Falukorv

Är jättemätt(!) har precis tryckt i mig falukorv och pasta, det var gott! :-) -inte ofta jag äter typisk husmanskost så det satt fin fint!
idag har dagen varit helt annorlunda mot vad torsdagar brukar se ut. Började med en föreläsning av Kaj Runelund på fm. Han pratade om varumärken. Vi håller på med hur man skapar ett varumärke i marknadsföringen nu och föreläsning var ett väldigt bra steg på vägen.
Sen efter lunchen så skulle alla spanska elever , dansa. Japp, vi skulle dansa. Inte med vem som helst heller utan med Maria Karlsson från Let's Dance. Vann b.la. med Måns för 3 år sen :-) Det var jättekul att lära sig salsa och tango. Sen även så bytte vi partner hela tiden vilket gjorde att man fick dansa med många. Men ack så kul det var. Som några killar i IB och några i min klass som inte riktigt är de som bjuder på sig själva hela tiden. Men de var nästan roligast att dansa med! De släppte loss totalt och var så trevliga och charmiga så. Ville ärligt talat äta upp de allihopa :-) Nej skämt och sido, men att folk som oftast inte brukar prata med en helt plötsligt står och för en i en salsa. Det är grejer det! Vill gärna göra om det :-)
Nu ska jag ta och byta och för ska nämligen snart på träning!
Vi hörs!

Ps: bilder från när vi dansa idag kommer! Måste bara få Victor att skicka de först. Ds.


Puss


Maria och Måns Let's Dance 2006.

Kommentera
Postat av: Anonym

allt bra?



http://jennifermolin.blogg.se

2009-04-02 @ 21:34:39
Postat av: paulina

gillar din headerbild!

2009-04-04 @ 11:41:16
URL: http://paulinatrinh.blogspot.com
Postat av: Anna

kul med dans :)

2009-04-04 @ 15:07:47
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Komma ihåg dig själv?

E-postadress: (bara onödigt och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0