Rubrik

Tjo!
Dagen har varit great! Dock har jag varit väldigt trött i skolan men som tur var har den gått snabbt och smärtfri, nästan.
Efter skolan skulle jag och några klasskamrater + Petra på förhandsvisningen av bion "I taket lyser stjärnorna" . Innan vi gick på bio så åt vi på bk, mums. En sak som är mer än värt att nämna därifrån var att det gick en liten tjej på kanske 10 år och tiggde pengar. Hon går (efter att ha varit framme hos oss) fram till killen som sitter vid samma bord som oss. Hon visar kortet hon har och han läser. Hon pekar sedan på hans pommes frites och han frågar om hon vill ha. Hon nickar, men säger att hon vill ha en annan sak också (ungefär minns inte helt) så de går till kassan tillsammans och hon pekar på vad hon vill ha och han betalar. Hur gulligt och snällt är inte det? Vad kan han ha varit...? Runt 20 år. Fler såna personer tack!!
Sen såg vi bion och efter att ha höga(för höga) förhoppningar på bion efter att ha läst boken gick jag väldigt besviken därifrån! Men gratis smakar gott så hänger inte läpp!

Nu ligger jag och tittar på nya tv-programmet advokaterna ska sedan lägga mig och läsa Twilight, har 100 sidor tills på onsdag, dvs 2 dagar kvar (!!).

Har ni haft en bra dag?
Puss på er!


Kändisspaning: En kille från The Poddels, (vet dock inte vad han heter....Petra...vet du?)

Kommentera
Postat av: Petra

Tack för att du tog med miiiiig :)



Jo, alltså alla kallar honom ju för Kicken!

2009-01-26 @ 22:25:36
URL: http://ptra.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vem av Nicloe Richi och Hillary Duff skulle du helst vilja vara för en dag? (=

2009-01-27 @ 08:51:54
URL: http://josefiinn.blogg.se/
Postat av: Sandra

KICKEN ?:O

Oh I love him :')

2009-01-27 @ 23:30:06
URL: http://sandraheterjag.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Komma ihåg dig själv?

E-postadress: (bara onödigt och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0