och undvika honom (och lyckats!). Det är värt att fundera på hur det faktiskt kan vara. Eller inte..

Ps. Är jag den enda som tyckte han sjöng låten han precis sjöng falskt på väldigt många ställen? Rösten verkligen skärde sig på de ljusa partierna. Ds.

Imorgon!

Då kommer jag hem, finally!



Men jag kommer sakna det här stället. Vem vet när jag kommer tillbaka, förhoppningsvis inte om så lång tid. Men om jag åker till USA så blir det ju iaf inte förens om ungefär 2 år.
Men nu ska vi inte vara deppiga!
Jag kommer tillbaka, :-)


Sandra Söderberg




 Jag skulle aldrig byta ut dig mot någonting i hela världen. Du är ovärderlig för mig.
Jag älskar dig <3

Finast!


Världens finaste!

Skiiidor

Har åkt massa skidor (och ridit :O) de senaste dagarna, så har inte hunnit skriva. Men nu har jag gått och blivit täppt i näsan och fått ont i huvudet, så jag stannade i stugan idag. Precis när jag håller på att dö av tråkighet så skriver min bror till mig på msn att även han har tråkigt. Så just nu sitter vi och spelar betapet som tidfördriv. Det tråkiga är att han är så grymt bra så han leder :-(
Men wish me luck? ;-) haha.

Vad hittar ni på , på ert sportlov (om ni har nu dvs :-) )?
Puss

Folk!

Smsa mig, ring mig. Gör vad som helst. Jag känner mig så *pip* ensam häruppe och har grymt *pip* tråkigt.. jag vill hem.

Här är alla vinnarna


Film: ”Slumdog millionaire”

Regi: Danny Boyle för ”Slumdog millionaire”

Kvinnliga huvudroll: Kate Winslet för "The Reader".

Manliga huvudroll: Sean Penn för ”Milk

Manlig biroll: Heath Ledger ”The Dark knight”

Kvinnlig biroll: Penelope Cruz ”Vicky Christina Barcelona”

Manus: Dustin Lance Black för ”Milk”

Manus efter förlaga: Simon Beaufoy för ”Slumdog millionaire”

Icke-engelskspråkig: ”Okuribito” (Japan)

Animerad film: ”Wall•E”

Musik: A R Rahman för ”Slumdog millionaire”

Sång: "Jai ho" i ”Slumdog millionaire”

Foto: ”Slumdog millionaire”

Klippning: ”Slumdog millionaire”

Animerad kortfilm: ”La maison en petits cubes”

Scenografi: ”Benjamin Buttons otroliga liv”

Kostym: ”The duchess”

Smink: ”Benjamin Buttons otroliga liv”

Kortfilm: ”Spielzeugland” (Leksakslandet)

Dokumentär: ”Man on wire”

Kort dokumentär: ”Smile Pinki”

Specialeffekter: ”Benjamin Buttons otroliga liv”

Ljudredigering: ”The Dark knight”

Ljudmix: ”Slumdog millionaire”


Får väl se om det stämmer

De vinner – enligt den läckta listan

Bästa film: ”Slumdog millionaire”

Bästa manliga huvudroll: Mickey Rourke (”The wrestler”)

Bästa kvinnliga huvudroll: Kate Winslet (”The reader”)

Bästa manliga biroll: Heath Ledger (”The dark knight”)

Bästa kvinnliga biroll: Amy Adams (”Tvivel”)

Bästa regi: Danny Boyle (”Slumdog millionaire”)

 

 

Artikeln


Oscarsgalan 2009

Inatt(23.55-06.05) direktsänder kanal 9 oscarsgalan, någon som ska kolla?
Har precis kollat igenom alla nomineringar och det är ju inte några, har aldrig tänkt på att det varit så många. Såg även att filmen "The Curious Case of Benjamin Button" har så mycket som 13 olika nomineringar på oscarsgalan. TRETTON STYCKEN?! Har dock inte sett filmen, är den verkligen sådär jättebra?

En nominering jag tror kommer bli spännande är "Best Animated Featur Film of the Year" , de filmerna som är nominerade där är : Bolt , Kung Fu Panda och Wall-e. Vilken tror ni kommer vinna av de filmerna?

Nu ska jag fortsätta kolla på Beck, ha det bra!


just nu


dricker jag nyponsoppa med grädde och mandelbiskvier :-)

Kval till Världscupen

Ligger och kollar på kvalet till världscup hoppningen i Las Vegas. Det är direkt sänt från Göteborgs Horse show. Nu har 11 / 40 ekipage hoppat. 0 / 12 har gått vidare till omhoppningen, då kanske ni förstår att banan inte är att leka med!
10 svenskar är med och kvalar, 5 av de har hoppat. Nu är det den 6 svenskens tur. Får väl säga lycka till!



Update: De visade precis Jessica Almenäs i bild, hon är sambo med Tony André Hansen. Ni skulle ha sett hennes min när Tony rev ett hinder, det såg otroligt roligt ut.
Update2: Peder Fredricsson (13 ekipaget) gjorde värsta rivningen. Hästen nästan sprang rakt in i hindret...
Update3: Första nollade ekipaget kommer från Danmark
Update4: Andra nollade ekipaget kommer från Sweeeeeden ;D

:-)

Tillfällig design!

Fjällen

Då är jag nu framme i fjällen för detta sportlov också. Fast detta sportlov har jag ingen bror eller kusiner med mig vilket är grymt (!) tråkigt! Men aja, jag klarar mig. Ska åka skidor hela dagarna långa då veckan kommer nog gå snabbt ;-)

Kan meddela er att det är mycket snö häruppe. Eller inte mycket snö utan MYCKET snö, så det är naaaaajs!

Nu ska jag käka grillad korv (mums) och sen om jag orkar så ska jag ut i backen.

Vi hörs senare!

Hoppas ni får ett bra sporlov! (ni som har det nu dvs, ;-) )

Disa

Sitter hemma hos Disa Fisa just nu. Vi har precis kollat klart på filmen "(When?) a stranger calls". Jättebra film dock grymt läskig! Nu ska jag lyckas gå hem själv härifrån utan att bli för rädd >.<

Puss

Melodifestivalen

Ska snart hem till Disa, men fastnade framför tv:n B-)

Velvet var först ut, helt ok låt. Sen Rigo och Topaz Sound System som hade en lite annorlunda låt och det körde på 50-tals stil, men jag gillade det. Tycker om de som sticker ut lite :-) Nu har precis Molly Sandén avslutat sin sista låt på sin låt. Hon har otroligt bra röst, men låten (fy fan) vad tråkig ballad. Nu är introt till E.M.D uppträdande på G. Får se hur det går för de ;-) Hörs sen när jag kommer hem från Disa!

Puss


Disa, <3


Update: E.M.D:s låt låter precis som alla andra av deras låtar...Kan beror på att de skrivit låten själva.

Melodifestivalen ikväll!

Ikväll tävlar följande i Leksand ;
Velvet, Rigo och Topaz Sound System, Molly Sandén , E.M.D , Mikael Rickfors , Maja Gullstrand, Sofia & BWO.

Spännande, vilka tar hem finalplatserna. Veteranerna BWO, Flickfavoriterna E.M.D , Debutanten Molly Sandén eller någon av de andra?
Jag själv tror E.M.D kommer plocka en finalplats pga att de har så mycket fans runt om i Sverige. Sen tror jag det kommer bli kamp mellan Molly & BWO om den andra finalplatsen. Men tror nog BWO kommer ta hem den eftersom de har varit med rätt många gånger (eller fjärde) . Men det är vad jag tror! Så upp till bevis, :-)

Ska ni kolla? Vem är då er favorit?

Trött Anna


En väldigt trött tjej
Idag står det på mitt schema att jag ska, packa, packa, städa rummet, gå med hunden, fixa klart saker, plugga & handla. Rätt rullt upp med andra ord. Dagen är inte lång så jag borde släppa mig upp ur sängen och börja, men jag orkar inte! Ögonen vill knappt hålla sig öppna. Borde testa att sätta tandpetare som håller upp ögonen, någon som testat det och kan ge mig lite goda råd?

Nej, men ärligt. Trötta Anna måste bli pigga Anna nu, annars funkar inte det här! Vi hörs senare!

Puss

<3

För två veckor sen hade jag aldrig kunnat drömma om det här.

...

Kom precis hem från älvjsö (mässna). Har varit på "Våga vara egen" / "Ungföretagsmässan". Vad väl lite små kul, dock väldigt (!) trångt var grymt mycket folk !

På mässan såg jag en gammal klasskamrat dock hann jag inte springa efter. Lite synd med tanke på att vi inte träffats på ett tag.
Jag hade även kontakten med en kille jag och Sandra träffade på Gotland i somras men stötte aldrig på han. Synd det också.
Fick erbjudandet att följa med Anna, Anna & Liza och fika inne i stan men tackade nej. Det är en omväg för mig om jag ska in till stan sen hem, är så nära hem från Älvsjö. Sen så kände jag också att jag bara vill hem. Bara få vara ifred för ett tag. Ingen är hemma nu förutom jag och min hund vilket är väldigt skönt!
Vädret är strålande, funderar på att ta mig en långprommis med hunden. Man måste passa på när vädret är på den bra sidan!

Allt bra med er då?
Puss

Äntligen hemma!

Tur att min pappa också hade mac annars hade jag inte kunnat blogga nu, förskräckligt jag vet!

Igår "glömde" jag datorn i skolan, för skulle fota med Jossan och orkade inte släpa med mig den. När jag kom hem kom jag då på att det inte var så bra eftersom alla min arbeten ligger på datorn och jag kan inte få tag på det..
Idag så lyckades jag glömma (GLÖMMA) min laddare i skolan, men som sagt min pappa har laddare som tur är!
Så nu är det plugg som gäller för mig, läsa min engelska bok och skriva på naturkunskap. Jättetråkigt men nödvändigt.

Kom föresten precis hem från en intervju hos EF som gick kanon (!) känns grymt bra :-D

Skooolan

Sitter just nu i en ovanligt lugn skola. Det är nästan ingen här , några sitter i ett grupp rum och har seminarium visa lajjar på sina datorer vissa sitter tysta och pluggar för sig själva. Tänkt om det kunde vara såhär varje dag gud vad skönt!

Idag på morgonen har vi varit på riksdagen och kikat, jätteintressant, eller inte. Men vi fixk sluta rätt tidigt och därmed tidigt lunch + lång lunchrast. Jag hade tänkt lite fel och trodde vi började lektionen för tio minuter sen, men nej vi har ju hela 50 minuter kvar. En rolig överaskning.

Sen har vi matte, ska se om jag ska göra ett prov eller om jag slipper det. Spelar egentligen ingen roll för jag är väldigt säker på att jag kan allting, fast man brukar ju känna så ibland innan prov efter så är man inte lka säker.

Nu ska jag fortsätta filosofera , puss på er hörs senare!

Hoppas allt är bra, :-)


Frihamnen

Kom hem runt 8 från frihamnen. Det var väldigt trevligt (sällskap) och roligt. Själva inspelningen tog 2 och en halv timme, fast tiden bara rann iväg.
När jag kom hem SPRANG jag på toa, hade inte varit på toa sen klockan 11 och jag hade druckit jättemycket efter, inte smart Anna! Åt mat med familjen, duschat och pluggat. Har fixat klart spanskan nu ska jag lägga mig och läsa lite i min engelska bok som ska vara klar på onsdag. Men det skadar ju inte att vara klar lite innan ;-)

Puss och God natt på er! Hoppas ni alla haft en bra dag? :- )

Kändisspaning ; Jesper Blomberg (från Idol) var på Singing Bee.

Singing Bee

Min fina vän Petra frågade mig imorse om jag ville följa med på Singing Bee inspelning. Tvekning på min sida först, har lite plugg att fixa. Men sen tänkte jag, äsch jag får umgås med fina vänner och gå på inspelning så mycket roligare än att sitta och plugga. Det får jag göra på bussen dit nu och sen när jag kommer hem, kan inte ta så lång tid att fixa ;-)

Så ja det jag vill komma till är jag just nu sitter här och väntar på bussen som går om 27 minuter som tar mig till frihamnen.
Hörs senare sötnosar!


Anna är redo!


De här fina vänner ska jag träffa, :-)

Min Disa Fisa

Hon stack precis, och lämna mig här helt ensam *sad face* Men tillslut satt vi båda och gäspa och nästan somna i min säng så då tyckte vi det var dags att skiljas åt.

Hon är fin min Disa Fisa, och otroligt rolig. Bara så ni vet.
Behöver inte säga så mycket mer, puss på dig! (och alla er andra ;-) )

Skräck vs Kärlek

Igår var det Fredag den 13:onde och idag är det alla hjärtans dag. Först skräck sen kärlek, jag diggar det.

Igår på den så kallade "olycksdagen" hände ingenting olyckligt. Lite jobbigt på ridningen fick jag en häst så typ är lite dampig då och då och alla sa att jag skulle ramla av pga av att det var Fredag den 13:onde. Kändes ju bra när jag satt upp. Men vet ni vad? Jag satt kvar fast han hoppa runt som en tok ;-) Om exakt en månad är det Fredag den 13:onde igen, yäy. Ska hoppa på ridningen då, jag hoppas jag stannar uppe på hästen. Annars är det inget kul, eller jo jag får tårta.

Idag då, alla hjärtans dag. Vad ska man säga om denna dag, tragisk? Men det håller nog inte alla med mig om, dock inte så konstigt. Men varför finns denna dag egentligen? Vad är menningen att man ska få ut av den? De kära ska få puttinuttiga lite mer med varandra. Alla singlar då, tröstätning eller? Amen typ! Jag ska i alla fall vara barnvakt, lite skönt för då behöver jag inte ha ångest över att jag inte gör något. Eller något gör jag för DisaFisa kommer hit så ska vi umgås, :-)

Puss



Var det värt det? Hm..Typ.

Måndag

Skola som vanlig idag, typ. Klockan halv 1 kom det 60 stycken skolchefer, kommunchefer , lärare m.m till vår skola. Jag & Johanna sprang runt som små djur och intervjua folk åt höger och vänster (vilket var vår uppgift ;-) ) Blev att jag stannade kvar ungefär 1 timme efter skolan och hjälpa till. Men trevligt var det. Var sedan med Anna, Gustav & Hanyang som skulle göra lite saker, avslutades senare med ett mål på Donken :D .
Åkte sedan direkt till scouter där vi lekte samma lek i två timmar, haha. Men aja, det blir var man gör det till och roligt var det :)
Sen åkte jag , Disa, Ådi & Halkan runt och runt typ överallt vilket resulterade i att jag kom hem lite (mycket) senare än vad jag tänkt så nu ligger jag här och ska snart
Skriva klar min argumenterande text (x)
Skriva klart referatet (/)
Redigera klart filmen ()

Wish me luck!
Puss


1. Ådi & Halkan
2. En enda stor hög
3. Ida & Disa
4. Hände en liten olycka
5. Gustav
6. Hanyang

:)

Följ min blogg med bloglovin

To do

Städa rummet ()
Gå med hunden (x)
Läsa sidan 61 i "Djurens gård" ()
Redigera klart filmen ()
Fixa manus till redovisningen imorgon (x)
Skriva om gazakonflikten ()
Skriva av mitt schema ()


"Du gör mig förvirrad"

Walk away

Jag vet inte vad jag ska göra.
Hur ska jag regaera?
Hur ska jag prata?
Hur ska jag berätta?
Hur ska jag bete mig?
Tankar, tankar, tankar

Palla att jag blir så himla lätt svartsjuk/avundsjuk whatever. Men that's me.

Jag dööör


:O

OFTA CAROLINE AF UGGLAS GICK VIDARE OCH INTE MARIE SERNEHOLT? Seriöst, vet inte varför jag egentligen tittar. Eller jo, för jag har så jäkla tråkigt.

Oj, var ett tag sen

Har haft rätt mycket i skolan så har inte hunnit, tråkigt :(
Och igår (hm..inatt) när jag skulle skriva kom jag inte in (!) :O Men nu är jag här!
Veckan har gått åt med plugg, plugg plugg och träning. Igår var jag även med Disa & Hannah på kvällen. Fastnade hos Disa till halv två. Men trevligt var det så :)
Somnade inte förens halv tre ungefär sen så kom min underbar syrra och väckte mig(för tidigt) imorse så är lagom trött just nu! Med tanke på att jag gick upp tidigt igår morse för att fira min bror som fyllde år ;D

Idag har jag varit inne i stan och lyckas sälja min ipod, yääy! Disa & Hannah var även med mig, :) När jag kom hem så firade vi bror igen med mormor och morfar (och farmor fast hon firade han redan igår :)).

Nu gör jag inte så mycket har jättetråkigt och somnar nästan vilken sekund som helst. Är jättetrött och har jättetråkigt. *Stackars Anna*

Kristan Von Krusenstjerna

Var han som höll clinicen igår. Grymt duktig dressyrryttare, siktar på OS 2012 skulle inte förvåna mig att dugg om han lyckas komma dit.
Han rider 9 hästar varav 3 av dom har Briar som pappa. Hur coolt är inte det? Han hade en häst med sig igår som han vissa olika saker på när han red, den var ett av Briars söner. Så himla fin häst, skulle inte banga på honom asså.


Bild: http://www.kristianvk.se/

Stockholm freeze

Någon som missade att Stockholm (centralstationen) stannade igår i 5 minuter. Detta experiment började ursprungligen i (?). Några i Stockholm hakade även på detta och genomförde det riktigt snyggt igår. De började med att ungefär 100 personer träffades i kungsträdgården för att gå igenom lite saker. Sen hakade även fler personer på så de blev ungefär 300/400 personer som vandrade tillsammans till centralstationen. Där gick de runt som vilka människor som helst till klockan stod 14.00 då alla dessa människor stannade precis som de stod. Sen stod de helt stilla i 5 minuter.
Jag hade själv tänkt vara med och medverka i detta dock var jag upptagen hela dagen så hann inte



Tyckte denna video visade bäst. Dock spelar de in ungefär 2 minuter innan alla stannar.

The green mile

Har precis tittat klart på The Green Mile med mammsen. Alla ni som har sett den ni måste ju bara hålla med mig om att den filmen är så jävla bra?
Så himla känslosam, shit pommes asså men gud vad bra den är.
Den baseras ju på boken "The Green Mile" som Stephen King har skrivit. Bara för jag fastnade för filmen nu ska jag ta och låna/köpa boken så snabbt jag kan (jag som inte har tillräckligt att läsa redan 8-))

Men Natti Natti på er nu ska jag sova, har varit en full dag. Har b.la. ridit och varit på clinic, en rolig dag med andra ord :)

Puss

RSS 2.0